Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
18 yaşına gelmeden kiralayamıyorsun
O zaman kadroda bulunsun, kupa maçlarında oynar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
18 yaşına gelmeden kiralayamıyorsun
O zaman kadroda bulunsun, kupa maçlarında oynar.
semih kaya ile 2li oynatır tr kupasında çocuğun psikolojisi bozulur
Melo o gunun sartlarinda gitmesi lazimdi, yerine alinan oyuncu hayal kirikligi
Gobekli sneijder'i izlemeye devam et ozaman, assist'mis, hangi takimlara assist yapmis sneijder? Kac golu var?
Zaten ben çoğunu alternatif olarak söyledim. Sağ sol bek yedekleri Alperen B, Yusuf Acer olabilir misal.14 yabancın olsa bile kadroda 14 yerli olmak zorunda. Hadi 4 tanesini altyapıdan seç geriye kalır 10 yerli. Sabri Semih ve Selçuk'u gönderdin elinde kalacak Tolga, Yasin, Eren, Sinan, Cenk, Ahmet, Serdar. Ki Sinan, Yasin ve Eren'in de gitme ihtimalleri var. En az 3 yerli transfer etmen gerekiyor. Kaliteli yerli oyuncu sayısı da çok sınırlı. Saydığın oyuncular bu ligde kaybolacak isimler. PTT 1. Ligi ile STSL arasında epey kalite farkı var. Geçmişte bu isimler gibi ne yerliler vardı kadroda da şimdi nerelerdeler bilmiyoruz bile. ne vereceği meçhul, kaybolma ihtimali yüksek olan 4 altyapı oyuncusunun yanına bir de yusuf acer, alperen babacan'i falan alırsan cok siradan yedeklerin olur. hiçbir büyük takımda da bu genç futbolculara çok fazla şans tanınmaz.
sen şimdi selcuk semih sabri diyorsun başkası yasin ve eren'de gitsin istiyor, kadroda yerlilere de ihtiyaç var sen bu futbolcuları gönderirsen yerlerini alperenlerle, altyapıyla dolduramazsın.
Keşke biz alsak yeni dani alves bu adamTRANSFER | Antero Henrique, Ricardo Pereira transferi için @FCPorto ile görüşüyor. Pereira son iki sezon kiralık olarak Nice kadrosundaydı. #Ligue1
Biz hemen 8 teklif etsek keşkeTRANSFER | Basında @Arsenal ile anlaştığına dair iddialar çıkan Henry Onyekuru için Nice kulübü 7.7M€'luk bir teklif sundu. #Ligue1
Bu adam, Karamoh, Onyekuru, MaximinGSG SCOUT @GSG_SCOUT 21 sa.21 saat önceDaha fazla
Cenk Ergün Fas'ta Belhanda'nın Ardından Afrikalı Genç Yetenek Olarenwaju Kayode içinde girişimde bulundu..
Olarenwaju Kayode - 24 Yaş2016-17 sezonu Performansı![]()
YouTube
48 Maç
24 Gol
Aşırı Süratli ve Kuvvetli !![]()
Bu bence onların başarısı değil bizim başarısızlığımız. Biz hiç bir zaman oyuncuyu iyi pazarlayan ve satan bir kulüp olmadık.Kaça aldıklarını bilmiyorum açıkcası ama bugunku Rdolfo dan para kazanmak yöneticilik basarısıdır.. Bak bizim adamlar De Jong u bedeva yollamaya çalışıyorlar. De Jong gibi Milli Oyuncu bir tarafta, adı sanı pek bilinmeyen Rdolfo diğer tarafta. Kararı sen ver.
MusleraTudor'un kafasında 3lü var belli.
3-4-2-1 daki "2li" için Ben Arfa, Belhanda ve Nasri tipinde oyuncular çok güzel olur.
(Tabiki Wes de o rolü üstlenebilir)
_________|Muslera|
_______İV_Maicon_İV
RWB____B2B__B2B_____LWB
_______Nasri___Ben Arfa
__________Gomis
Ne manyak olurdu be
GSC App Premium Edition 1.2
Biz hemen 8 teklif etsek keşke
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Bu bence onların başarısı değil bizim başarısızlığımız. Biz hiç bir zaman oyuncuyu iyi pazarlayan ve satan bir kulüp olmadık.
Bu zor birşey değil aslında, ama biz oyuncularımızı her değersizleştiriyoruz. Bir oyuncunun bizde kötü veya yetersiz olması demek onu direkt her takım için yetersiz kılmaz.
Donk, Bilal, Emrah, Chedjou falan filan bunlar bizim için yetersiz ama başka her Süperlig takımı için banko oynayacak adamlar.
Bizde bir oyuncu kötü oldu mu yok pahasına elden çıkarmaya çalışıyoruz hemen. Demin okudum Cavanda ve de Jong bedava yollanacakmış, niye bedava abi ya niye? 300 bile koparsan 500 bile koparsan kardır sonuçta.
Biz Amrabatı zarzor 3 Milyona satıyoruz adam bir sene oynuyor Ispanya da 8 Milyona üflüyorlar hemen EPL ye.
Bugün okudum bizim Gladbach kulüpte neredeyse hiç bir geleceği olmayan Korb denen berbat bir sağ beki 2,8 Milyona Hannover'a satmış. Biz oyuncularımızı pazarlamayı beceremiyoruz.
Poldi yi 2,6 Milyona sattık daha ötesi var mı ya. Bir de ederi o kadar, bu bile fazla diyenler var burada inanılacak gibi değil böyle bir zihniyet olmaz. Adamın CV sinde ne ararsan var ama 2,6 bile fazlaymış bizim futbol profesörlerine göre.
Fener gidiyor kıçıkırık Sow'u kontratında 1 sene varken 17 Milyona satıyor sen de ama Podolski 2,6 eder ehe ühü diyorsun. Geçmiş olsun vallah bu kafaya. Sneijderi de yok pahasına satmak isteyenler var.
Sonra neden kulübü bok götürüyor derler, götürür tabi. Bu kafayla daha şimdiye kadar batmadığına şükür et sen önce.
sent via GSC
Goal TürkiyeOnaylanmış hesap @GoalTurkiye 1 hr1 hour agoDaha fazla
Teknik direktör Abdullah Avcı'nın özellikle alınmasını istediği 3 isim var: Eljero Elia, Mubarak Wakaso ve Tunay Torun.
Goal TürkiyeOnaylanmış hesap @GoalTurkiye 1 hr1 hour agoDaha fazla
Teknik direktör Abdullah Avcı'nın özellikle alınmasını istediği 3 isim var: Eljero Elia, Mubarak Wakaso ve Tunay Torun.