Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.342
- 8.243
- 1.088
Dursun Özbek den beklentim budur
Sent from my htc one jchk-13
:melo::melo:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun Özbek den beklentim budur
Sent from my htc one jchk-13
Aynen öyle. Beni burada hep Sneijderi savunan birisi olarak sanıyorlar ama tek Sneijder gidip Selçuk Sabri Semih falan kalacaksa ne anlarız biz bu işten.Doğru yapılanmayı vaat edersen Sneijder'in de gitmesine mantıklı bakılabilir. Biz biliyoruz ki Sneijder ve birkaç yabancı hariç beklediğimiz değişiklikler olmayacak insanlar buna tepki gösteriyor. Sen önce o yerlileri bir yolla sonra Sneijder'e sıra gelir.
Futbolculuğu bırakıp bu sektöre kayması daha iyi bir kariyer planlaması olacağı kanaatindeyim.
Çok masraf çıkarıyor diye 3 aylık maaş karşılığı sabriye verilmiş.Bilmiyorum nerden aklima geldi ama bizim bir aralar Formula 1 arabamiz vardi, ne oldu o araba müzeye falan mi kaldirdilar bilen var mi?![]()
Çok masraf çıkarıyor diye 3 aylık maaş karşılığı sabriye verilmiş.
7 Transfer yapılacak.
Bu demek oluyor Ki mevcut takımdan 4 Oyuncu ilk11 de olacak. Tabi o 7 transfer'in hepsi ilk11 düzeyde olursa.
Duruma göre Ahmet Ç. de oynar...
Muslera - 1
Serdar - 2
??? - 3
??? - 4
Her halükarda Selçuk oynamamalı.
Bence Linnes ve Sinan oynamalı.
_____________Muslera
_______Serdar_Transfer_Transfer
Linnes___Transfer__Transfer__Transfer
__________Sinan_____Transfer
_____________Transfer
GSC App Premium Edition 1.2
dursun'un radarına girmiştir.Arsenal, 2013'te beri forma giydiği 11 lig maçında hiç gol atamayan 1993 doğumlu forvet oyuncusu Yaya Sanogo'yu serbest bıraktı.