Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mario Gomez haberini ilk A Spor verdi sanırım. Bu A Haber darbenin şifrelerini veriyoruz diye GTA hilelerini, Atak helikopter kamera görüntüleri diye de Arma 3 oyununun görüntülerini yayınlamış bir kanal, Gomis ile Gomez' i de karıştırmışlarsa şaşırmam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu Dursun manyagi tüm paralari bosuna harcadi. 32 milyon harcama yapmis, git 3 tane 10 milyonluk adam al. Muslera ve Sneijder gibi yillarca oynasinlar. Poldi ve Bruma'yi da verme tamamdir. Kalani bu yaz hallederdik.

Hiç olur mu Galatasaray'ın yararına bişey yaparlar filan mazallah ...

reis bu vainqueur eşgal bi önlibero değil mi bize daha çok oyun kurabilen bir çift yönlü orta saha oyuncusu lazım sanki ha ne dersin

ciğerciyi ön liberoya koyunca rakibi bozma işini o da yapıyor , açıkçası marsilyada kiralık oynayan topçulara olan sevdamızı çözemedim

thauvine sulansak tamam diyecem de o da imkansız zaten

Doğrudur reis hani öyle çok klas bir orta saha değil ama defansif özellikleri gücü dayanıklığı top kapması filan bayağı üst düzey

Sneijder'in arkasına bir Vainqueur tarzı önlibero birde B2B orta saha koymak şart bence reis ...

Ya Sneijder'e göre takım kur ya da Sneijder'i sat klasik 4-4-2 oyna...
Ne şiş yansın ne kebab dersen paranla rezil olursun...
Feldkamp döneminde Lincoln'un ilk sezonunda da VE Drogba Sneijder Buraklı ilk yılda 4-3-1-2 denedik olmadı.

Adam akıllı 2 tane kanat oyuncun varsa bunların arkasında dengeli beklerin varsa çokda güzel iş yapar kanatlı sistem STSL'de çünki şöyle top kontrolü hızı az buçuk olan bir kanat oyuncusunu durduramıyorlar bizim ligimizde

Bruma neler yaptı Töre neler yaptı Lens mesela Quaresma Sinan bile çıkıp 2'şer tane sallıyor

Ya Sneijder'e göre takım kur ya da Sneijder'i sat klasik 4-4-2 oyna...
Ne şiş yansın ne kebab dersen paranla rezil olursun...
Feldkamp döneminde Lincoln'un ilk sezonunda da VE Drogba Sneijder Buraklı ilk yılda 4-3-1-2 denedik olmadı.

Sneijder gittiği an 3*4*3 veya bazılarının dediği gibi 3*4*2*1 e döner Tudor direk adım kadar eminim buna

Büyük takım hocasının kafasında birden fazla taktik birden fazla rakibin klidini açacak anahtar olması lazım

maç içerisinde gerek çift forvete dönecek gerek orta sahayı beşleyecek gerek otobüsü kalenin önüne çekmesini bilecek

Tudor'da bu hiç yok kafasındaki sistem 3'lü defans illa bunu diretti Sneijder-Bruma-Poldi-Yasin filan sesleri çıkmaya başlyınca idareten 4'lü defansa döndü ama adım kadar eminim ki kendini eleştiren arası kötü olan sistemine uymayan herkesi gönderip 3'lü defansa dönecektir seneye

Hani bilmiyorum ne başımızdaki yönetime ne Tudor'a zerre güvenim yok inşallah başarılı olabilirler ama dediğim gibi seneye ilk 5-6'da kalabilmek iyidir bizim için ...

4-3-3 oynasak 3lü orta saha böyle olsa ne dersiniz

Ndiaye
Selçuk Belhanda

Selçuk yazma sebebim o arkadaşı kesme ihtimali yok tudorun Selçuk bu gün gitse bayram ederim yoksa

Sneijder de satılmış olucak bence olur

Vainquer'i izleyen takip eden var mı? En iyi anlarının olduğu videosunu bile ben pek begenmedim de.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ndiayeyi Trabzon alabiliyorsa biz neyi bekliyoruz?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt