Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor'un kafasinda soyle tarz oyunculardan kurulu bir sistem var gibi anliyorum medyadaki isimlere bakarak.

------------------Gomis-------------------
---------Belhanda-----Sneijder----------
Clichy---Asamoah-----Selcuk---Corchia
------Acerbi----Chiriches-----Serdar----
------------------Muslera-----------------

hatta Sneijder giderse onun yerine 2. forvet tarzi bir oyuncu

Son düzenleme:
DByHVs8XcAAp0Fc.jpg

DByHCuaXoAAnAcQ.jpg

William vainqueur gelse, Melo 2 olur.

Tudor'un kafasinda soyle tarz oyunculardan kurulu bir sistem var gibi anliyorum medyadaki isimlere bakarak.

------------------Gomis-------------------
---------Belhanda-----Sneijder----------
Clichy---Asamoah-----Selcuk---Corchia
------Acerbi----Chiriches-----Serdar----
------------------Muslera-----------------

hatta Sneijder giderse onun yerine 2. forvet tarzi bir oyuncu
Sneijder yerine Ben Arfa olsa bu kadro çok dehşet bişey olurdu :D

Selçuk biraz bozuyor ama olsun :)

ben harfanın son 10 yıllık kariyerine bakıldığında sadece nice'de iş yapması nedeniyle kumar transferi olarak görüyorum. gelsin şansını denesin. haksız çıkmaya razıyım.

ortasahaya modric ve kroosu beraber alsak selcuk oynayacak arkadas adam o derece torpilli ben istemeden beni kimse kesemez diyor

selamun aleyküm dombiya sevdalilari..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Renkdaş öyle bi kadro yazmışsınki bitik Selçuk bu kadroda xavi gibi oynar ama tek sıkıntı Selçuk Sneijder aynı takım da olmaz bu tarz dizilişlerde birtane takım beyni olur Selçuk veya Sneijder ikisinden biri olmamalı ikisinden birinin yerine daha dinamik adam lazım Selçukun yerine Ndiaye mesela

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Renkdaş öyle bi kadro yazmışsınki bitik Selçuk bu kadroda xavi gibi oynar ama tek sıkıntı Selçuk Sneijder aynı takım da olmaz bu tarz dizilişlerde birtane takım beyni olur Selçuk veya Sneijder ikisinden biri olmamalı ikisinden birinin yerine daha dinamik adam lazım Selçukun yerine Ndiaye mesela

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok arkadaş yazmış ben alıntıladım. Cidden müthiş kadro

Zaten Selçuk ve Sneijder o kadroyu bozuyor o ikisi yerine dinamik kaliteli iki oyuncu koy ligde banko şampiyon olur, UEFA'da da baya ilerilere gider

Yani kısacası dursun'un öyle bir kadro kurması imkansız :D

ben harfanın son 10 yıllık kariyerine bakıldığında sadece nice'de iş yapması nedeniyle kumar transferi olarak görüyorum. gelsin şansını denesin. haksız çıkmaya razıyım.
Disiplinli olabilirse ligin altını üstüne getirir. Ama sanmıyorum, çok sorunlu bi adam.

bir gece vakti sessiz sedasız sabri sülükogluyla 1 yıllık yeni sözlesme imzlandı haberine bence kendinizi hazırlayın

Corchia,Vainqueur,Clichy gibi adamlari alabilirsek stopere Abdennour gibi birini tercih ederim uyum açısından...

bir gece vakti sessiz sedasız sabri sülükogluyla 1 yıllık yeni sözlesme imzlandı haberine bence kendinizi hazırlayın

Bazı arkadaslar Sabri yedek olarak takımda kalsın diye yazmış. Hazır sozlesmesi bitmişken bu adamdan kurtulmalıyız artık. Sabriyi 24 kişilik kadro içinde görmeye bile tahammulum yok açıkcası. Genç takımdan biri olsun. Yada stoper olarak rezil olan, sözleşmesi devam ettiği için ve alıcısı çıkmadığı için muhtemelen takımda kalacak olan Semih oynasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt