Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor'un gideceği gibi muhabbetleri bırakın boş muhabbetler abi adam kalacak bariz ona göre konuşalım Selçuk falan da gitmez belki Hamza ısrar ederse Semih gider keşke Ndiaye için kullansak

basında başka hiç isim geçmedi o yüzden yazmadım mesela Asamoah-Ferri güzel olur

Ben sana söyleyeyim en fazla bir orta saha alir bunlar. Ne kadar istemesek de Selcuk yine banko oynar seneye.

Daha Donk denen öküz geri gelecek falan. Josue'nin bonservisini alirlar bence, ki aslinda hic gerek yok buna.

Ben sana söyleyeyim en fazla bir orta saha alir bunlar. Ne kadar istemesek de Selcuk yine banko oynar seneye.

Daha Donk denen öküz geri gelecek falan. Josue'nin bonservisini alirlar bence, ki aslinda hic gerek yok buna.

Selçuk'lu orta saha devam ederse Hummels-Boateng yapsak defansı yine de şampiyon olamayız

Eğer Bruma'yı ikna edebilirsek 2 senelik falan geçici sözleşme imzalamak için avrupadan gelecek iyi teklifte degerlendirilecek şekilde anlaşsak en azından sözleşmeyi uzatıp 1 sene avrupada oynatsak ve yeni daha sağlam bi takımla avrupada da iyi oynar ve yari final falan oynarsak Bruma'yi 25-30'a satariz seneye ki eğer bu senede giderse avrupada oynayan iyi bi takıma zaten aynı şey olucak Insallah bu pişmanlığı yaşamayız

LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gomis iyi de yüksek maliyetli transfer olacak gibi

Eğer bu gomisin maliyetine yüksek diyorsak O zaman garry gibi ne vereceği belli olmayan yıllık ücreti az bonservisi 2,3 milyon olan adamlarla dolduracağız takım.

Gomisin maliyeti konuşulduğu gibiyse bu piyasada çok normal olduğunu düşünüyorum.
Şu piyasada heleki bizim takıma bakınca gomisin 2,5-3 milyon alması çok normal olur.
Tek sıkıntı 3 senelik sözleşme yerine 2+1 çok daha mantıklı olur.

Gomisin herhangi bir sakatlığı yoksa bizde çok net başarılı olur.Gomisden daha iyi oyuncu bulacaklarınıda düşünmüyorum.

Kaliteli oyuncu alıyorsan maliyetini çok fazla düşünmeyeceksin.

Maliyeti düşüneceksek bu konuda bizi rahatlatacak en güzel hamle eldeki çöplerin hepsinden kurtulmak olur.

Selçuk,tolga gibi adamlarda dahil buna.Ne kadar gönderebiliyorsak o kadar iyi. gerekirse yapılan kaliteli az ama öz transferlerin yanına alt yapıdan oyuncular çıkartırız.

Bu takıma 8 as oyuncu transferi gerekiyor.
yok Alternatifmiş, yok gelecek vadediyormuş bunların hepsi şu an gereksiz.
Hepsi bu takıma hemen girecek as adamlar olmalıdır.Bu yüzden eldeki çöpleri iyi bir şekilde elden çıkarırsak bu 8 adam çok rahat alınır. Ama kesinlikle iyi bir kaynak yaratmalılar.Yoksa üçün beşin hesabını yaparak, ucuz olsun benim olsun diye oyuncu transfer edilirse gene 3.lük mücadelesi veririz.

Ben bu Basel Eren haberlerine pek ihtimal vermiyorum.

Sonucta ellerinde Doumbia gibi bir hayvan var. Kiralik olsa da 6 Milyon gibi bir bonservis ile satin alma opsiyonlari ellerinde bulunuyor.

24 macta 18 gol atmis adam. Ben olsam Eren'in yerine bunu alirim, Allah bilir 1 Milyon falan aliyordur yillik bu Doumbia.

