Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melo o gunun sartlarinda gitmesi lazimdi, yerine alinan oyuncu hayal kirikligi

Gobekli sneijder'i izlemeye devam et ozaman, assist'mis, hangi takimlara assist yapmis sneijder? Kac golu var?

sorarlar Adama, digerleri niye o takimlara karsi bir bok yapamiyorlar

14 yabancın olsa bile kadroda 14 yerli olmak zorunda. Hadi 4 tanesini altyapıdan seç geriye kalır 10 yerli. Sabri Semih ve Selçuk'u gönderdin elinde kalacak Tolga, Yasin, Eren, Sinan, Cenk, Ahmet, Serdar. Ki Sinan, Yasin ve Eren'in de gitme ihtimalleri var. En az 3 yerli transfer etmen gerekiyor. Kaliteli yerli oyuncu sayısı da çok sınırlı. Saydığın oyuncular bu ligde kaybolacak isimler. PTT 1. Ligi ile STSL arasında epey kalite farkı var. Geçmişte bu isimler gibi ne yerliler vardı kadroda da şimdi nerelerdeler bilmiyoruz bile. ne vereceği meçhul, kaybolma ihtimali yüksek olan 4 altyapı oyuncusunun yanına bir de yusuf acer, alperen babacan'i falan alırsan cok siradan yedeklerin olur. hiçbir büyük takımda da bu genç futbolculara çok fazla şans tanınmaz.

sen şimdi selcuk semih sabri diyorsun başkası yasin ve eren'de gitsin istiyor, kadroda yerlilere de ihtiyaç var sen bu futbolcuları gönderirsen yerlerini alperenlerle, altyapıyla dolduramazsın.
Zaten ben çoğunu alternatif olarak söyledim. Sağ sol bek yedekleri Alperen B, Yusuf Acer olabilir misal.
Ozan Kabak'ın her maç gol yediren Semih'ten şu yaşında daha kötü olacağını hiç sanmam. Peki neden semih kalasına 1.8 m € verelim?
Aralarından bir tek Selçuk maaşını %50 oranında düşürürse rotasyonda olabilir belki ama diğer ikisi gereksiz çöp ve aldıkları maaş fazla.

Zaten seneye 1-2 yerli oynar en fazla ilk 11'de. Yasin'i unuttum bence o gitmez. Orkan Çınar'da Sinan'ın yerini doldurur

Sabri Semih zaten kendileri sıradan adamlar onlara o kadar para vereceğine ilk 11'e transfer edeceğin yabancıların maaşında kullanırsın

Yerli piyasasının kısıtlı olduğunu bildiğim için zaten genç+alt yapı ağırlıklı isimleri yazdım. Bundan başkada çare yok zaten bence çünkü ya leş yerlilere çok para vereceğiz yada genç ve fena potansiyeli olmayan bu oyunculara daha az maaş ödeyip kadromuzda bulunduracağız.

Cenk G. Serdar A, Ahmet Çalık,Alperen Babacan,Yusuf Acer,Tolga C, Tolgay Arslan (??),Orkan Çınar,Ozan Kabak,Yunus Akgün,Yasin,Atalay Babacan

Yasin giderse de Bilal Basacıoglunu falan alabiliriz

7-8 tane falan idare edecek seviyede Türk yeter çünkü kadroda çok kullanılmayacak Türk oyuncular bu net geriye kalanı da genç oyunculardan tamamlanır

Sabri-Semih-Selçuk'un maaşı net 6 m € yazık günah değil mi? Bu paraya ilk 11 seviyesinde katkı verecek 3 tane kaliteli oyuncu oynatırsın.

Atiba 1.2 Talisca 1.5 m € alıyor. Ve bu oyuncular çok iyi katkı verdiler peki ya bizde 6 m € alan 3 tane çöp neye katkı veriyor?

GSG SCOUT‏ @GSG_SCOUT 21 sa.21 saat önceDaha fazla

Cenk Ergün Fas'ta Belhanda'nın Ardından Afrikalı Genç Yetenek Olarenwaju Kayode içinde girişimde bulundu..

Olarenwaju Kayode - 24 Yaş
23fa.png
2016-17 sezonu Performansı
YouTube
1f4a2.png
48 Maç
26bd.png
24 Gol
2734.png
Aşırı Süratli ve Kuvvetli !
Bu adam, Karamoh, Onyekuru, Maximin

Hepsi brumanın yerini rahatlıkla doldurur 8 10 verilip alınmalı.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Kaça aldıklarını bilmiyorum açıkcası ama bugunku Rdolfo dan para kazanmak yöneticilik basarısıdır.. Bak bizim adamlar De Jong u bedeva yollamaya çalışıyorlar. De Jong gibi Milli Oyuncu bir tarafta, adı sanı pek bilinmeyen Rdolfo diğer tarafta. Kararı sen ver.
Bu bence onların başarısı değil bizim başarısızlığımız. Biz hiç bir zaman oyuncuyu iyi pazarlayan ve satan bir kulüp olmadık.

Bu zor birşey değil aslında, ama biz oyuncularımızı her değersizleştiriyoruz. Bir oyuncunun bizde kötü veya yetersiz olması demek onu direkt her takım için yetersiz kılmaz.

Donk, Bilal, Emrah, Chedjou falan filan bunlar bizim için yetersiz ama başka her Süperlig takımı için banko oynayacak adamlar.

Bizde bir oyuncu kötü oldu mu yok pahasına elden çıkarmaya çalışıyoruz hemen. Demin okudum Cavanda ve de Jong bedava yollanacakmış, niye bedava abi ya niye? 300 bile koparsan 500 bile koparsan kardır sonuçta.

Biz Amrabatı zarzor 3 Milyona satıyoruz adam bir sene oynuyor Ispanya da 8 Milyona üflüyorlar hemen EPL ye.

Bugün okudum bizim Gladbach kulüpte neredeyse hiç bir geleceği olmayan Korb denen berbat bir sağ beki 2,8 Milyona Hannover'a satmış. Biz oyuncularımızı pazarlamayı beceremiyoruz.

Poldi yi 2,6 Milyona sattık daha ötesi var mı ya. Bir de ederi o kadar, bu bile fazla diyenler var burada inanılacak gibi değil böyle bir zihniyet olmaz. Adamın CV sinde ne ararsan var ama 2,6 bile fazlaymış bizim futbol profesörlerine göre.

Fener gidiyor kıçıkırık Sow'u kontratında 1 sene varken 17 Milyona satıyor sen de ama Podolski 2,6 eder ehe ühü diyorsun. Geçmiş olsun vallah bu kafaya. Sneijderi de yok pahasına satmak isteyenler var.

Sonra neden kulübü bok götürüyor derler, götürür tabi. Bu kafayla daha şimdiye kadar batmadığına şükür et sen önce.

sent via GSC

Tudor'un kafasında 3lü var belli.

3-4-2-1 daki "2li" için Ben Arfa, Belhanda ve Nasri tipinde oyuncular çok güzel olur.

(Tabiki Wes de o rolü üstlenebilir)

_________|Muslera|
_______İV_Maicon_İV
RWB____B2B__B2B_____LWB
_______Nasri___Ben Arfa
__________Gomis

Ne manyak olurdu be

GSC App Premium Edition 1.2
Muslera
Serdar Maicon Vlad
Garry Rincon Asamoah Junior
BenArfa Belhanda
Gomis

Nasri değil de Belhanda olacak sanki
Sol beke Junior diye bir futbolcu önermiş scout ekibi kimdir necidir bilen var mı?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Bu bence onların başarısı değil bizim başarısızlığımız. Biz hiç bir zaman oyuncuyu iyi pazarlayan ve satan bir kulüp olmadık.

Bu zor birşey değil aslında, ama biz oyuncularımızı her değersizleştiriyoruz. Bir oyuncunun bizde kötü veya yetersiz olması demek onu direkt her takım için yetersiz kılmaz.

Donk, Bilal, Emrah, Chedjou falan filan bunlar bizim için yetersiz ama başka her Süperlig takımı için banko oynayacak adamlar.

Bizde bir oyuncu kötü oldu mu yok pahasına elden çıkarmaya çalışıyoruz hemen. Demin okudum Cavanda ve de Jong bedava yollanacakmış, niye bedava abi ya niye? 300 bile koparsan 500 bile koparsan kardır sonuçta.

Biz Amrabatı zarzor 3 Milyona satıyoruz adam bir sene oynuyor Ispanya da 8 Milyona üflüyorlar hemen EPL ye.

Bugün okudum bizim Gladbach kulüpte neredeyse hiç bir geleceği olmayan Korb denen berbat bir sağ beki 2,8 Milyona Hannover'a satmış. Biz oyuncularımızı pazarlamayı beceremiyoruz.

Poldi yi 2,6 Milyona sattık daha ötesi var mı ya. Bir de ederi o kadar, bu bile fazla diyenler var burada inanılacak gibi değil böyle bir zihniyet olmaz. Adamın CV sinde ne ararsan var ama 2,6 bile fazlaymış bizim futbol profesörlerine göre.

Fener gidiyor kıçıkırık Sow'u kontratında 1 sene varken 17 Milyona satıyor sen de ama Podolski 2,6 eder ehe ühü diyorsun. Geçmiş olsun vallah bu kafaya. Sneijderi de yok pahasına satmak isteyenler var.

Sonra neden kulübü bok götürüyor derler, götürür tabi. Bu kafayla daha şimdiye kadar batmadığına şükür et sen önce.

sent via GSC

Can bizim yoneticilerin işbilmezliği, beceriksizliği konusunda hemfikiriz. Satış-pazarlama konusunu hiçbiri bilmiyor. Ustelik bu adamların hepsi işadamı. Şirketleri var. Kendi işlerini de boyle yönetseler o işyeri kısa sürede batar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt