- 12 Temmuz 2009
- 60.906
- 24.274
- 3.138
Guzel tahmin rnkdas olabilir neden olmasin?Ömer Ali Şahiner
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Guzel tahmin rnkdas olabilir neden olmasin?Ömer Ali Şahiner
Nef klübe bi güzellik yapsın artık.Riva için yarın çıkılacak ihaleye; Teknik Yapı, Dap Yapı, Fuzul Grup ve Makro İnşaat - Nef ortaklığının katılması bekleniyor. (Hürriyet)
Yakın zamanda o seviyelere yakındık. Reale karşı maç çeviriyorsuk juveye deplasmanda kaybetmeyip evimizde kazanıp juveyi eleyebiliyorduk. Ömö ünal aysal gs batırdı yeaa ve Bazı pollyannacı arkadaşların tatlı sözlerine kalmayın derim. "küçük düşünme galatasaraylı" dursun sevicileri arkadaşları iyi ayırt ediniz derim.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
a.sS.a terim sevdalıları
![]()
TapaTalK
Daha önemlisi sözleşme süresi, garanti 3 yıl olmasını istemem şahsen, fazladan bir yıl çok önemli bu yaşta bir futbolcu için...Direkt yatışa geçip yarı emeklilik yaşamak düşüncesi ile piyasasını düşürmeden 2 yıl daha devam etmek arasındaki farkı kastediyorum...2,5 bonservis iyi 4-5 verecekler diye korkmuştum
Anlaşma 3 yıllık olsa bile, her sezon için 3-3,3 milyon euro garanti ücret vereceklerini sanmıyorum. Podolski'ye de son sezonu için 3 yerine 2.3 milyon euro verilecek sözleşme imzalanmıştı. Yine böyle yapılır ya da 25 maçı geçerse ekstra ücret gibi bir anlaşma yapılır muhtemelen, öyle umuyorum tabi.Daha önemlisi sözleşme süresi, garanti 3 yıl olmasını istemem şahsen, fazladan bir yıl çok önemli bu yaşta bir futbolcu için...Direkt yatışa geçip yarı emeklilik yaşamak düşüncesi ile piyasasını düşürmeden 2 yıl daha devam etmek arasındaki farkı kastediyorum...
Hirving Lozano için takımına 8*10 milyon teklif etsek kabul ederler Celta var şu anda sanırım bir tek onunla ilgilenen çok zor olmaz sanırım bu transfer Bruma'dan elimize geçen paranın büyük bir kısmını bu transfere kullanabiliriz ...
Gomis
Lozano-Sneijder-Campbell
Şu dörtlü ile bu ligi hoplatırız ...
Lozano kaçtı elden sadece fiyat sormuşuz
Celta transferi bitti mi reis tam olarak ?
Yoksa gerçekten kaçırmak çok kötü olur
Twitter'i de mi yokmus?(((
Lucescu: "Zenit yöneticileri, kovulduğumu bana haber vermedi. Resmi siteye girdiğimde Mancini'nin yeni teknik direktör olduğunu gördüm."