4 2 3 1 düzeninde devam edecek Tudor seneyede.3 5 2 nin bizim lige uygun olmadıgını anladı artık.Evet tahminim yaşlı 1 kadro kurulacak.Şöyle bir kadro hiçte fena olmaz.

Muslera

Zabaleta Chiriches Serdar Clichy

Asamoah Ndiaye

Lens Sneijder Elia

Gomis

Pahalı, yaşlı, basarıya doymuş adam değil; ucuz maliyetli, genç, basarıya aç adam diyoruz hep..

Scout transferi olsun, manejerlerin kucagına oturmayın diyoruz..

Amma velakin.. Bizim scoutlara da guvenmiyorum.

Adamlar bula bula Garry Rodrigues i buluyorlar.. Carole i buluyorlar.. Soyle tam isabet scout transferi görmedim.

Sağ açık için Iturbe ile Promes yazıları gördüm bir kaç yerde eğer Iturbeyi kiralayabilirsek opsiyonlu kiralamak lazım poldideki gibi roket gibi ayak var adamda bide sağdada bruma gibi çalım atabilen dikine giden ters ayaklı oldumu vay anam vayyy

4 2 3 1 düzeninde devam edecek Tudor seneyede.3 5 2 nin bizim lige uygun olmadıgını anladı artık.Evet tahminim yaşlı 1 kadro kurulacak.Şöyle bir kadro hiçte fena olmaz.

Muslera

Zabaleta Chiriches Serdar Clichy

Asamoah Ndiaye

Lens Sneijder Elia

Gomis

Zabaletayi zaten unut reis
Ndiayeyide hic boşuna yazma
Eliada sol açık diil mi zaten basaksehirle fb ismi geçiyor

Olabilmesini ümit ettigimiz oladabilecek bi kadro düşündüm

Muslera
Vidal-Serdar-Astori-Clichy
Asamoah-Selcuk
Iturbe-Sneijder-Bruma
Gomis

Clichy free
Astori 5 milyon civari
Asamoah 5 milyon civari yine
Iturbe kirala 1 milyon
Gomis 3 milyon
Vidal kira 1 milyon

15-18 arasi bi bonservisle direk ilk 11'e 6 takviye yapsak bile seneye bu kadro ligde şampiyonluğa avrupada çeyrek final banko iyi kura ile yari final bile oynariz.

( Ha bu arada Selcukla Serdara aldanmayin yazdığıma bende istemem ama en kötü selçuk orda olur bence serdar olmaz ahmet olur 2 stoper biraz zor ama insallah alirlar Astori'nin yanina bi Vida çok yakışır )

yaşlı oyuncu almayın söyleminin son derece cıvkı çıkmaya başladı. Bjk ilk on birinin yedisi 30 yaş ve üzeri oyunculardan kurulu. Talisca ve Oguzhan dışında genç oyuncuları yok. Bizim bu sene şampiyon olmamız lazım. Kadroya kalite katılmalı. Bekleri Sabri, Carole, Linnes olan takımın taraftarının Clich'ye hayır deme lüksü yok.

Transferin genci yaşlısı olmaz. Şartlar neyi gerektiriyorsa onu yaparsın. Gerekirse 17 yaşında oyuncuda alırsın 35 yaşında oyuncuda alırsın. Tabikide gönül isterki hem genç olsun hem kaliteli olsun ama olmuyor.
Biz şu an riskli transfer yapacak durumda değiliz. 2,3 milyona yıllığı az olacak takıma seviye atlacak adamı kolay kolay bulamayız. En büyük örnek carole...Senelerdir yapılan hatalardan hala ders çıkartamıyoruz.

bir kaç tane handi mevki olursa olsun Genç , kaliteli oyuncu almalıyız.Bu yüzden kesinlikle paraya kıyılmalı.Vede kiralık formulünü devreye sokmalıyız.

2,3 oyuncu kiralık
2,3 oyuncuda örneğin hem maliyet hemde kalite anlamında gomis,clich gibi transferler olabilir.
2,3 oyuncu iyi bonservis verilip alınmalı.

Eğer Bruma'yı ikna edebilirsek 2 senelik falan geçici sözleşme imzalamak için avrupadan gelecek iyi teklifte degerlendirilecek şekilde anlaşsak en azından sözleşmeyi uzatıp 1 sene avrupada oynatsak ve yeni daha sağlam bi takımla avrupada da iyi oynar ve yari final falan oynarsak Bruma'yi 25-30'a satariz seneye ki eğer bu senede giderse avrupada oynayan iyi bi takıma zaten aynı şey olucak Insallah bu pişmanlığı yaşamayız

Brumaya ve menajerine bonservisinin %15ini ver bak bakalim 30 milyonluk teklifleri getiriyor mu getirmiyor mu

Pahalı, yaşlı, basarıya doymuş adam değil; ucuz maliyetli, genç, basarıya aç adam diyoruz hep..

Scout transferi olsun, manejerlerin kucagına oturmayın diyoruz..

Amma velakin.. Bizim scoutlara da guvenmiyorum.

Adamlar bula bula Garry Rodrigues i buluyorlar.. Carole i buluyorlar.. Soyle tam isabet scout transferi görmedim.
Dembele yi önerdiler ama bizimkiler almadılar şimdi nereye 40-50 Milyona gidecek diye konuşuluyor.

sent via GSC

HAYAL

Keske imkanimiz olsada Monaco-Dortmund-Tottenham karisimi bi kadro kurabilsek... Hem genc hem yetenekli ne kadar oyuncu varsa hepsi bunlarda neredeyse, ilaveten soyle 2-3 te tecrubeli koydummu yanlarina tamamdir... Bu takimlarin kadrolari 1-2 yil icinde cok buyuk basarilar elde edecek (Munich, Madrid, Barca felan yaslandi artik, oralara bir revizyon sart)

Son düzenleme:
Bu mal, hain, şerefsiz yönetimi göndermeden transfer konuşmak da ne oluyor? Göz boyamak için 2-3 kıçıkırık adam gelse sevinecek misiniz?

Şempanze Dursun ve tayfası gidecek! Onlar gitmedikçe geri kalanın hiçbir önemi yok.
Raporlamak zorunda kaldım.mesajını hakareten dolayı maalesef.
Sevdiğim Şempanzeleri korumak zorundayım :(

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Transferin genci yaşlısı olmaz. Şartlar neyi gerektiriyorsa onu yaparsın. Gerekirse 17 yaşında oyuncuda alırsın 35 yaşında oyuncuda alırsın. Tabikide gönül isterki hem genç olsun hem kaliteli olsun ama olmuyor.
Biz şu an riskli transfer yapacak durumda değiliz. 2,3 milyona yıllığı az olacak takıma seviye atlacak adamı kolay kolay bulamayız. En büyük örnek carole...Senelerdir yapılan hatalardan hala ders çıkartamıyoruz.

bir kaç tane handi mevki olursa olsun Genç , kaliteli oyuncu almalıyız.Bu yüzden kesinlikle paraya kıyılmalı.Vede kiralık formulünü devreye sokmalıyız.

2,3 oyuncu kiralık
2,3 oyuncuda örneğin hem maliyet hemde kalite anlamında gomis,clich gibi transferler olabilir.
2,3 oyuncu iyi bonservis verilip alınmalı.

Mesela bonservisle iyi bi sağ açık solak iturbe mesela
Iyide bi sol stoper Astori
Iyide bi orta saha Asamoah bonservisle alicaksin.

Clichy gibide tecrubeli 1-2 free oyuncuda oldumu alcaksın.
Kirada Aleix Vidal gibi Vincent Jansenn gibi kiralicaksin takımı hem tecrubeli hem genç geleceğe yatırım yapıcaksın ama bizim yönetimde nerdee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt