- 16 Haziran 2010
- 203.553
- 155.533
- 6.838
Biliyorum gece gece bir dakika olsun pozitif dusunmek istedimYemin ederim bitanesi aciklanmaz bunlarin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biliyorum gece gece bir dakika olsun pozitif dusunmek istedimYemin ederim bitanesi aciklanmaz bunlarin
Feyenoord 11 mayis'ta resmi gorusmelere basladi bu transferi gerceklestirmek icin. Henuz bir anlasma yok ama.Ergünûn görüştüğü Amrabat bizim Amrabat değil galiba Sofyan Amrabat
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Kim o kardeşi kuzeni emmoğlu falan mıErgünûn görüştüğü Amrabat bizim Amrabat değil galiba Sofyan Amrabat
O gelsin diger beyinsiz uzak dursun.Ergünûn görüştüğü Amrabat bizim Amrabat değil galiba Sofyan Amrabat
Kim o kardeşi kuzeni emmoğlu falan mı
sent via GSC
Kardesi.Kim o kardeşi kuzeni emmoğlu falan mı
sent via GSC
3 e alinan Enes 14 e satildi. Surekli kiralik gitmesi birsey ifade etmiyor zaten amaclari bu Chelsea ve M. City kulublerinde. Kendisi de Milan'da kalmak istedigini acikladi.-- 1 sene mukavelesi kalmış+
-- Büyük bir patlama yapamadı henüz.
-- 2,5e alınmış...ondan sonra hep kıralık'lar
-- Tudor (ve Conte) Faktörü
-- Maaşı düşük; Yüksek bir teklif kafasını karıştırabilir
Bukadar karamsar bakmıyorum bu transfere.
GSC App Premium Edition 1.2
Galatasaray, Sassuolo forması giyen İtalyan stoper Francesco Acerbi'yi transfer listesine aldı. (Gamaspor)