Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DA8LwC6XYAAfOFd

Gomis, taraftarlarımızın paylaşımlarına yanıtsız kalamıyor.

U17'den baya topçu yaz kampına götürülecektir. Önümüzdeki sezon kadromuzda 2-3 isim bulunmalı.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Ama ne olur biliyonuz mu emre gibi olur gider 150 bin liraya satariz

Matheiu sakat değilse eğer iş görür. Ujfalusi etkisi yapar kanımca.(Tecrübe açısından) Adamı itin bir tarafına sokmaya gerek yok. He giderler Mangala,Hugo gibi adamlar alırlar o başka.

Lan samsunda 5 kisi sampiyonluk kutluyor bide ibb sampiyon olsa kim kutlayacak diyorduk hepi topu bu kadar olurlardi onlarda

Josue Chedjou Sabri sözlesmeleri bitenler

Carole Salih Cavanda Sinan Emrah bunlar rahatlikla satilabilecek adamlar

Cenk Eray Semih Koray Hakan Donk Tarik Jong UmutG bunlarin ücretleri karsilanamayacak kadar fazla.

Bukadar adami göndermeden bize rahat yok
Cenk, Eray kalır zaten, onları göndermeye çalışacaklarını bile sanmıyorum.
Semih :oley: Bir sene daha katlanacaz mecbur. Seneye sözleşmesi bitiyor ve o sözleşmeyi uzatmayı gündeme getiren dahi Galatasaray düşmanıdır çok net. Öyle ya da böyle gidecek çakma stoper.
Koray'dan ben çok umutluydum, şans bulduğu dönemlerde de gayet iyi oynadı bence. Hatta hala kadrodaki tavanı en yüksek stoper olduğunu düşünüyorum. Ama sakatlık falan nasıl döner şüpheli. Kiralansın bir izleyelim bu sene.
Hakan-Osmanlıspor işi bence makul, gidebilir o.
Donk bayağı sıkıntı. Yurt içinde takasta kullanalım diyecem, alınacak adam da yok. Muhtemelen yine maaşının yarısını ödeyerek falan kiralarız bir yerlere.
Tarık'ın tarihimizin en büyük transfer faciası olduğunu düşünüyorum ben. Öyle ki adam 1. ligde bile madara oluyor. Biz bunu aldık CL'de oynattık. Valla ne olur bilmiyorum, gelsin Florya'da çimleri sulasın. Kimse istemez çünkü.
De Jong bence yine dönsün Amerika'ya takılsın. Zaten bonservissiz gelmişti, aynı şekilde de dönsün yine. Oralardan isteyen olur bence. Sıkıntı yaşatacağını düşünmüyorum.
Umut Gündoğan'ın da 1 sene sözleşmesi kalmış zaten, maaşı da çok değildi. En kötü feshedilir, o da sıkıntı yaratmaz.

33 yaşındaki sol bek kırması Mathieu'yu almayı akıl eden yönetim , uzun stoper arayıp , Kiev gibi savunması taş bir takımdan serbest kalacak 28 yaşında 1,98'lik Khacheridi gibi bir adamı almayı akıl edemiyor.

Komisyon yöneticilerimiz için transferde ne kadar belirleyici örneklemiş olduk.

En son Meunier, Gignac falan de beğeniyordu paylaşımları. Birşey çıkmaz bunlardan, beğenilerine göre yorum yapmamak lazım.

sent via GSC

Kimse begenilere gore yorum yapmiyor zaten

Dursun gomis ile gorustuk ve teklifimizi sunduk dedi

Top gomis'de, onceligi marsilya ama gelecek sezon yedekte oturmak istemem demisti, bize gelebilir

Muslera
Skubiç
Serdar Aziz
Marheiu
Coentrao
N'Diaye
Selçuk
Ben Arfa
Bruma
Sneijder
J.Martinez

33 yaşındaki sol bek kırması Mathieu'yu almayı akıl eden yönetim , uzun stoper arayıp , Kiev gibi savunması taş bir takımdan serbest kalacak 28 yaşında 1,98'lik Khacheridi gibi bir adamı almayı akıl edemiyor.

Komisyon yöneticilerimiz için transferde ne kadar belirleyici örneklemiş olduk.

Belki de scout ekibi khacheridi icin olumsuz rapor vermistir

Bu bayram Tutumlu da çok alçak bir şekilde kamuoyunu manipüle etmeye çalışor.

Yok Barcelona Başkanı ile kankaymis fln.

Getireceği adam dede yaşında Mathieu.

Hadi büyük bir isim gelse eyvallah derim... Ama Mathieu için Barça başkanı ile görüştü yahut görüşme ..ne fark eder ?

Öyle bir anlatıyor ki, sanki Neymar geliyor

Belki de scout ekibi khacheridi icin olumsuz rapor vermistir

Scout ekibi Mathieyu'ya olumlu rapor verip Khacheridi'ye olumsuz rapor mu verecek?

İki transfer istiyor stopere Tudor. Chiriches (1.84) ve Khacheri'diyi (1.98 - bedelsiz) al. Koray ve diğer stoperlerden birini kirala , Hakanı sat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt