Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TRANSFER | @lequipe gazetesi Marsilya'nın ilk transfer hedeflerinin Bacary Sagna ve Jeremy Mathieu olduğunu iddia etti. #Ligue1

Marsilya'da saglam transfer yapiyor. Sagna bizede yakisirdi ha.

Yakın zamanda o seviyelere yakındık. Reale karşı maç çeviriyorsuk juveye deplasmanda kaybetmeyip evimizde kazanıp juveyi eleyebiliyorduk. Ömö ünal aysal gs batırdı yeaa ve Bazı pollyannacı arkadaşların tatlı sözlerine kalmayın derim. "küçük düşünme galatasaraylı" dursun sevicileri arkadaşları iyi ayırt ediniz derim.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yakın falan değildik,sadece meydan okuyabiliyorduk şimdi okuyamıyoruz durum bu.Onları 2 maçta yenmemiz o seviyede olduğumuzu göstermez.

Aysal Gs'yi batırmadı belki ama ivmesini durdurdu.

S.a terim sevdalıları

a6a855fc3c0ef8e71f78cc8189dfe195.jpg

TapaTalK

Sagna bize gelse keşke 2-3 imza parası versek...

2,5 bonservis iyi 4-5 verecekler diye korkmuştum
Daha önemlisi sözleşme süresi, garanti 3 yıl olmasını istemem şahsen, fazladan bir yıl çok önemli bu yaşta bir futbolcu için...Direkt yatışa geçip yarı emeklilik yaşamak düşüncesi ile piyasasını düşürmeden 2 yıl daha devam etmek arasındaki farkı kastediyorum...

:((((

Lucescu: "Zenit yöneticileri, kovulduğumu bana haber vermedi. Resmi siteye girdiğimde Mancini'nin yeni teknik direktör olduğunu gördüm."

Dortmund,Augustin'i alıyormuş. Adamların yaş ortalaması 22 filan. Bide İheanacho'yu da alırlasalar tamamdır.

Daha önemlisi sözleşme süresi, garanti 3 yıl olmasını istemem şahsen, fazladan bir yıl çok önemli bu yaşta bir futbolcu için...Direkt yatışa geçip yarı emeklilik yaşamak düşüncesi ile piyasasını düşürmeden 2 yıl daha devam etmek arasındaki farkı kastediyorum...
Anlaşma 3 yıllık olsa bile, her sezon için 3-3,3 milyon euro garanti ücret vereceklerini sanmıyorum. Podolski'ye de son sezonu için 3 yerine 2.3 milyon euro verilecek sözleşme imzalanmıştı. Yine böyle yapılır ya da 25 maçı geçerse ekstra ücret gibi bir anlaşma yapılır muhtemelen, öyle umuyorum tabi.

Hirving Lozano için takımına 8*10 milyon teklif etsek kabul ederler Celta var şu anda sanırım bir tek onunla ilgilenen çok zor olmaz sanırım bu transfer Bruma'dan elimize geçen paranın büyük bir kısmını bu transfere kullanabiliriz ...

Gomis
Lozano-Sneijder-Campbell​

Şu dörtlü ile bu ligi hoplatırız ...

Hirving Lozano için takımına 8*10 milyon teklif etsek kabul ederler Celta var şu anda sanırım bir tek onunla ilgilenen çok zor olmaz sanırım bu transfer Bruma'dan elimize geçen paranın büyük bir kısmını bu transfere kullanabiliriz ...

Gomis
Lozano-Sneijder-Campbell​

Şu dörtlü ile bu ligi hoplatırız ...

Lozano kaçtı elden sadece fiyat sormuşuz

Gomis icin 3.3 ve 2+1 sozlesme olursa sahane olur durusunun 2 senede yaptigi tek basarili is olur. Ha bakarsan 4 sene daha oynar ama o riske girilmez.
3.3+3.3+2.2+2 seklinde 2+1+1 yillik sozlesme bile olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt