Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadro yavaş yavaş yol alıyor.

______________Muslera
Transfer Chiriches Transfer Clichy/T
__________Transfer Asamoah
Gabigol_____ Sneijder _____Transfer
______________Gomis

Şu an dedim ben,o dönem elbet daha fazla gelirimiz vardı da madem harcadıklarımız sorun olmuyordu,niye 2014 senesinde alarm vermeye başladı bina yıkılacağım diye?
Giderleri düşüremediğimiz için. Gelirler yüksekti zaten.

Bu yüzden Rivayı yapılandırmak istiyordu Aysal. Satmak değil. Kimse dört dörtlük bir insan olduğunu savunmuyor zaten ama bu kulüp bu geri kafalı zihniyete kapanmış hali ile ne Aysal dan ne de Süren den iyi bir başkan göremez.

Bunlar en uç başkan profili. Daha iyisinin çıkma ihtimali ülke genelinde çok ama çok düşük.

sent via GSC

Giderleri düşüremediğimiz için. Gelirler yüksekti zaten.

Bu yüzden Rivayı yapılandırmak istiyordu Aysal. Satmak değil. Kimse dört dörtlük bir insan olduğunu savunmuyor zaten ama bu kulüp bu geri kafalı zihniyete kapanmış hali ile ne Aysal dan ne de Süren den iyi bir başkan göremez.

Bunlar en uç başkan profili. Daha iyisinin çıkma ihtimali ülke genelinde çok ama çok düşük.

sent via GSC

Dört dörtlük değilse niye her eleştiride geriliyor insanlar işte benim tepkim buna zaten Can,size Dursunlar müstehak deniyor ama Dursun'lara müstehak olmamızın sebeplerinden birisi de kendisi ama.

Başkanlık yaptığı döneme şimdiki gibi şahit olmasam da,Alp Yalman,Ali Tanrıyar derim ben sana,yaptıklarını gözönüne alarak.Bunlar teknik direktör veya spor kulübü değil kupalarıyla değerlendirilsin.Yaptıklarına göre değerlendirilir başkanlar.Faruk Süren de Ünal Aysal da iyidir,biri AIG davasına kadar diğeri de yönetimini dağıtana kadar.Ama onlardan üst başkan profili yok diye bir şey yok.

En ufak saçma sapan hakaret vâri muhabbet eden daha olursa sorgusuz sualsiz 3 ay atacağım toplu şekilde. Bilginize. 2 dakika kilitli kalsın konu.

Gomis gelirse çok iyi olur bizim forvet hattı için. Hem teknik kapasitesi yüksek hem hırçın. Geçen yıllarda biraz leşti ama bu sene baya iyiydi. Top saklaması filan muazzam. Bu beceriksizler getiremez ama eminim.

Herkes gomis diyorda bu adamin kulubu swansea ile anlastik mi

Sözlesmesi devam ediyor

Vay be. Emre saykal mod/admin olduğunu şimdi farkına varıyorum. :)

bu yönetim varken ağız tadıyla transfer bile konuşamıyor insan. bugün Carlos Bacca haberleri gördüm. kahveyi üzerime döküyordum. yalanda olsa carlos bacca ile başlarsak belki gomisi alırız, gerçi biz sezona zlatan ile başlayıp yılı umut bulut ile bitirmiş takımız.

Gomisi istemeyen bir tek ben miyim?
Kesinlikle daha iyisi ya da daha genci bulunabilir.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt