- 2 Temmuz 2011
- 137.859
- 58.773
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aysal vizyon'u olan bir baskan kabul ama bu is sadece vizyon ile yürümüyor insanlarin Bunu anlamasi lazim
Vizyon baska yönetmek baska
Yönetmek Ali durust ve Albayrak'in isi
Ali durust'un 8 sezonda 6 sampiyonlugu var,Albayrak'in ise 4 sezonda 4 sampiyonlugu bu istatistik bile herseyi anlatiyor
3 sene once gelecekkende burun kivirildi. Alkolik cakal dendi komisyoncu dendi adama saydilar saydilar donduk dolastik ayni oyuncuya 3 sene sonra geldik.Forum'da Gomis'i begenmeyenler var
![]()
Öyle bi konuşuyorsunuz ki sanki Apo ve Dürüst olmadan bu kulüp şampiyon olamıyor.
sent via GSC
9-12 arası olmalıGeçen yıl Fener bu herifi almak için baya para teklif etti, Fener'in verdiğinden daha az paraya Ajax'ı tercih etti. Gerçi Ajax'ın kaç para verdiğini bilmiyorum ama bizim veya Fener'in yabancı oyunculara saçtığı parayı veremez Ajax. Derdi para değil yani.
Herşeyi "ben oyuncuyla konuştum, çok basit, bi teklife koşa koşa gelmeye hazır ama yöneticiler kılını kıpırdatmıyor" tadında yazıyorsun. Yöneticiler bir sürü oyuncuyla konuşuyor merak etme. Kiminin şartları ağır oluyor, kimi genç oyuncular ise bu tip takımları tercih ediyor, bizim konumumuz da çok iyi değil şu ara. Tabi Aysal bunlardan daha iş bitirici, Terim'in ŞL takımı olsa eminim daha iyi konumda olurduk, ki o zaman da Ünal Aysal böyle bazı genç oyuncuları getiremedi, bazılarını ise getirdi. Bazı transferler oluyor bazıları olmuyor biraz sabır.
Di maria yı istemeyenler olmuş zamanında yahu . hani perezin karizması yok diye yolladığı futbolcu. Karizması olsaydı pereze uygun şu an halen real de oynuyor olacakdı kim bilir.Gomis gelsin her maç sonu ''ulan biraz genç olsaydı beee'' diye iç geçirir.
32 golle gol krallığı garanti.
daha önce de dedim,bizim taraftar zengin koca isteyen kızlar gibiDi maria yı istemeyenler olmuş zamanında yahu . hani perezin karizması yok diye yolladığı futbolcu. Karizması olsaydı pereze uygun şu an halen real de oynuyor olacakdı kim bilir.
Fikirlere saygı duymak gerekir tabiki yinede![]()
Sacmalamissin ben soyleyeyim ne ile yapacagini localarin suresi bitti yeniden kiraya cikacaklar 200 milyon lira civari bir rakam deniliyor. 50 milyon euro neredeyse transfer sezonu baslamadan 30 milyon eurosunu yatirirain transfere 2011de ne olduysa aynisi olur.Dursun'u kimse savunmuyor ama ah Ünal'ım vah Ünal'ım demek kadar absürd bir şey de yok,o gelse olmayan parayla mı yıldız transfer edecek?
2.5 bilemiyorum, 2 gibi bir ücret makul duruyor da 2.5 çok geldi gözüme bir an öyle diyince.
Sacmalamissin ben soyleyeyim ne ile yapacagini localarin suresi bitti yeniden kiraya cikacaklar 200 milyon lira civari bir rakam deniliyor. 50 milyon euro neredeyse transfer sezonu baslamadan 30 milyon eurosunu yatirirain transfere 2011de ne olduysa aynisi olur.
Formada satarsin locada satarsin sampiyonda olursun bir bakmissin s.liginden 30 milyon euroyu kasana koymussun gelecek seneden itibaren dagitilacak yeni yayin gelirlerini almissin.
Para yok en ufak tabiri ile sacmalik para yoksa hayvani bir gelirin potansiyeli var para yok diye diye 25 milyonu 10 ta e adama paylasip basarisizliga kafa ile daliyoruz 3 tane al saglam al mantigi yok ne oldu kocaman yatirim bosa gitti 30 milyon euroya millet sifirdan takim kuruyor biz harciyoruz ama her sene basi ayni bahaneye donuyoruz "Ama para yok"
Takimda herkes drogba sneijder olmak zorunda degil ki.Peki şöyle değiştireyim dediğimi,gerçekten hep bol keseden para saçarak,imkanlarımızdan fazlasını harcayarak gidebilecek miydik?O geçici bahar dönemi hep mi olacaktı,hep mi Sneijderler Drogbalar oynayacaktı fahiş ücretlerle?Başarısızlık şansın yok bu paraları harcayarak,şampiyon olamasan bile 2. olup önlemeleri geçip ŞL'de bulunmak zorundasın.ŞL'den uzak kaldığın ilk sene direk bina çökme uyarısı verir.Sürdürülebilir bir sistem olmadığını gördük zaten ki şu an bu halde olmamızın sebeplerinden biri de o.
Takimda herkes drogba sneijder olmak zorunda degil ki.
Keza bizim oynattigimiz oyuncularin giderleri zaten asagi yukari 65 milyon civariydi oymamayan adamlar bizim belimizi buktu.
Onceki yonetimin hatasi var tabiki burdan belcikaya yol olur ama biz ayni savurganligi hala yapiyoruz bakma sen kadro sayisi 28 diye o sinirlar gecilmiyor yoksa ayni paralari ayni savurganligi yaptigimiz kabak gibi cikardi.
Bir iki ornek vereyim tam olsun. Melonun yerine 3 tane adam aldik
Bonservisler 2,5 - 3 - 0 seklinde yillik maas bazinda
1.5 - 2 -2,5 oduyoruz. 6 milyon euro bunun 1 milyonunu dus donktan 5 milyon euro eder, melo 3.5 milyon euroya oynuyor ama takim butcesi ama 3.5 milyon euro verecekler ihhi diyerek zararin babasini yaptik. Hem aldigimiz para uctu hem yillik bazda zarar ediyoruz.
Hatta daha vahimi diarra icin sene basinda yillik 4 aliyor imza parasida 5 istiyor deniliyordu. Tolga 1 yillik 3 +2
Jong 1 yillik 2.5 toplam 7.5 aradaki fark 2 milyon euro.
Daha bunun stoper versiyonlari hatta forvet versiyonlari var ki o daha fena buraki satiyorsun cok para aliyor diye uzerine bonservis vuhhu yapiyor birileri bakiyorsun cebine kalan para 5 milyon euro 4 une eren aliniyor yillikta 2.2 veriliyor. Burak 2.9 aliyordu 1,7 milyon euro kar icin adam sattik biz en azindan oynayip gol atan adami sattik hemde.
Neyse ne demeye getiriyorum olayi biz gecen sene o aysal donemindeki meshur iki transfer doneminde harcanan paralar kadar para harcandi en azindan o donem bruma ve telles icin 13+6 harcamistik kadro iskeletinde iki saglan adam vardi içlerindr simdi alinan adamlarin hepsi takoz.
Gel gelelim asil konuya stadi doldurma konusu 2011 yilinda harcanan paraya odaklanalim o paraya stadin dolmasina urun satislarina falan. Ne olursa olsun galatasaray taraftari kulubune sagdik localari adnan polat kiraladi diye hairliyorum yanlis hatirlamiyorsam degilse bile ilk yil kurulan o yildizsiz kadroya insanlar loca kombine icin geldi. Yani bir sekilde geliyorlar sadece kivilcim gormeleri yeter. Kimse demiyor ki hadi gidip robbenlere, ardalara para yatiralim dembele gibi firsatlari kacirmazsan gecen sene yazin yaptigin tum malliklari yapmasan zaten yeter yeterde artar bile.
Dursun'u kimse savunmuyor ama ah Ünal'ım vah Ünal'ım demek kadar absürd bir şey de yok,o gelse olmayan parayla mı yıldız transfer edecek?
2.5 bilemiyorum, 2 gibi bir ücret makul duruyor da 2.5 çok geldi gözüme bir an öyle diyince.
millet adem büyügü filan duyunca gomis gözüne drogba gibi geliyor ki bencede cok saglam adam
zamanında lyonda gomis lyundula govuo vardı adamların hücum hattı tecavüz hattoı gibiydi birde 10 numarada juninho
Olmayan para nedir yahu. Bal gibi de para kaynağı daha sağlamdı o dönem çünkü stad full çekiyordu taraftar storelara akın ediyordu localar CL falan.
sent via GSC