Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Davide Astori-Eric Botteghin-Serdar Aziz
Fernando Muslera​

Defans üçlüsü böyle olmalı ...

Şu Duvan Zapata'yı alsak 1.5m maaşa oynar ya bonservise yükleniriz

Duván Zapata Gomis'ten çok daha fazla isteim kesinlikle

Çook güçlü belkide dünyadaki en güçlü forvet oyuncularındandır
Hızı var
Deliciğili var
Havadan etkili
Bitiriciliği çok sağlam
Pozisyon almasını biliyor
Top kontrolü fena değil
Yaşı&Maaliyeti uygun ...

Abdullah Avcı: "Gelecek yıl 3'lü savunma da yapmamız gerektiğini konuştuk. Buna uygun oyuncu profillerine 1 senedir geçiş yapmaya başladık."
Avcı: "3'lü oynamak, santrforları ve kenarları daha iyi kullanma opsiyonları da ortaya çıkaracak. Bunun için bu transferlerden biri Chedjou"

@Omer Tugrul Yilmazer

Abdullah Avcı: "Gelecek yıl 3'lü savunma da yapmamız gerektiğini konuştuk. Buna uygun oyuncu profillerine 1 senedir geçiş yapmaya başladık."
Avcı: "3'lü oynamak, santrforları ve kenarları daha iyi kullanma opsiyonları da ortaya çıkaracak. Bunun için bu transferlerden biri Chedjou"
3lü Formasyonlar çokça görülecek önümüzdeki sezon lar da

GSC App Premium Edition 1.2

32 yaşında Gomis'in maaliyeti 15.5 milyon euro

O paraya Duvan Zapata-Balotelli filan alınabilir rahatlıkla ...

Pandev'i kiralayalım 1 sene

GSC App Premium Edition 1.2

Seneye üçlü savunma da Garry Rodrigues orta sahadaki dörtlünün solunda&sağında ciddi şekilde oynayabilir ...

Seneye üçlü savunma da Garry Rodrigues orta sahadaki dörtlünün solunda&sağında ciddi şekilde oynayabilir ...
Ben de garry nin o kadar da kötü topçu olduğunu düşünmüyorum ligde iş yapacaktır

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de garry nin o kadar da kötü topçu olduğunu düşünmüyorum ligde iş yapacaktır

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dayanıklığı yüksek tam geniş alan topçusu önlü arkalı da iyi çalışıyor kanat&bek olarak kullanılır seneye ...

Belhanda inşallah gelmez.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nice balotelli ve belhanda'yı birlikte kullandı bunun sırrı arkalarındaki seri-cyprien-koziello 3lüsüydü bu yüzden orta saha transferimiz en kritik nokta iyi orta saha alamazsak diğer transferler anlamını yitirir

Dursun da Tudor da gitsin Allah aşkına! Koca Galatasaray'ı Çemişgezekspor'a çevirdiniz .

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt