- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Sakat kategorisine girmiyor doğrudurBelki de scout ekibi khacheridi icin olumsuz rapor vermistir
Dursun Özbek İstifa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakat kategorisine girmiyor doğrudurBelki de scout ekibi khacheridi icin olumsuz rapor vermistir
Bu bayram Tutumlu da çok alçak bir şekilde kamuoyunu manipüle etmeye çalışor.
Yok Barcelona Başkanı ile kankaymis fln.
Getireceği adam dede yaşında Mathieu.
Hadi büyük bir isim gelse eyvallah derim... Ama Mathieu için Barça başkanı ile görüştü yahut görüşme ..ne fark eder ?
Öyle bir anlatıyor ki, sanki Neymar geliyor
Khacheridi uzun boyu ve free agent olması sebebiyle sık sık dile getiriliyor ama öyle aman aman stoper değil. Bizimkileri görünce herkes iyi geliyor gerçi bize. Yine de Khacheridi'den daha kaliteli stoperler bulunabilir bence.
Elde adam gibi, oturmuş bir takım olsa araya 1-2 tane altyapıdan genç serpiştirip onları kazanmak daha kolay olabilir. Ama zaten takım nereden tutsan elinde kalıyor. Bu ortamda şans verdiğin gençten de katkı alamazsın, zarar versin çocuğa. Umarım doğru bir plan belirlenir ve bu jenerasyon heba edilmez.
![]()
Şansal Büyüka: RB Leipzig, Bruma teklifini sözlü olarak 12 milyon €'ya çıkarttı, yarın 15 milyona çıkmaları bekleniyor.
Iki taraf icin de hayirli olsun diyelim
Keske bir sonraki satistan belirli bir pay alabilsek daha da iyi olur ama bunu dursun'dan beklemek imkansiz gibi birsey
Artik kara oglan icin gelecek sezon leipzig'in maclarini izleriz
Bu konu niye açıldı la? Millet sinir olsun diye mi?![]()
İzledim. Kiev'in oturmuş bir defans hattı var ve daha da önemlisi takım savunması noktasında çok iyi bir noktadalar. Bunu da göz önüne alman gerekir. Gelsin bize açık alanda madara olur. Bu sezon genelinde gördüğümüz gibi savunmayı ileri çıkartamadığımız için rakipleri baskı altına almakta zorlandık, hatta alamadık. Peki neden çıkartamadık ? Çünkü savunmamız ağır oyunculardan kuruluydu. Galatasaray'ın gerektiğinde savunmayı öne çıkartacak, daha çabuk bir stopere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.Beşiktaş maçında izledin mi Khacheridi'yi en azından öyle sorayım renktaş ?
Durumumuz (mali , sportif) göz önüne alındığında üçlü defans içinde dahil , alınabilecek en iyi opsiyonlardan biri ;
Kaldı ki bonservisi elinde Kiev ile uzatmak istemiyor , boyuna göre yavaş değil , agresif , hava topu konusunda sıkıntıların büyük kısmını çözecek ;
Aynı zamanda lider ve tecrübeli , Vida yanında hamleli stoper olarak oynuyordu.
İmkan varsa direk Vida ile birlikte stopere monte edilmesi gereken ikili , ligin en iyi stoper tandemi olacağı kuşkusuz.
Scout ekibi Mathieyu'ya olumlu rapor verip Khacheridi'ye olumsuz rapor mu verecek?
İki transfer istiyor stopere Tudor. Chiriches (1.84) ve Khacheri'diyi (1.98 - bedelsiz) al. Koray ve diğer stoperlerden birini kirala , Hakanı sat
Ben de sürekli yazıyorum renktaş. Çok yetenekli topçu.Bruma'yı aratmaz ama komisyon olmadığı ve gelecek vaat ettiği için almayız
Hirving Lozano - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt
Dursun Özbek İstifa