Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamamCenk Ergün: "Gomis ile çarşamba günü bir görüşme olmayacak."

demek burada kalıp 1 yıl sonra beleşe gitmenin hesaplarını yapıyor.
F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bruma gitmesin diyen arkadaslar seneye bruma bedava gidincede. Madem sözlesme uzatmiyacakti gecen sezon neden satmadik diyecekler
Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
“Kendisini Galatasaray'dan büyük gören bazıları, benle yurt dışında transfer görüşmesi yaptığını iddia edenler hatta cebime uçak bileti koyanlar... Bunlarla uğraşmakta enerjimizi ve mesaimizi başka yerlere harcayamıyoruz. Yönetimin verdiği talimatlar doğrultusunda işimizi yapıyoruz. Benim çalışma prensibimde bunları konuşmamak var. Gerçekleşeceği zaman ortaya çıkar. Bu tip spekülasyonlar negatif olarak etkiliyor. Biten işler olduğunda duyurusunu resmi olarak paylaşmak istiyorum. Bu dedikodular içinde çok yoruluyoruz. Görüştüğümüz kulüpler, isimler de etkileniyor. Gerçeklerimiz dışında bir gerçek çıkıyor. Bütçemiz ve ihtiyaçlarımız belli. Buna göre hareket ediyoruz. “
“Cumartesi günkü sezonun son maçından sonra daha net konuşabileceğiz. Aldığımız ve alacağımız kararları paylaşacağız. Gitme ihtimali, sözleşmesi değişecek arkadaşlarımız var. Bunlarla ilgili yorum yapmanın manası yok. Son maçımızı oynayıp konuşalım sonra konuşuruz.”
“Transfer politikamızı konumumuz tabii ki etkiliyor. Alışıldığı gibi Şampiyonlar Ligi'ne katılan halimiz ile şu an Avrupa Ligi'ne ön eleme oynama ihtimali olan Galatasaray'ın projesini anlatmak farklı. Ayrıca Avrupa'da da bizim kadar maaş ödeyen ülkeler var. Bu güç farkı kapandı.”
Cenk Ergün
Carole kaç maç kaybettirdi hala carole demeyin ya.Clichy'e en az 2.5m maaş vermek yerine o parayı merkez orta saha transferine kaydırmanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Sol bekimiz harika değil ama orta saha transferinin inanılmaz bir önceliği var bana göre. Sol bekte bir sene daha Carole ve Linnes'i döndürebiliriz. Seneye CL'ye katılım hakkı kazandığımızda alırız yeni sol beki. Orta sahayı bir sağlama alsak zaten yiyeceğimiz atakların sayısı da azalacak.
Ayrıca illa bir bek oyuncusu alınacaksa sağ bek olsa daha iyi olur. Sabri'yle yeni sözleşme yapmayıp onun maaşını daha genç yeni bir transfere vermek lazım. Linnes zaten iki taraf için de bir alternatife dönüştü.
Muslerabruma-sneijder
Carole kaç maç kaybettirdi hala carole demeyin ya.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk