Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evren Göz: "Sneijder'e teklif gelmesi halinde yönetim, düşük bir fiyata da satmayı düşünüyor. Teklif gelirse satılacağını biliyoruz."

Evren Göz: "Yasin sözleşmesine zam yaptırarak yeni kontrat imzalamak istiyordu. Gidenleri düşünürsek Yasin'in takımdaki önemi artıyor."

Evren Göz: "Yasin Öztekin ve Sinan Gümüş'ün sözleşmeleri uzatılabilir."

Gerçekten yönetimde futbol aklı olmadığı o kadar belli oluyor ki her seferinde saçma sapan işlerle uğraşıyorlar mesela Belhanda kötü topçu değil ama Bruma veya Sneijder i gönderip yerine Belhanda'yı koymak saçmalıktan başka bişey değil

Hani çok az doğru işler yapıyorlar onu bile yanlış şekilde yapmayı beceriyorlar

Tudora sırf kariyeri için şans tanınmalı diyorum ama artık egosu kabul edilemez duruma geliyor.

Kusura bakmayın ama Karabük hırvat köylüsü için Bruma ve Sneijderi kaybediyoruz. Tempolu oynayalım diyen adam Selçuku kadroda tutuyor. Tempoyu bozan Selçuk, Sneijder degil.

Ama böyle giderse bu adam hiç iyi teknik adam olamayacak. Büyük teknik adamlar yıldızlarla büyük olurlar.

Evren Göz: "Tudor, De Jong'u istemiyor. Ama De Jong'un ciddi bir sözleşmesi var. De Jong konusunda sürpriz gelişmeler olabilir."

Evren Göz: "Galatasaray'da orta saha transferinde Musa Çağıran ismi gündemde."

Evren Göz'ün söylediği herşeyi ben de söyleyebilirim 10 dakka haberlere bakıp. "Sinan ve Yasin'in sözleşmeleri uzatılabilir"miş. HADİ CANIM.

Evren'in mala bağladığı gerçek Dursun ile beraber.

Yapacağınız işe başlarım.

Bruma ve Sneijder gitsin, Yasin ile sözleşme imzalayın. Taraftarı heyecanldıracak isim istiyorlarmış. Sneijderi gönderirsen kimi heyecanlandırır Gomis?

Mancini akıllı adam Sneijder'i nasıl kullanacağını biliyor yeni takımında parası var

Sneijder hiçbir zaman takımı tek başına sırtlayıp götüren adam olmamıştır(2010 dk hariç) hep uygun takım oyuncularının en iyi parçası olmuştur miloto'yla eto'yla pandev'le cambiasso'yla uyumlu bir takım oluşturdu zirve yaptı

Bizde şu anda ne Sneijder'e uygun bir takım dizecek böyle kaliteli adamları alacak para var nede para

Mancini ile yeniden zirve yapabilir Wesley ...

Evren belli olan isimleri tekrarlamis

Sneijder - Bulut'tan, Adem - Gomise geçeceğiz anladığım kadarı ile.

Yasin - Adem - Turgut
-------- Gomis ---------

DB0qiGbXsAAFkoO

20 YAŞINDAKİ Joseph Minala Kamerun kadrosunda yer alan isimlerden bir tanesi.

Bu nasil 20 la :D

Aklıma tüküreyim ben bu mallar için zamanımı harcıyorum.

Istemiyorum arkadaş Semih, Selçuk, Sabri, Yasin gibi oyuncuları şu takımda. Ama siz gidin en iyi oyuncularımızı, tek değerlerimizi gönderin.

Benden bu kadar, bana müsade.

Yasin gereksizinin sözleşmesini uzatan haindir,şerefsizdir,onursuz ve gurursuzdur.:mad:

Hayaller...Değişim şart!

Muslera

Corchia Chiriches Astori Junior

Vaingueur Asamoah

Campbell Ben Arfa Jese

Gomis

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aklıma tüküreyim ben bu mallar için zamanımı harcıyorum.

Istemiyorum arkadaş Semih, Selçuk, Sabri, Yasin gibi oyuncuları şu takımda. Ama siz gidin en iyi oyuncularımızı, tek değerlerimizi gönderin.

Benden bu kadar, bana müsade.

Ekleme olarak transfer dönemi bitince takıma bakıp ona göre kararımı veririm. Ama bu yönetimle benim takımım değil bu Galatasaray, desteklemiyorum. Allah bildiği gibi yapsın hepinizi.

Ne duruma getirdiniz Emirates Cup alan, çeyrek final oynayan takımı. Kaldık Yasin gibi çapsızlara, adam 150 maç yapmış bizde.

Son düzenleme:
Çok güzel olurdu şu kadro
cd8bc9ccf0d54f11320b2322952387b7.jpg

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt