Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Ömer Ali - Ahmet - Chichares - Carole
Tolga - Selçuk
Musa - Adem - Yasin
Gomis​

Muslera
Skubic-Serdar-Chiriches-Prib
Asamoah-Ndiaye
Garry-Sneijder-Bruma
Gomis

banko şampiyon

Sneijder selçuk kızağa çekilmediği müddetce bu takım asla şampiyonluk götüremez avrupadada mart ayını göremez

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder selçuk kızağa çekilmediği müddetce bu takım asla şampiyonluk götüremez avrupadada mart ayını göremez

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Katiliyorum ama bu ikili malesef gelecek sezon da banko ilk 11'de

Ikiside yaşlandi ve hantal, dribbling yapamayan oyuncular, bu ikili oynadigi surece temposuz futbol oynamaya devam ederiz

Edgar Prib-----Bu sezon Hannover'de 9 asist yaptı sol bek,sol orta saha ve merkez orta saha oynuyor sezon sonu serbest kalcak 3lü savunmada sol tarafı teslim edersin 4lüde sol bek oynasa da müthiş ofansif katkı verir

Nejc Skubic-----Sağ bek için aradığımız kan diye düşünüyorum,ligimizden en beğendiğim beklerden 2m+oyuncu şeklinde bitirebiliriz

Vlad Chiriches-----Top tekniğinin yanında yüksek konsantrasyonlu,lider stoper...zaten Chedjou'ya nazaran farkı liderliği ve oyun içinde dikkat kaybı yaşamaması...öyle 1.84 olsa da Semih gibi rakip forvetleri izlemez ayrıca....Ujfa tipine en yakın stoperlerden

Badou Ndiaye----Aslında tarz olarak bu tip biri lazım dikine koşan adam eksiltebilen bir orta saha ondan yazdım

Kwadwo Asamoah----Yorumsuz kesinlikle alınması gereken...

Bafetimbi Gomis------Onun hakkında da sürekli konuşuyoruz zaten....

bunların dışında 2-3 tane de rotasyona isim alınırsa takım seviye atlar diye düşünüyorum

Adem Büyük'ün Beşiktaş ile haberleri çıktığına göre Galatasaray'da diyebiliriz.

''biz almasak beşiktaş alacaktı'' yorumlarına da hazır olun.

Ertan Süzgün @ertansuzgun
İSTİHBARAT: Serdar Gürler & Galatasaray haberleri zerre doğru değil. Serdar Gürler, yeni sezonda Osmanlıspor forması giyecek...

DA3pXdZXUAEwwjw.jpg

Evt Bayram tulumlu acıkladı mı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adem Büyük'ün Beşiktaş ile haberleri çıktığına göre Galatasaray'da diyebiliriz.

''biz almasak beşiktaş alacaktı'' yorumlarına da hazır olun.

Gecen yaz da biz almasak Serdar Azizi Besiktas alacakti diye kendilerini avutanlar vardi.

Aynı kafalar Drogba gelirken de aynı şeyleri söylüyordu Drogba geldi ve verdiği katkı, sağladığı atmosfer verilen paranın kat ve katını kazanmamızı sağladı. Transfer yapmak sadece para verip, para kaybetmek anlamına gelmez... Bir oyuncu vereceği katkıyla o maliyeti kısa sürede karşılayabilir zaten o yüzden yaşın bir önemi yok. 36 yaşındaki Eto'o bile gelsin 1 sene oynasın sorun değil iş yaptığı sürece. Eren'den, Yasin'den gol bekleyeceğime oturur 36 yaşında ki abimizin gollerini izlerim...

Drogba'nın arkasında takır takır işleyen bir takım ve yanında CL'de gol krallığına oynayan bir Burak vardı, tek başına yapmadı o işleri.

Önce takım.

Aynısı 96-2000 takımı için de geçerli.

Seferovic Benfica'ya gidiyormuş. Bu herif iş yapardı Türkiye'de baya, 25 yaşında bir de.

Ntv de Rıdvan ve güntekin'in tekrarı vardı. Rıdvan diyor bu kongre üyeleri nedir abi ibra ediyorum etmiyorum diye el kaldırıyorlar kendilerini kulübün sahibi sanıyorlar. Neyi ibra ediyorsunuz her yer borç olmuş. Kulüp taraftarlarındır diyor.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt