- 27 Aralık 2009
- 895
- 51
- 1.298
Vainquer'i izleyen takip eden var mı? En iyi anlarının olduğu videosunu bile ben pek begenmedim de.
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Almak çok zor olursa Atiba etkisi yapar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vainquer'i izleyen takip eden var mı? En iyi anlarının olduğu videosunu bile ben pek begenmedim de.
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu Duvan Zapata'yı alsak 1.5m maaşa oynar ya bonservise yükleniriz
Abdullah Avcı: "Gelecek yıl 3'lü savunma da yapmamız gerektiğini konuştuk. Buna uygun oyuncu profillerine 1 senedir geçiş yapmaya başladık."
Avcı: "3'lü oynamak, santrforları ve kenarları daha iyi kullanma opsiyonları da ortaya çıkaracak. Bunun için bu transferlerden biri Chedjou"
Şu Duvan Zapata'yı alsak 1.5m maaşa oynar ya bonservise yükleniriz
3lü Formasyonlar çokça görülecek önümüzdeki sezon lar daAbdullah Avcı: "Gelecek yıl 3'lü savunma da yapmamız gerektiğini konuştuk. Buna uygun oyuncu profillerine 1 senedir geçiş yapmaya başladık."
Avcı: "3'lü oynamak, santrforları ve kenarları daha iyi kullanma opsiyonları da ortaya çıkaracak. Bunun için bu transferlerden biri Chedjou"
Al iheanacho yu bak keyfine gomisten daha cok is yapar
Discovery II Mini cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tudor idare edemez balloyu. İmkanı yok edemez. Brumayı idare edemedi baloteli onu net ağlatır32 yaşında Gomis'in maaliyeti 15.5 milyon euro
O paraya Duvan Zapata-Balotelli filan alınabilir rahatlıkla ...
Tudor idare edemez balloyu. İmkanı yok edemez. Brumayı idare edemedi baloteli onu net ağlatır
TT Ali Sami Yen ARENA !!!
Ben de garry nin o kadar da kötü topçu olduğunu düşünmüyorum ligde iş yapacaktırSeneye üçlü savunma da Garry Rodrigues orta sahadaki dörtlünün solunda&sağında ciddi şekilde oynayabilir ...
Ben de garry nin o kadar da kötü topçu olduğunu düşünmüyorum ligde iş yapacaktır
F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
32 yaşında Gomis'in maaliyeti 15.5 milyon euro
O paraya Duvan Zapata-Balotelli filan alınabilir rahatlıkla ...