Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.872
- 13.838
- 1.498
Acerbi iş yapar Acerbi veya Astori hoş olur
D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder yerine Ben Arfa olsa bu kadro çok dehşet bişey olurduTudor'un kafasinda soyle tarz oyunculardan kurulu bir sistem var gibi anliyorum medyadaki isimlere bakarak.
------------------Gomis-------------------
---------Belhanda-----Sneijder----------
Clichy---Asamoah-----Selcuk---Corchia
------Acerbi----Chiriches-----Serdar----
------------------Muslera-----------------
hatta Sneijder giderse onun yerine 2. forvet tarzi bir oyuncu
Sneijder yerine Ben Arfa olsa bu kadro çok dehşet bişey olurdu
Selçuk biraz bozuyor ama olsun![]()
evet , selcuk'suz kadro yapmanin pek bir anlami yok. Selcuk ve tolga varken 2 gobek oyuncusu alinmayacaktir, 1 tane nokta atis olmali, cok onemli.ortasahaya modric ve kroosu beraber alsak selcuk oynayacak arkadas adam o derece torpilli ben istemeden beni kimse kesemez diyor
Avatarında kral gelsin dertler bitsin.evet , selcuk'suz kadro yapmanin pek bir anlami yok. Selcuk ve tolga varken 2 gobek oyuncusu alinmayacaktir, 1 tane nokta atis olmali, cok onemli.
ah be hocam, edgar davids gelmez bi dahaAvatarında kral gelsin dertler bitsin.
Juventusda asamoah da olabilir tabiki
TT Ali Sami Yen ARENA !!!
Renkdaş öyle bi kadro yazmışsınki bitik Selçuk bu kadroda xavi gibi oynar ama tek sıkıntı Selçuk Sneijder aynı takım da olmaz bu tarz dizilişlerde birtane takım beyni olur Selçuk veya Sneijder ikisinden biri olmamalı ikisinden birinin yerine daha dinamik adam lazım Selçukun yerine Ndiaye meselaSneijder yerine Ben Arfa olsa bu kadro çok dehşet bişey olurdu
Selçuk biraz bozuyor ama olsun![]()
Yok arkadaş yazmış ben alıntıladım. Cidden müthiş kadroRenkdaş öyle bi kadro yazmışsınki bitik Selçuk bu kadroda xavi gibi oynar ama tek sıkıntı Selçuk Sneijder aynı takım da olmaz bu tarz dizilişlerde birtane takım beyni olur Selçuk veya Sneijder ikisinden biri olmamalı ikisinden birinin yerine daha dinamik adam lazım Selçukun yerine Ndiaye mesela
Disiplinli olabilirse ligin altını üstüne getirir. Ama sanmıyorum, çok sorunlu bi adam.ben harfanın son 10 yıllık kariyerine bakıldığında sadece nice'de iş yapması nedeniyle kumar transferi olarak görüyorum. gelsin şansını denesin. haksız çıkmaya razıyım.
bir gece vakti sessiz sedasız sabri sülükogluyla 1 yıllık yeni sözlesme imzlandı haberine bence kendinizi hazırlayın
yaw niye uçmuş , instagramdan mesaj atsaydı ya bildiğin boşa masraf :/Cenk Ergün Arda icin İspanya'ya uçmuş