- 20 Mayıs 2011
- 23.168
- 10.170
- 1.873
Taha ne dediysen okuyamadım
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
# Jean-Eudes Aholou
2.lig şampiyonundan şu adamı izlemişsindir . Nasıl sence, ben denk geldikten sonra biraz izledim potansiyeli var sanki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taha ne dediysen okuyamadım
Marsilya ile aramızda ne varsa kime sulansalar bizle adı çıkıyor

Strasbourg un ligue 1 e çıkmasında en faydalı topçular dan biri oldu. Milli Takıma da alındı gelecek sezon Ligue 1 de vitrine çıkacak yolu baya açık.# Jean-Eudes Aholou
2.lig şampiyonundan şu adamı izlemişsindir . Nasıl sence, ben denk geldikten sonra biraz izledim potansiyeli var sanki.
Yeme bizi Alper.TSI 01:16 - 01:45 arasindaki mesajlar kayip?
Strasbourg un ligue 1 e çıkmasında en faydalı topçular dan biri oldu. Milli Takıma da alındı gelecek sezon Ligue 1 de vitrine çıkacak yolu baya açık.
Tam bir Modern 6 numara hele Top alışları şahane birazda offensif anlamda gelişirse tadından yenmez.
Bana da Yaya Toureyi anımsattı , solak olması da ilginç.
Geçen biriyle daha konuştum o baya vasat dedi inanamadım.
Cavanda gittiğine göre umarım sabri ile uzatmazlar. Eğer uzatırlarsa allah belalarını versin
Cavanda gittiğine göre umarım sabri ile uzatmazlar. Eğer uzatırlarsa allah belalarını versin
Neee Cavanda gitti mi???
Disiplin in anlamı o çocuk tam acayip çalışkan bir oyuncu.Metz'deki İvan Balliu'yu yazdılar bize . Free diye ne diyosun bence olması Corchia'dan daha muhtemel.
Neee Cavanda gitti mi???
H.O. diyebiliriz mı ?Galatasaray, Sao Paulo'nun stoperi Maicon için 5.5 milyon €'luk teklifte bulundu. [Blogdo Sao Paulo]