Gomis iyi de yüksek maliyetli transfer olacak gibi
Eğer bu gomisin maliyetine yüksek diyorsak O zaman garry gibi ne vereceği belli olmayan yıllık ücreti az bonservisi 2,3 milyon olan adamlarla dolduracağız takım.
Gomisin maliyeti konuşulduğu gibiyse bu piyasada çok normal olduğunu düşünüyorum.
Şu piyasada heleki bizim takıma bakınca gomisin 2,5-3 milyon alması çok normal olur.
Tek sıkıntı 3 senelik sözleşme yerine 2+1 çok daha mantıklı olur.
Gomisin herhangi bir sakatlığı yoksa bizde çok net başarılı olur.Gomisden daha iyi oyuncu bulacaklarınıda düşünmüyorum.
Kaliteli oyuncu alıyorsan maliyetini çok fazla düşünmeyeceksin.
Maliyeti düşüneceksek bu konuda bizi rahatlatacak en güzel hamle eldeki çöplerin hepsinden kurtulmak olur.
Selçuk,tolga gibi adamlarda dahil buna.Ne kadar gönderebiliyorsak o kadar iyi. gerekirse yapılan kaliteli az ama öz transferlerin yanına alt yapıdan oyuncular çıkartırız.
Bu takıma 8 as oyuncu transferi gerekiyor.
yok Alternatifmiş, yok gelecek vadediyormuş bunların hepsi şu an gereksiz.
Hepsi bu takıma hemen girecek as adamlar olmalıdır.Bu yüzden eldeki çöpleri iyi bir şekilde elden çıkarırsak bu 8 adam çok rahat alınır. Ama kesinlikle iyi bir kaynak yaratmalılar.Yoksa üçün beşin hesabını yaparak, ucuz olsun benim olsun diye oyuncu transfer edilirse gene 3.lük mücadelesi veririz.