Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma'yı her türlü satacaklardı. Eldeki para eden tek oyuncu ve oyuncu da ayrılmak istiyor. win-win olacak. Satmayıp kullansaydık demek gerçek dışı, adamın gitmesine izin vermeyip gönülsüz sahaya sürerek fayda sağlayamayız.

Gomis'e gelince. Benim sevdiğim oyuncu tipi kendisini de severdim. Benim hatırladığım gol vuruşlarında biraz yeteneksiz ama onun dışında her şeye sahip. Burak'ın tam tersi yani. Şimdi nasıl bilmiyorum tabii bu dediğim 5 sene evvel.

Öte yandan mevcut orta saha düzeni böyle devam ederse Gomis'in de akıbeti çok parlak olmaz. Yaratıcı ve dinamik oyuncu noksanlığında sağa sola koşa koşa bitirir 90 dk'yı.

Orta saha zaten şart, Bruma gidiyorsa kanat da şart. Öyle Garry ile falan olmaz.
Benim de korkum bu.Yıllık 3 milyon alan Selçuk yedek kalmaz diye diye habire kovulan hocalara tazminat veriyoruz.Seneye ilk 11 oynarsa Tudor ikinci yarıyı göremez.Tamam Sneijder de koşmuyor ama Selçukun yeri en önemli pozisyon.Orası delindiği an gemi yana doğru batıyor.

Marsilya yetenekli sağ bek (stoper) Boubacar Kamara ile 3 yılık profesyonel sözleşme imzaladı. #Ligue1

lan sekizatas 3,5 milyon eroya lensi aliyormus.beyinsiz herifler bruma gidiyorsa hemen cökün su adama.

Yaşlı adam alacaksak stoper ve forvete almalıyız.
Clichy sol bekte ilk sezon uçar ama yıllık 3.5-4 milyon € maliyet sol bek için çok pahalıya kaçar.

Ben 18 milyon olayına inanmadım.Maksimum 13 e falan satar dursun beceriksizi.Adamların ilk teklifi 9.Oradan 18 e çıkmaları olası değil.

18 milyon... Bunun 1,7 si sportinge gitti.
Kaldı 16,3.
4 sene de maaş olarak 4 milyon kazandı artı imza parası 1 milyon.
11.3.milyon.
Bonservisine de 11 verdik toplamında galiba...

300 bin euro kazanc elde ettik. Ohhh oda zaten komisyoncu grubumuza gider herhalde. Bu ticar başarı değil ticari rezaletir.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Gerçekten renktaş millet ne kadar meraklıymış Bruma'yı satmaya yav

Hem adım kadar eminim ki o miktar öyle 18 filan olmayacak Dursun 9 dedi kendi Dursun yönetimi mi 9 milyon euro'dan pazarlık yapıp 18 milyon'a çekecek o parayı ?

Ukrayna,rusya ligleri bildigin koy ligi ama adamlar yuksek ucretlere oyuncu satabiliyo . onemli olan pazarlama becerisidir . brumanin dezavantaji milli takimda olmamasi yok lig kotu bu ligdeki adamlara para vermezler gecin o isleri.(dedigim ulke takimlari avrupada oynuyo flan demeyin o kadarini bizde oynuyoz.)

İş elindeki malı ne kadar iyi pazarladığındır senin renktaş Dursun hiçbir şeyi yapamadığı gibi bunu da beceremiyor Telles'i 6.5'a sattık 20'ye filan satarlar bu yaz adamı EmreÇ bedava gitti şimdi Deportivo her türlü 10'a filan okutur adamı

Biz elimizde ki tek değerli adamı sene başından beri en iyi oyuncumuzu 3 kuruşa satıcaz millet burada diyor ya 18 filan diye adım kadar eminim 9-10 a filan satarlar ...

2 tane stoper aldık hala stoper arıyoruz. Bu adamlar yetersiz ise niye alındılar. Kimin cebini doldurduk ulan.

Akpli futbolcuları takıma doldururuz iyice bu sezon

İş elindeki malı ne kadar iyi pazarladığındır senin renktaş Dursun hiçbir şeyi yapamadığı gibi bunu da beceremiyor Telles'i 6.5'a sattık 20'ye filan satarlar bu yaz adamı EmreÇ bedava gitti şimdi Deportivo her türlü 10'a filan okutur adamı

Biz elimizde ki tek değerli adamı sene başından beri en iyi oyuncumuzu 3 kuruşa satıcaz millet burada diyor ya 18 filan diye adım kadar eminim 9-10 a filan satarlar ...
Aynen oyle. Ligimiz berbat tamam da ukrayna,rusya v.s liglerde premier lig degil yani . aklima celtic geldi simdi koy liginde her sene 30-40 puan farkla sampiyon olan celtic dembele'yi 40-50 milyon'a okutacaklar.

Calciomercato; Arsenal ve Bayern E.Forsberg için 30M € teklif etmeye hazırlanıyor.
Bunu satıp Bruma'yı alacaklar.

Son düzenleme:
2 tane stoper aldık hala stoper arıyoruz. Bu adamlar yetersiz ise niye alındılar. Kimin cebini doldurduk ulan.

Akpli futbolcuları takıma doldururuz iyice bu sezon

Cok doğru. Elimizde Chedjue, H. Balta, Semih, Koray varken gittik Serdar Aziz ve Ahmet Ç. aldık. Bunları toplasan bir stoper etmez.

Yediğimiz goller ortada. Hala Semih denen kazma oynuyor.

Yazıktır , gunahtır.

Fikret Orman: Beşiktaş artık cepteki kuş değil Real Madrid bile bizimle oynarken tedirgin oluyor.(footbalista)

Başkanından taraftarına hepsi sentetik kullanıyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt