Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomise 3 sene 3 milyon vereceğine geçiş sürecinde neden Michy Batshuayi gibi genç yetenekleri kiralamıyoruz? Kısa vadede çok katkı sağlar bu tip oyuncular.

Gomis
Joel Campbell
Kirikeş
Belhanda
Orta saha

Transfer raporu

Evren Göz

Evren Göz: "Sneijder'e teklif gelmesi halinde yönetim, düşük bir fiyata da satmayı düşünüyor. Teklif gelirse satılacağını biliyoruz."

Sneijderi satıp Belhandayı getiriyorsak cidden bu kulüp bitmiş, vizyon kalmamış. Sneijder ALde cok katkı sağlar.

DB0kJ2RXgAI1Y48.jpg

Hayırlı olsun camiamıza.

Muslera

Serdar V.Chiriches Acerbi

Corchia Junior

O.Pineda K.Asamoah

Ben Arfa Belhanda

Gomis

Diziliş orantılı yapamadım bir türlü neyse

3-4-2-1 sistemi şöyle bir kadro olsa ligde banko şampiyon olur uefa'da yarı final görür en azından bence

Muslera
Serdar-V.Chiriches-Acerbi
Corchia-O.Pineda K.Asamoah-Junior
Ben Arfa----------Belhanda
Gomis​

Buyur reis daha orantılı versiyonu ...

Giden oyuncular Sneijder, Bruma, Podolski, kalan oyuncular Selçuk, Yasin, Sabri ve Semih.

Bu kulübü yediniz bitirdiniz, istifa edin.

Chiriches'in romanya milli takiminda performansi iyiydi ama napoli ve Tottenham da fos acikcasi

Sneijdere gelecek teklifleri kabul edecekmis kulupte bundan sneijderin istegi ve bilgisi var mi acaba gitmiyorum dediginde ne bok yiyeceksin olcandaki gibi fesih mi edeceksin.
Atesle oynuyor yonetim.

Chiriches'in romanya milli takiminda performansi iyiydi ama napoli ve Tottenham da fos acikcasi

Chiriches'ten ziyade Astori gibi bir sol stoper ve Acerbi gibi bir merkez stopere ihtiyacımız var diye düşünüyorum reis

pahalı olur ama Astori-Acerbi-Serdar stoper hattı harika olabilirdi ...

Bayern Münih, kadrosuna katmak istediği Alexis Sanchez'e yılda 25 milyon euro kazanacağı bir kontrat teklif etti. (Kicker)

Evren Göz: "Sneijder'e teklif gelmesi halinde yönetim, düşük bir fiyata da satmayı düşünüyor. Teklif gelirse satılacağını biliyoruz."

Geçmiş olsun dediğimiz gibi aynı transfer döneminde Bruma-Poldi-Sneijder üçlüsünü birden kaybedicez

Bunlar gönderilip Selçuk-Semih-Sarbi takımda kalırsa tüküreyim onların adamlığına ...

Iddiasız ve forvetsiz bir takımda sezonu 5 gol ve 17 assistle tamamlayan oyuncudan bahsediyoruz. (Sneijder)

Sırf transfer yapmak için, Belhanda genç oldugu için saçmalamamak gerekir. Sneijder bu takımın 50%si beyler. Bu yönetim neyin peşinde?

Iddiasız ve forvetsiz bir takımda sezonu 5 gol ve 17 assistle tamamlayan oyuncudan bahsediyoruz. (Sneijder)

Sırf transfer yapmak için, Belhanda genç oldugu için saçmalamamak gerekir. Sneijder bu takımın 50%si beyler. Bu yönetim neyin peşinde?

Takımın hücumunu sene başından beri sırtlayan 21 yaşındaki adamı satmak oldu yönetimin ilk transferi

Çok bişey beklememek lazım bunlardan reis Poldi-Bruma-Sneijder'i kaybettik inşallah Muslera'ya ellerini sürmezler

Selçuk kalmaz takımda Tudor öyle bir anonim çocukluğu yapmaz diye umuyorum.

TRANSFER | Nice kulübünün ilerleyen günlerde Adrien Tameze (23) ve Jean-Victor Makengo (18) transferlerini duyurması bekleniyor. #Ligue1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt