Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bayram Tutumlu
@BayramTOficial
Ç Ergün abi seni yarın telde arayım konuşalım diyor ama aramıyor..Tekrar oyuncular yoluyorum araştır diyorum evet diyor..

Santrafor için Andone ve Pukkı(Brondby) 27 gol atmış bu sene diye Whaatsapp ı gönderiyorum.
Ve kendisine geçen sezon Andone için görüştün diyorum (Çünkü menecerler bana hep anlatırlar).

Cvp C Ergün:Andone çok beğeniyorum konuştum geçen sene ama pahalı olmaz mı bonservisi?? Diye bana soruyor.

BT: soruyorum O Zaman geçen sene niye bana söylemedin ben alırdım Andoneyi GS yıma malesef şimdi fiyat 10 milyon € diyorum..

C Ergün cvp:Ah abi ah Anlatırım çocukla(Andone) yemek yedim menajerle anlaştım (Alvaro Torres teyit etti) ama çok bilenler istemedi Ah ah..

Artık bırakmayacağım inşallah diyor bende o iş işten geçti artık zor alırsın diyorum..

Son düzenleme:
bayram tutumlu ifşaya başladı twitterda açıuklamalar yazıyor

Fransiz medyasina gore marsilya feyenoord'un forvet jorgensen icin 10m teklif edecekmis

Bayram Tutumlu
@BayramTOficial
6 dk.
GS için ne gerekirse maddi manevi yapacağımı söyledim Bana soruyor ne yapabilir abi gücünden küdretinden Nasıl yararlanalım diye soruyor..

Ben kendisine Barcelona'ya gel ben Barcelona'da gidicilerin listesini biliyorum yararlanalım FCB Başkan'ıyla İsterse bizim Başkan'da gelsin.

Ani Başkan gelmez be sportif direktörüm Nasıl FCB Başkan'ıyla görüşürüm diyor bende o benim kankam seni beni için kabul edecek diyorum..

Ben FCB Başkan'ına konuyu açıyorum olur gelsin diyor senin hatırına ne gerekirse yaparım. Bu sefer Cenk Efendi min peşine düşüyorum..

Yıllık 4 milyon € versen Gameiro ile sözleşme imzalayabilirsin zaten Galatasaray'ın aradığı pivot santrafor olmamalı hep içeri kateden kanat oyuncularımız var Gomis inanılmaz sağa sola koşu atan adam değil ki ve 4 milyon € Gomis bence saçma Drogba'yı o paraya oynattık..

Yıllık 4 milyon € versen Gameiro ile sözleşme imzalayabilirsin zaten Galatasaray'ın aradığı pivot santrafor olmamalı hep içeri kateden kanat oyuncularımız var Gomis inanılmaz sağa sola koşu atan adam değil ki ve 4 milyon € Gomis bence saçma Drogba'yı o paraya oynattık..

Gameiro derken ?

Arkadaşlar şu Bayram Tutumlunun açıklamalarından bile şu kulübün ne kadar transfer dönemine hazırlıksız amatörce yönetildiği gözler önünde değil mi?
Neymiş bir menajeri arayarak transfer için info alıcam ne komik ya..
İşte o kadar çağdışı ve amatörce yönetiliyor ki geliyor menajer baba elimde bu var diyo matrixte ki güvenlik noktasından geçen Neo gibi çıkartıyo malları ordan seçiyolar,çok vasat çok..
En büyük transfer yeni bir yönetimdir!

İspanya'dan İngiltere geçelim oradaki dostlarımızda devreye sokarım diyorum.
Biraz samimi oluyoruz kendisine telde soruyorum hoca Nasıl?

Ç Ergün beğenmiyorum diyor bende o Zaman hoca arayalım aman abi gizli olsun abi diyor..

Bayram Tutumlu içerde :)

Cenk ergun bu bayram'a cevap yazmadigi icin neredeyse aglayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt