Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fikret Orman: Beşiktaş artık cepteki kuş değil Real Madrid bile bizimle oynarken tedirgin oluyor.(footbalista)

Başkanından taraftarına hepsi sentetik kullanıyor :D
Bari real ile maç yapmış olsaydı en azından. :( tiner kötü bir şey olmalı gerçekten.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

İş elindeki malı ne kadar iyi pazarladığındır senin renktaş Dursun hiçbir şeyi yapamadığı gibi bunu da beceremiyor Telles'i 6.5'a sattık 20'ye filan satarlar bu yaz adamı EmreÇ bedava gitti şimdi Deportivo her türlü 10'a filan okutur adamı

Biz elimizde ki tek değerli adamı sene başından beri en iyi oyuncumuzu 3 kuruşa satıcaz millet burada diyor ya 18 filan diye adım kadar eminim 9-10 a filan satarlar ...

Elindeki malla alakalı birşey değil ki.

Telles burdayken ben beğeniyordum o ayrı ama burda gömenler basında gömenler doluydu , ve gittiği lige daha çok yatkın.

Keza Çolakta öyle yetenekli tamam ama asla 11 oynayamazdı burda iki maç iyi oynasa üçüncü de sıvıyordu, bedelsiz gitmesi aptallık ama satabileceğin max değer 3-4. La Liga açık alan ligi olduğu için burdan giden gerek Amrabat gerek Emre çapları belli olduğu için orda en iyi oynayabilecekleri ortam var ve onlarda iyi oynuyorlar.

Keza Arda'da öyle.Bizden Atletico değilde Premier Lige gitse şuan ülkeye dönmemesi durumunda İngiltere İkinci ligte falan oynuyordu.

Elindeki malla alakalı birşey değil ki.

Telles burdayken ben beğeniyordum o ayrı ama burda gömenler basında gömenler doluydu , ve gittiği lige daha çok yatkın.

Keza Çolakta öyle yetenekli tamam ama asla 11 oynayamazdı burda iki maç iyi oynasa üçüncü de sıvıyordu, bedelsiz gitmesi aptallık ama satabileceğin max değer 3-4. La Liga açık alan ligi olduğu için burdan giden gerek Amrabat gerek Emre çapları belli olduğu için orda en iyi oynayabilecekleri ortam var ve onlarda iyi oynuyorlar.

Keza Arda'da öyle.Bizden Atletico değilde Premier Lige gitse şuan ülkeye dönmemesi durumunda İngiltere İkinci ligte falan oynuyordu.
Porto da aynı savunma hattaları yapıyor telles. Adama tüm duran topları atırıp asist yaptı demek de zaten burada oyuncuyu ne kadar takip etiğinizin belgesidir. Oyun içinde tek bir asisti yok ama sol bek zaten olması okadar önemli değil. Savunması vasat üstü halen. Gerçi carole da baya bozdu kendisini ki onun bile gerisine yerleşti.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

taylor, ghezzal, balotelli bedava
brahimi 10 milyon
murillo 10 milyon
corhia 7.5 milyon
bertolacci 7.5 milyon
mangala kira
ruben neves kira

bruma>20 milyon
carole>5 milyon euro
cavanda>1 milyon euro

muslera
corchia murillo mangala taylor
neves bertolacci
ghezzal sneijder brahimi
balotelli

yedekleride yerlilerden olusturmak zor olmasa gerek. linnes ve rodrigues yedek yabancilar olur fazlasina gerek yok​

Son düzenleme:
Ne 18 milyonu,nevzat yazmış;
Bruma için 13 gibi bir rakama ahmet bulut arayı yapmış diye.

Bu mallar sırf sportinge para gitmesin ve uğraşmasinlar diye 13 üzerinde bir rakama vermezler, kafalari o kadar çalışıyor.

Birde 13"ün en az 1 milyonunu buluta managerlik ücreti diye verirler.

Sonra bulut'un yetkisinde olan 3 tane kazma oyuncuya toplam 20 milyon euro bonservis verirler 3 te komisyon seneyede bu çöpleri göndermek için ugrasiriz.

Neyse hızla batağa doğru gidiyoruz.
Adayı da alıp kulübü satmak için her şeyi fazlası ile yapıyorlar

DURSUN İSTİFA!

DURSUN İSTİFA!

Son düzenleme:
Hakaret etmek istemiyorum ama mevcut takimda sözlesmesi bulunan Ahmet, Serdar, Koray, Tolga, Yasin, Eren, Salih ve Tarik gibi yerlilere ödenen yüksek ücretlerin %10'unu bile geri alamayacagiz.

Hangi akla hizmet yerli oyunculara bukadar para veriyorlar merak ediyorum? Serdar-Ahmet-Tolga-Eren-Yasin bunlar en fazla yedek olur digerleri antrenmana bile cikamaz Galatasaray'da.

Bunlardan bonservisini cikaran tek oyuncu Yasin oldu. Elimizde onlarca gereksiz yerli varken Olcan'in sözlesmesini tek tarafli bitirip sonradan milyon eurolar ödemek zorunda kalan Galatasaray'da kafasi calisan bir tane adam bile yok. Takas+cüzi miktara is biter diyorduk eger illa yerli alinacaksa ama bunlar 3 oyuncu verip üstüne 4.5 bayilip Serdar Aziz gibi müzmin sakat birini aliyor. Cigerci Hertha Berlin'de 500 bin euro net ücreti var / yok gidip 2 milyon veriyorlar.

Bir sürü paramiz var ama paramizla rezil oluyoruz.

18m duyunca forum gaza geldi de satacagimiz max fiyat 13 olacak..hasan ali, omer ali serdargurlere gidince o paralar burda soveceksiniz..4 senedir gelen gideni aratiyor teknik direktorden futbolcusuna yonetimine kadar o yuzden gitmesin 3m civari sozlesme teklif edince agzi kulaklarinda kabul eder.

Sporting olayini fazla büyütmemek lazim bizde en az %10 luk Madde koydurup 50-60 civarlarinda satildiginda kazanc elde edebiliriz. Eger o civarlara cikmaz ise canimiz yanmamis olur

Ömer ali ye o kadar soğukk bakmıyorum klübe için iyi bir yedek olur ama bizim yedekten ziyade ilk 11 e ihtiyacımız var 15 Bruma 2.6poldi 1 milyon cavanda bu adamlar gittiği zaman maaşı bütçeside açılcak ki aşağı yukarı elimizde 20 milyon euro bütçe olur 10 d klübün kasasından koysalar 30 eder şöyle bir takım rahatlıkla kurulur bana göre

Muslera
Linnes Vida Serdar Coentrao
Leiva Asomoah
B.arfa Sneijder Gary
Balotelli

Zaten Leiva Balotelli beleş
Asomoah 5milyon
Coentrao 6-7 milyon
Ben Arfa 7 milyon
19 milyon euro bonservise gider 11 milyon kalır bu paraylada

Osmanlıya Semih hakan +4 milyon ver Ndiaye ve pinto paketi yap yedeklerinde sağlam olsun

Pereira nin takimi (1860 Münih) 3. Lige düsecek; 3 gol atmalari lazim :asd:

Bence Galatasaray tarihinin en önemli transfer dönemi bu dönem. Eğer bu dönemde de ciddi hatalar yapılırsa artık bu yolun geri dönüşü olmaz ve senelerce şampiyonluk göremeyebiliriz çünkü bu sene Dursun oldukça fazla para harcayacak. Tekrar bir başarısızlık durumumda artık güvenebileceğimiz bir Riva da yok maalesef.

Şu ana kadar ismi geçen isimlerden çok azı heyecanlandırdı beni. Hep 30 yaş üstü oyuncular. Türkiye'ye büyük ihtimal emekli ikramiyesi için gelebilecek adamlar. Anlaşılan geleceğin Galatasaray'ı oluşturulamayacak.

İşin diğer bir kötü yanı transfer planlaması da yok gibi. Daha bir orta saha transferi için isim duymadık. Biz derdimiz zaten orta saha ortası. Bilemiyorum ama gelecek karanlık. Dursun son kurşunumuzu da heba edecek gibi maalesef...

Fikret Orman: Beşiktaş artık cepteki kuş değil Real Madrid bile bizimle oynarken tedirgin oluyor.(footbalista)

Başkanından taraftarına hepsi sentetik kullanıyor :D
Real'in haberi var miymis acaba bu durumdan

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yavaş yavaş bizi bekleyen acı senaryo gerçekleşiyor.

Bruma satılıyor.Bunlar brumanın yerine onun çeyreği edecek oyuncuyu bile alamazlar.

Muslera ve sneijderi isteyen yoktur. İsteyen olsa bunlarıda satarlardı. Ama selçuğu isteyen olsa kesinlikle satmazlar.Bunlar taraftar tepkisi olması sabrinin bile sözleşmesini uzatırlar.

Brumanın falan gitmek istemesini çok normal karşılıyorum. Brumanın bu kadar çok gitmek istemesinin tek sebebi çapsız yönetimler, başımızdaki teknik adam ve bunlara destek olan iş bilmez Galatasaray taraftarıdır.Bence muslera, sneijderin falanda burada kalmaktan mutlu olduklarıını düşünmüyorum. İnanılmaz kötü ve soğuk bir ortam var Galatasarayda.. Galatasaray çok kötü yönetiliyor.

Bu başkan , yönetim, teknik adam ve satılmış Galatasaraylılıkla alakası olmayan ultraslan denen taraftar gurubuyla seneye işimiz çok zor.

Yavaş yavaş bizi bekleyen acı senaryo gerçekleşiyor.

Bruma satılıyor.Bunlar brumanın yerine onun çeyreği edecek oyuncuyu bile alamazlar.

Muslera ve sneijderi isteyen yoktur. İsteyen olsa bunlarıda satarlardı. Ama selçuğu isteyen olsa kesinlikle satmazlar.Bunlar taraftar tepkisi olması sabrinin bile sözleşmesini uzatırlar.

Brumanın falan gitmek istemesini çok normal karşılıyorum. Brumanın bu kadar çok gitmek istemesinin tek sebebi çapsız yönetimler, başımızdaki teknik adam ve bunlara destek olan iş bilmez Galatasaray taraftarıdır.Bence muslera, sneijderin falanda burada kalmaktan mutlu olduklarıını düşünmüyorum. İnanılmaz kötü ve soğuk bir ortam var Galatasarayda.. Galatasaray çok kötü yönetiliyor.

Bu başkan , yönetim, teknik adam ve satılmış Galatasaraylılıkla alakası olmayan ultraslan denen taraftar gurubuyla seneye işimiz çok zor.

Taraftar tepkisi olsa da olmasa da uzatacaklar bence. Tıpkı geçen seneki gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt