Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi Khacheridi hakkında neden bu kadar önyargılı davranılıyor bende bunu anlamıyorum ,

Ben demiyorum ki Ukraynalı Puyol bilmem ne vs. şu şartlarda bedelsiz oluşu , oyun tarzı , hava hakimiyeti ve tecrübesi ile çok yeterli olacaktır.

Adam 1.98 , yavaş değil , hava toplarında zaten çok iyi , pozisyon bilgisi zaten bir stoper için tam yaşlarında , hemde bedelsiz ;

Dursun faktörü düşünülünce kimse ''İyi bir transfer değil'' diyemez bence.
Ben kötü oyuncu demiyorum ki gelsin ucuza gelecekse. Ben sadece bizim defansa ilaç olur mu onda tereddütlerim var.

sent via GSC

Valla renktaş anlaşamadık senle bu konuda, dediğim gibi ben Khacheridi'ye sıcak bakamıyorum. Ozan da solak yanılmıyorsam, sağda olmaz. :D

Hayırlısı bakalım , Galatasaray için iyi olsun da Khacheridi'de farketmez , Sakho'da , Muhammet Reis'de , Ozan'da hani benim ki farzı mahal ;

İhtimal vermiyorum o yüzden detay düşünmekten vazgeçtim. :D

Bruma giderse yerine Filip Kostiç'te iyi gider. Ama Hamburg baya para bayılmış adama. Bi kaç sene evvelde önermiştim Stutgard'da iken.

Yalnız FB'nin Eurolegue şampiyonluğu 1 haftada unutuldu la. Cidden bu ülkede futbolun yaptığı etkiyi herhangi bir sporun ya da siyasi olayın yapması imkansız.

Bu arada Tudor da öyle gençlere çok şans verecek bir teknik adam izlenimi vermedi bana şu ana kadar. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

Tebrikler. Aynen öyle.

Millet bizim stoperleri ve orta sahamızı baz aldığı için abartıyor da abartıyor bu herifleri. Stoperlerimiz stoper değil orta sahamız da orta saha değil.

Normal şartlarda ikisi de bizde yedek olacak adamlar. Badou göz önünde neyse de Kacheridi yi isteyenler kaç maçını izledi acaba. Lider stoper sananlar falan var. Ucuza gelecekse gelsin ama ilk çözüm olmamalı.

Badou ya gelince şöyle biraz hareketli zenci gördü mü bizim millet şaşıp kalıyor anında zaten. Badou fena topçu değil ama bizim orta sahaya Tolga etkisi yaratır bence ancak.

Osmanlı da kaplan kesilmek başka Galatsaray da oynamak başka.

sent via GSC

Lider olmadığı konusunda hem fikiriz. İki stoper istediğimizi baz alarak söylüyorum.

Astori / Chiriches - Khacheridi ikili oynayacaksak üçlü içinde Serdar'ı eklersin. Aptal saptal gol yeme ihtimalin yok.

Ben kötü oyuncu demiyorum ki gelsin ucuza gelecekse. Ben sadece bizim defansa ilaç olur mu onda tereddütlerim var.

sent via GSC

Cancığım , yavrum , bu defansa sözde Fransa'nın en iyi stoperi ilaç olmadı , olay defans hattından ziyade , takım savunmasına bağlı kesinlikle.

Ramos - Silva - Muslera hattını koy yine çoğu maçta kevgire döneriz , tempomuz yok , takım savunması yok , adam takibi yok , hava topu yok , hiçbir şey yok ya hiçbir şey canlı canlı izledin bütün sezon. Şartlara bakıldığı zaman iki orta saha alındığı takdirde iyi isimler olursa Khacheridi asla sırıtmaz diye düşünüyorum , Ukrayna Ligi ile ne kadar oynar STSL onu bilemem ama çok fark olduğunu zannetmiyorum , hepimizin seveceğini tahmin ediyorum alındığı takdirde.

Tebrikler. Aynen öyle.

Millet bizim stoperleri ve orta sahamızı baz aldığı için abartıyor da abartıyor bu herifleri. Stoperlerimiz stoper değil orta sahamız da orta saha değil.

Normal şartlarda ikisi de bizde yedek olacak adamlar. Badou göz önünde neyse de Kacheridi yi isteyenler kaç maçını izledi acaba. Lider stoper sananlar falan var. Ucuza gelecekse gelsin ama ilk çözüm olmamalı.

Badou ya gelince şöyle biraz hareketli zenci gördü mü bizim millet şaşıp kalıyor anında zaten. Badou fena topçu değil ama bizim orta sahaya Tolga etkisi yaratır bence ancak.

Osmanlı da kaplan kesilmek başka Galatsaray da oynamak başka.

sent via GSC
Tolga semih ahmet serdar vs bunlar hep yardımcı oyuncu. Başrol oyuncumuz yok. Carole linnes top kullanamayan vasat adamlar stoperler keza öyle hala skubic falan yazanlar var. Başrol oyuncusu lazım bile Badou, Khacheridi falan ile uğraşamayız o riske girecek lüksümüz yok

Cancığım , yavrum , bu defansa sözde Fransa'nın en iyi stoperi ilaç olmadı , olay defans hattından ziyade , takım savunmasına bağlı kesinlikle.

Ramos - Silva - Muslera hattını koy yine çoğu maçta kevgire döneriz , tempomuz yok , takım savunması yok , adam takibi yok , hava topu yok , hiçbir şey yok ya hiçbir şey canlı canlı izledin bütün sezon. Şartlara bakıldığı zaman iki orta saha alındığı takdirde iyi isimler olursa Khacheridi asla sırıtmaz diye düşünüyorum , Ukrayna Ligi ile ne kadar oynar STSL onu bilemem ama çok fark olduğunu zannetmiyorum , hepimizin seveceğini tahmin ediyorum alındığı takdirde.
Yavrum mu?

sent via GSC

Brumanin yerine oyuncu bulduk beyler ismaïla sarr 19 yasinda hizli ayagina hakim iki kanatta da oynayabiliyor

Tolga semih ahmet serdar vs bunlar hep yardımcı oyuncu. Başrol oyuncumuz yok. Carole linnes top kullanamayan vasat adamlar stoperler keza öyle hala skubic falan yazanlar var. Başrol oyuncusu lazım bile Badou, Khacheridi falan ile uğraşamayız o riske girecek lüksümüz yok

Linnes nasıl top kullanamayan adam ya . Linnes'in yanına adam akıllı stoper koy , hücumda istikrarlı oynattığında dehşet katkı veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt