Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok heycansız buralar,kaçtım ben

Resmi olarak 30 Haziran'da sözlesmeler bitiyor ama transferler basladi bile. Ghezzal ve Balotelli'yi hala almadi bizim ahmaklar.

Dursun Özbek: "Bruma için menajerine 5 yıllık kontrat teklif ettik. Bize tek ciddi teklif Leipzig'den geldi. 9M
1f4b6.png
civarında teklif yapıldı."

Özbek: "Futbolcuların, hocayı yemek için performanslarını azaltacaklarını düşünmüyorum. En azından benim dönemimde böyle bir durum olmadı."

Özbek: "Başkanın Florya'da olmasının sakıncası ne? Bu kadar eleştiri Galatasaray'a haksızlık. Bu makama saygısızlık yapılmamalı." (Life+ TV)

Demek ilk teklif 9milyon, leipzig yavas yavas ciksin bakalim 15milyona

Dursun Özbek: "Şu an anlaştığımız bir oyuncu yok. Gomis'e teklifimizi yaptık. Bekliyoruz..."

Dursun Özbek: "Şu an anlaştığımız bir oyuncu yok. Gomis'e teklifimizi yaptık. Bekliyoruz..."

Umarim gelir

Özbek: "Başkanın Florya'da olmasının sakıncası ne? Bu kadar eleştiri Galatasaray'a haksızlık. Bu makama saygısızlık yapılmamalı." (Life+ TV)
Şimdiye kadar sergilediği duruş ve perfomansı bu şerefli makama saygızlık. Katılıyorum yani de örnek olup terk etsin o koltuğu işte. Elalemin çoluk çocuğunun hakaret duvarına çefirdi resmen Galatasaray başkanını. Gelen giden mal bilmem neler dileniyor ve bu çok üzücü bir durum.

Başkanın floryada olmasında sakınca yok, senin gibi yalancı birinin Başkanlık makamında olması bu kulübe ve taraftarına saygısızlık.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Geçen yaz çok söyledim Sneijder'i satıp Hakim Ziyech'i alalım kaçırmadan Selçuk'un yerinede B2B sert bir orta saha alalım diye diye millet tabi yine karşı çıkmıştı (tabi dursun yönetiminde imkansızdı) şimdi inanın şu bulunduğumuz yerde olmazdık şu 2 transferi yapabilmiş olsaydık

Geçen yıl Fener bu herifi almak için baya para teklif etti, Fener'in verdiğinden daha az paraya Ajax'ı tercih etti. Gerçi Ajax'ın kaç para verdiğini bilmiyorum ama bizim veya Fener'in yabancı oyunculara saçtığı parayı veremez Ajax. Derdi para değil yani.

Herşeyi "ben oyuncuyla konuştum, çok basit, bi teklife koşa koşa gelmeye hazır ama yöneticiler kılını kıpırdatmıyor" tadında yazıyorsun. Yöneticiler bir sürü oyuncuyla konuşuyor merak etme. Kiminin şartları ağır oluyor, kimi genç oyuncular ise bu tip takımları tercih ediyor, bizim konumumuz da çok iyi değil şu ara. Tabi Aysal bunlardan daha iş bitirici, Terim'in ŞL takımı olsa eminim daha iyi konumda olurduk, ki o zaman da Ünal Aysal böyle bazı genç oyuncuları getiremedi, bazılarını ise getirdi. Bazı transferler oluyor bazıları olmuyor biraz sabır.

Son düzenleme:
Oyunculari ikna etmek gerek, bakiyorlar gecen sene kacinciydik, TD kovuldu filan, simdi proje var mi, ya da yok mu diye önem veriyorlar.

Ha bu arada ben bile gelmem.

Dursun Özbek: "Transfer yapacağımız 6-7 mevki var." (Life+ TV)

TRANSFER | @Telegraph gazetesi PSG'nin Gael Clichy ile anlaşmaya yakın olduğunu iddia etti. #Ligue1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt