- 2 Temmuz 2011
- 137.852
- 58.764
- 5.488
çok heycansız buralar,kaçtım ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk teklif olarak 9m euro yine iyi
Şimdiye kadar sergilediği duruş ve perfomansı bu şerefli makama saygızlık. Katılıyorum yani de örnek olup terk etsin o koltuğu işte. Elalemin çoluk çocuğunun hakaret duvarına çefirdi resmen Galatasaray başkanını. Gelen giden mal bilmem neler dileniyor ve bu çok üzücü bir durum.Özbek: "Başkanın Florya'da olmasının sakıncası ne? Bu kadar eleştiri Galatasaray'a haksızlık. Bu makama saygısızlık yapılmamalı." (Life+ TV)
Yalancının yalan konuşmasında sınır olmazBu arada Dursun Özbek Gomise resmi teklif yaptığımızı da açıkladı
Başkanın floryada olmasında sakınca yok, senin gibi yalancı birinin Başkanlık makamında olması bu kulübe ve taraftarına saygısızlık.Özbek: "Başkanın Florya'da olmasının sakıncası ne? Bu kadar eleştiri Galatasaray'a haksızlık. Bu makama saygısızlık yapılmamalı." (Life+ TV)
Geçen yaz çok söyledim Sneijder'i satıp Hakim Ziyech'i alalım kaçırmadan Selçuk'un yerinede B2B sert bir orta saha alalım diye diye millet tabi yine karşı çıkmıştı (tabi dursun yönetiminde imkansızdı) şimdi inanın şu bulunduğumuz yerde olmazdık şu 2 transferi yapabilmiş olsaydık
magazin kanalı mı life tv kardimDursun Özbek: "Transfer yapacağımız 6-7 mevki var." (Life+ TV)