Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zamanimiz var derler. kampa gidelim eksiklerimisi görelim derler. Piyasa düssün sonra transfer gerceklesir derler de derler bunlarda mazeretde yüzüzlükde cok

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

bonservissiz 1-2 kişiyi kadroya katabilsek bari. Şimdiye kadar 1-2 transfer netleşmiş olmalıydı.

Aynen öyle renktaş elinde sapasağlam kullanabileceğin Bruma ve Muslera var idare edebilecek Serdar ve Garry var

Balotelli ve Khacheridi ile sözleşme imzalayıp (Poldi ve Chedju'dan gelen paralar aşağı yukarı denkler) ilk 11 için 6 adamını sağlama almış olacaktın ve üstelik hiç para harcamadan

Bizim yönetim gibip bir İtalyan aygırı stoper almak için neyi bekliyor

Francesco Acerbi
Davide Astori
Gabriel Paletta

Alın şunlardan birisini tek başına savunma gücümüzü en az 3-4 tık yukarı çekebilecek adamlar bunlar

Yanlarında Ahmet veya Serdar oynar işte devre arası AL'de yolumuza devam ediyorsak STSL'de şampiyonluğa oynuyorsak yanlarına bu seviyede 1 stoper daha alırsın tadından yenmez işte

Ligue 1 Türkçe‏ @Ligue1_Turkce
Doria'nın menajeri : "Hem oyuncum hem kulüp için güzel bir transfer olanağı bulmaya çalışacağız ayrılmak için." #Ligue1 #OM

Zamanimiz var derler. kampa gidelim eksiklerimisi görelim derler. Piyasa düssün sonra transfer gerceklesir derler de derler bunlarda mazeretde yüzüzlükde cok

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Dursun Özbek: "Sayı vermek bence yanlış. Sezon bittikten sonra tam tespitler yapacağız. Ama az bir sayı da yok yani. Sezonu erken açmak zorunda kalabiliriz. Bu nedenle de transferleri bir an evvel bitirmek zorundayız." 22/5/2017

Davide Astori => Alması çok zor değil Fiorentina Hugo'yu aldı boşa çıkabilir Astori
Kieran Gıbbs => Arsenal Kolasinac'ı aldı ellerinde Monreal var Gıbbs 3. solbek olarak kalmaz takımda ayrıca 1 yıl sonra sözleşmesi bitecek
Sébastien Corchia => fb içinde adı geçiyordu dün 1 yıl var sözleşmesinin bitmesine

Gıbbs-Astori-Serdar-Corchia

Çok zor değil şu defans hattını kurmak arkasında Muslera önlerinde adam akıllı bir CDM ile şu ligde 37-49 gol değilde 25-27 gol filan yeriz

Dursun Özbek: "Sayı vermek bence yanlış. Sezon bittikten sonra tam tespitler yapacağız. Ama az bir sayı da yok yani. Sezonu erken açmak zorunda kalabiliriz. Bu nedenle de transferleri bir an evvel bitirmek zorundayız." 22/5/2017

Aha işte yine yalan söylüyor adım kadar eminim

Davide Astori => Alması çok zor değil Fiorentina Hugo'yu aldı boşa çıkabilir Astori
Kieran Gıbbs => Arsenal Kolasinac'ı aldı ellerinde Monreal var Gıbbs 3. solbek olarak kalmaz takımda ayrıca 1 yıl sonra sözleşmesi bitecek
Sébastien Corchia => fb içinde adı geçiyordu dün 1 yıl var sözleşmesinin bitmesine

Gıbbs-Astori-Serdar-Corchia

Çok zor değil şu defans hattını kurmak arkasında Muslera önlerinde adam akıllı bir CDM ile şu ligde 37-49 gol değilde 25-27 gol filan yeriz
Gibbs ama cok les bir solbek.

Biraz yasli ama Clichy az once serbest kaldi, resmi aciklama geldi City kulubunden.

Kalirsa Muslera,Sneijder,Bruma ve Selcuk(gitmesi imkansiz,kalirsa yedek olmasi imkansiz) yerleri garanti olanlar.Bunlar disinda iki stoper,sag ve solbek,iki orta saha,iki sag acik,iki forvet lazim.

Gibbs ama cok les bir solbek.

Reis hani en azından Carole gibi beyin tutulması yaşamaz bir ara bayağıda iyi oynuyordu
Ben illa isimlere takılma taraftarı değilim tabikide illa Gıbbs olsun dememde

Nicolás Tagliafico olabilir reis defansı iyi hızı dayanıklığı çok yüksek malum Bruma pek geriye gelmediği için Tagliafico 50-60 metrede top oynar gayet iyi şekilde
Veya Bruma'nın hemşerisi Mário Rui olabilir oda hücumca çok iyi dayanıklığı yüksek yine

Reis hani en azından Carole gibi beyin tutulması yaşamaz bir ara bayağıda iyi oynuyordu
Ben illa isimlere takılma taraftarı değilim tabikide illa Gıbbs olsun dememde

Nicolás Tagliafico olabilir reis defansı iyi hızı dayanıklığı çok yüksek malum Bruma pek geriye gelmediği için Tagliafico 50-60 metrede top oynar gayet iyi şekilde
Veya Bruma'nın hemşerisi Mário Rui olabilir oda hücumca çok iyi dayanıklığı yüksek yine
Bilmiyorum ama Clichy serbest kalmisken gidip Gibbs i almazdim ben, gerci o da biraz yasli ama.

Tabi Tudor kaldı %90 üçlü savunma oynatacaktır seneye hani gerçekten bu sistemi bilen adamlar ile oynanabilir 3*4*3

Mesela savunma için dediğim gibi Astori'yi al
Bedava Khacheridi ile sözleşme imzala

Astori-Khacheridi-Serdar/Ahmet yap defans hattını

Yine olur her türlü

bonservis 2m yıllıkta 3m vereceksek Gomis iyi tranfer olur adam kılık forvetlere ihtiyacımız var bir tane de Güney Amerikalı forvet alınmalı Gustavo Bou gibi

Bilmiyorum ama Clichy serbest kalmisken gidip Gibbs i almazdim ben, gerci o da biraz yasli ama.

Sanırım Gıbbs'te 32 ye girecek reis bu yaz ben artık yavaş yavaş 18*25 yaş arası potansiyelli hedefi Galatasaray olmayan adamlarla yola devam etmek isterdim

Ahmet-Tolga-Serdar-Eren gibi adamlara mesela hedefin ne diye sorsak hedefin ne diye Galatasaray'da kadroda yerim sağlamlaşsın yeter kafasındadır hepsi
Birde Bruma'ya kızıyor millet Galatasaray'ı basamak olarak kullanıyor diye kullansın anasını satayım hem kendi kazanır hem giderken 20-25 bize kazandırsın nasıl güzel

Hani artık aldığımız adamları üstüne koyarak satabilelim bir tık üzeri adama gidelim bunu istiyorum reis

TRT Spor:

Gomis > Galatasaray
Bruma > RB Leipzig (15m)

bonservis 2m yıllıkta 3m vereceksek Gomis iyi tranfer olur adam kılık forvetlere ihtiyacımız var bir tane de Güney Amerikalı forvet alınmalı Gustavo Bou gibi

Bana daha cok birbirini tamamlayacak oyuncular gibi geliyor.Ozellikle Bou bizim lig icin bicilmis kaftan bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt