Orçun Sözer
Büyük Kaptan
Tudor'un gideceği gibi muhabbetleri bırakın boş muhabbetler abi adam kalacak bariz ona göre konuşalım Selçuk falan da gitmez belki Hamza ısrar ederse Semih gider keşke Ndiaye için kullansak
basında başka hiç isim geçmedi o yüzden yazmadım mesela Asamoah-Ferri güzel olur
Ben sana söyleyeyim en fazla bir orta saha alir bunlar. Ne kadar istemesek de Selcuk yine banko oynar seneye.
Daha Donk denen öküz geri gelecek falan. Josue'nin bonservisini alirlar bence, ki aslinda hic gerek yok buna.
Gomis iyi de yüksek maliyetli transfer olacak gibi
4 2 3 1 düzeninde devam edecek Tudor seneyede.3 5 2 nin bizim lige uygun olmadıgını anladı artık.Evet tahminim yaşlı 1 kadro kurulacak.Şöyle bir kadro hiçte fena olmaz.
Muslera
Zabaleta Chiriches Serdar Clichy
Asamoah Ndiaye
Lens Sneijder Elia
Gomis
yaşlı oyuncu almayın söyleminin son derece cıvkı çıkmaya başladı. Bjk ilk on birinin yedisi 30 yaş ve üzeri oyunculardan kurulu. Talisca ve Oguzhan dışında genç oyuncuları yok. Bizim bu sene şampiyon olmamız lazım. Kadroya kalite katılmalı. Bekleri Sabri, Carole, Linnes olan takımın taraftarının Clich'ye hayır deme lüksü yok.
Brumaya ve menajerine bonservisinin %15ini ver bak bakalim 30 milyonluk teklifleri getiriyor mu getirmiyor muEğer Bruma'yı ikna edebilirsek 2 senelik falan geçici sözleşme imzalamak için avrupadan gelecek iyi teklifte degerlendirilecek şekilde anlaşsak en azından sözleşmeyi uzatıp 1 sene avrupada oynatsak ve yeni daha sağlam bi takımla avrupada da iyi oynar ve yari final falan oynarsak Bruma'yi 25-30'a satariz seneye ki eğer bu senede giderse avrupada oynayan iyi bi takıma zaten aynı şey olucak Insallah bu pişmanlığı yaşamayız
LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dembele yi önerdiler ama bizimkiler almadılar şimdi nereye 40-50 Milyona gidecek diye konuşuluyor.Pahalı, yaşlı, basarıya doymuş adam değil; ucuz maliyetli, genç, basarıya aç adam diyoruz hep..
Scout transferi olsun, manejerlerin kucagına oturmayın diyoruz..
Amma velakin.. Bizim scoutlara da guvenmiyorum.
Adamlar bula bula Garry Rodrigues i buluyorlar.. Carole i buluyorlar.. Soyle tam isabet scout transferi görmedim.
Tek Dembele diil Thamas Delaney Johansen Cyprien gibi adamlari kaçırdık.Dembele yi önerdiler ama bizimkiler almadılar şimdi nereye 40-50 Milyona gidecek diye konuşuluyor.
sent via GSC
Raporlamak zorunda kaldım.mesajını hakareten dolayı maalesef.Bu mal, hain, şerefsiz yönetimi göndermeden transfer konuşmak da ne oluyor? Göz boyamak için 2-3 kıçıkırık adam gelse sevinecek misiniz?
Şempanze Dursun ve tayfası gidecek! Onlar gitmedikçe geri kalanın hiçbir önemi yok.
Transferin genci yaşlısı olmaz. Şartlar neyi gerektiriyorsa onu yaparsın. Gerekirse 17 yaşında oyuncuda alırsın 35 yaşında oyuncuda alırsın. Tabikide gönül isterki hem genç olsun hem kaliteli olsun ama olmuyor.
Biz şu an riskli transfer yapacak durumda değiliz. 2,3 milyona yıllığı az olacak takıma seviye atlacak adamı kolay kolay bulamayız. En büyük örnek carole...Senelerdir yapılan hatalardan hala ders çıkartamıyoruz.
bir kaç tane handi mevki olursa olsun Genç , kaliteli oyuncu almalıyız.Bu yüzden kesinlikle paraya kıyılmalı.Vede kiralık formulünü devreye sokmalıyız.
2,3 oyuncu kiralık
2,3 oyuncuda örneğin hem maliyet hemde kalite anlamında gomis,clich gibi transferler olabilir.
2,3 oyuncu iyi bonservis verilip alınmalı.