Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru yapılanmayı vaat edersen Sneijder'in de gitmesine mantıklı bakılabilir. Biz biliyoruz ki Sneijder ve birkaç yabancı hariç beklediğimiz değişiklikler olmayacak insanlar buna tepki gösteriyor. Sen önce o yerlileri bir yolla sonra Sneijder'e sıra gelir.
Aynen öyle. Beni burada hep Sneijderi savunan birisi olarak sanıyorlar ama tek Sneijder gidip Selçuk Sabri Semih falan kalacaksa ne anlarız biz bu işten.

sent via GSC

60293-Royalty-Free-RF-Clipart-Illustration-Of-A-Confused-3d-Blanco-Man-Character-Looking-At-Large-Question-Marks.jpg
Futbolculuğu bırakıp bu sektöre kayması daha iyi bir kariyer planlaması olacağı kanaatindeyim.

Benim anlamadığım Sneijder niye gitsin.?Daha önce giden kıymetli oyuncularımızın yerini dahi dolduramadık. Sneijder gitsinde Josue'mi kalsın.?

Fransız Foot Sur 7, Hatem Ben Arfa için ilk görüşmenin Cenk Ergün tarafından yapıldığını yazdı

Pazdan, Legia'dan ayrılmak istiyor. Serie A'yı istese de G.Saray'ın teklifi yüksek. Çin son tercih. [Przeglad Sport]

Bilmiyorum nerden aklima geldi ama bizim bir aralar Formula 1 arabamiz vardi, ne oldu o araba müzeye falan mi kaldirdilar bilen var mi? :D

Wolfsburg Gomez'in kalacagini ve hic bir yere gitmeyecegini aciklamis.

Bizim Gladbach Young Boys dan Zakaria'yi almis, bugün saglik kontrolünden gececekmis/gecmis. 12 Milyon civarinda bonservis ödeyeceklermis.

Takimi doldurdular iyice Isvicreli oyuncularla. Sommer, Elvedi, Sow, Drmic ve simdi de bu. Milli takimin yarisi Gladbach da.

Muslera
Serdar Acerbi Chiriches
Corchia Tolga Vainquieur Junior
BenArfa Gomis Sinan

Şeklinde olabilir Sneijder giderse eğer

Isimler de farklılık gösterebilir.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Arsenal, 2013'te beri forma giydiği 11 lig maçında hiç gol atamayan 1993 doğumlu forvet oyuncusu Yaya Sanogo'yu serbest bıraktı.

Nigel De Jong: “Bana kimse ‘kendine kulüp bul’ demedi. 19 Haziran’da dönüp idmanlara başlayacağım”

7 Transfer yapılacak.
Bu demek oluyor Ki mevcut takımdan 4 Oyuncu ilk11 de olacak. Tabi o 7 transfer'in hepsi ilk11 düzeyde olursa.
Duruma göre Ahmet Ç. de oynar...

Muslera - 1
Serdar - 2
??? - 3
??? - 4

Her halükarda Selçuk oynamamalı.

Bence Linnes ve Sinan oynamalı.

_____________Muslera
_______Serdar_Transfer_Transfer
Linnes___Transfer__Transfer__Transfer
__________Sinan_____Transfer
_____________Transfer

GSC App Premium Edition 1.2

Reis Dursun 5-6 transfer dedi bence Tudor ciddi şekilde Tolga'yı kullanır

Muslera-Serdar-Tolga-Linnes-Serdar banko olanlardır ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt