Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sansal dede yine salliyor demek ki

Bruma gitmesin diyen arkadaslar seneye bruma bedava gidincede. Madem sözlesme uzatmiyacakti gecen sezon neden satmadik diyecekler

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Duyum var mı?
05e78c0bfbc09f8f657bb829817ac948.jpg

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Alın anasını satayım Gomis de alın mathiu da alın clichy de alın Toureyi de alın dedeler kampı olalım iyice

Muslera
Sabri mathiu Serdar clichy
Selçuk Toure
Yasin sneijder Bruma
Gomis

Öhh yazaeken yaşlandım

Cenk Ergün sanki şimdiden kıvırmaya başladı , bütçe belli vs söylemleriyle. Ben mi çok paranoyak oldum yoksa bunlar erkenden mi bütçe demeye başladı. Bütçe yok biz de biliyoruz ama çok iyi takım başka şekilde nasıl kuracaksınız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Clichy'e en az 2.5m maaş vermek yerine o parayı merkez orta saha transferine kaydırmanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Sol bekimiz harika değil ama orta saha transferinin inanılmaz bir önceliği var bana göre. Sol bekte bir sene daha Carole ve Linnes'i döndürebiliriz. Seneye CL'ye katılım hakkı kazandığımızda alırız yeni sol beki. Orta sahayı bir sağlama alsak zaten yiyeceğimiz atakların sayısı da azalacak.

Ayrıca illa bir bek oyuncusu alınacaksa sağ bek olsa daha iyi olur. Sabri'yle yeni sözleşme yapmayıp onun maaşını daha genç yeni bir transfere vermek lazım. Linnes zaten iki taraf için de bir alternatife dönüştü.

demek burada kalıp 1 yıl sonra beleşe gitmenin hesaplarını yapıyor.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni bir şey değil. Kendisi de 'vampir' menajeri de hemen her defasında sözleşme süresini tamamlamaktan bahsettiler geçen yıldan beri, özellikle takip ettiğim bir konudur...

Yönetimin iş bilmezliğinden ve takımın durumundan bağımsız olarak, niyetleri baştan beri belli yani. Mümkün olan en az zararla da olsa elden çıkarılması kaçınılmaz bir zorunluluktur. Kalırsa, sezon içinde bir kulüple anlaşır, sonrasında bir daha topa ayağını da sokmaz bu dürzü...

Sözleşme uzatmaz ya da gitmezse kadro dışı bırakılacağını bildirmek, diretirse bunu uygulamak gerekiyor, romantizmin zamanı değil...

yaşlı oyuncu almayın söyleminin son derece cıvkı çıkmaya başladı. Bjk ilk on birinin yedisi 30 yaş ve üzeri oyunculardan kurulu. Talisca ve Oguzhan dışında genç oyuncuları yok. Bizim bu sene şampiyon olmamız lazım. Kadroya kalite katılmalı. Bekleri Sabri, Carole, Linnes olan takımın taraftarının Clich'ye hayır deme lüksü yok.

“Kendisini Galatasaray'dan büyük gören bazıları, benle yurt dışında transfer görüşmesi yaptığını iddia edenler hatta cebime uçak bileti koyanlar... Bunlarla uğraşmakta enerjimizi ve mesaimizi başka yerlere harcayamıyoruz. Yönetimin verdiği talimatlar doğrultusunda işimizi yapıyoruz. Benim çalışma prensibimde bunları konuşmamak var. Gerçekleşeceği zaman ortaya çıkar. Bu tip spekülasyonlar negatif olarak etkiliyor. Biten işler olduğunda duyurusunu resmi olarak paylaşmak istiyorum. Bu dedikodular içinde çok yoruluyoruz. Görüştüğümüz kulüpler, isimler de etkileniyor. Gerçeklerimiz dışında bir gerçek çıkıyor. Bütçemiz ve ihtiyaçlarımız belli. Buna göre hareket ediyoruz. “
“Cumartesi günkü sezonun son maçından sonra daha net konuşabileceğiz. Aldığımız ve alacağımız kararları paylaşacağız. Gitme ihtimali, sözleşmesi değişecek arkadaşlarımız var. Bunlarla ilgili yorum yapmanın manası yok. Son maçımızı oynayıp konuşalım sonra konuşuruz.”
“Transfer politikamızı konumumuz tabii ki etkiliyor. Alışıldığı gibi Şampiyonlar Ligi'ne katılan halimiz ile şu an Avrupa Ligi'ne ön eleme oynama ihtimali olan Galatasaray'ın projesini anlatmak farklı. Ayrıca Avrupa'da da bizim kadar maaş ödeyen ülkeler var. Bu güç farkı kapandı.”

Cenk Ergün

“Kendisini Galatasaray'dan büyük gören bazıları, benle yurt dışında transfer görüşmesi yaptığını iddia edenler hatta cebime uçak bileti koyanlar... Bunlarla uğraşmakta enerjimizi ve mesaimizi başka yerlere harcayamıyoruz. Yönetimin verdiği talimatlar doğrultusunda işimizi yapıyoruz. Benim çalışma prensibimde bunları konuşmamak var. Gerçekleşeceği zaman ortaya çıkar. Bu tip spekülasyonlar negatif olarak etkiliyor. Biten işler olduğunda duyurusunu resmi olarak paylaşmak istiyorum. Bu dedikodular içinde çok yoruluyoruz. Görüştüğümüz kulüpler, isimler de etkileniyor. Gerçeklerimiz dışında bir gerçek çıkıyor. Bütçemiz ve ihtiyaçlarımız belli. Buna göre hareket ediyoruz. “
“Cumartesi günkü sezonun son maçından sonra daha net konuşabileceğiz. Aldığımız ve alacağımız kararları paylaşacağız. Gitme ihtimali, sözleşmesi değişecek arkadaşlarımız var. Bunlarla ilgili yorum yapmanın manası yok. Son maçımızı oynayıp konuşalım sonra konuşuruz.”
“Transfer politikamızı konumumuz tabii ki etkiliyor. Alışıldığı gibi Şampiyonlar Ligi'ne katılan halimiz ile şu an Avrupa Ligi'ne ön eleme oynama ihtimali olan Galatasaray'ın projesini anlatmak farklı. Ayrıca Avrupa'da da bizim kadar maaş ödeyen ülkeler var. Bu güç farkı kapandı.”

Cenk Ergün

bruma-sneijder

Ya allahim kafayi yiyecem transfer yapmak veya oyuncular hakkinda karar almak icin neden ligin bitmesi bekleniyor bunun mantigi ne millet mart ayinda transfer acikliyor uzatmayi acikliyor.
Profesyonel dunyada yasiyoruz gidecek olan edebiyle gidecek alinacak olan keza oyle menajerler neden var ? Oyuncular aa benimle sozlesme uzatmayi dusunuyorlar biraz dusuneyim kendimi mac yerine buna vereyim mi diyecek dunya dinamizm uzerine kurulu adamlarin yeri geliyor anadi babasi vefat ediyor cikip takir takir futbolunu oynuyorlar, ben anlamiyorum abi boyle mal mal hareketler yaparsan tabiki dikis tutmaz yani oyunculara bu kadar anlam yuklemeye gerek yok cernde atomu parcalama deneyi yapmayacaklar hepi topu ailesiyle konusacaklar dusunecekler gunde hepi topu futbolla 2 saat ilgileniyorlar geri kalan saatler dusunme icin yeterli.

Clichy'e en az 2.5m maaş vermek yerine o parayı merkez orta saha transferine kaydırmanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Sol bekimiz harika değil ama orta saha transferinin inanılmaz bir önceliği var bana göre. Sol bekte bir sene daha Carole ve Linnes'i döndürebiliriz. Seneye CL'ye katılım hakkı kazandığımızda alırız yeni sol beki. Orta sahayı bir sağlama alsak zaten yiyeceğimiz atakların sayısı da azalacak.

Ayrıca illa bir bek oyuncusu alınacaksa sağ bek olsa daha iyi olur. Sabri'yle yeni sözleşme yapmayıp onun maaşını daha genç yeni bir transfere vermek lazım. Linnes zaten iki taraf için de bir alternatife dönüştü.
Carole kaç maç kaybettirdi hala carole demeyin ya.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Tudor Eren'i hiç düşünmüyor galiba gelecek sezon. Podolski kaç maçtır sahada yürüyor ama hala oynuyor. Eren'i çok çabuk gözden çıkarmamak lazım bence. Sene başını hatırlayın, takım iyi olunca bu adam golünü atıyor. Hem öyle ya da böyle 4 milyon ödendi, yararlanmaya çalışmak lazım. Gomis gibi bir forvetin arkasında iyi olur yedek olarak.

Carole kaç maç kaybettirdi hala carole demeyin ya.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

İlk geldiği zamanlarda böyle değildi. En azından daha genç ve önümüzdeki sezon formsuzluğunu üzerinden atma ihtimali var. Ama Selçuk artık geri gider ileri gitmez. Daha 30 yaşında düşüşe geçen Selçuk'un 33'te daha iyi olması imkansız. Önümüzdeki yıl oynamaya devam ederse daha büyük felaketler izleriz.

İlk yazdığımı da Carole'ü çok beğendiğim için yazmadım, her türlü Linnes'i tercih ederim ama iki mevkiye de transfer yapılmayacaksa ve Carole ile Selçuk arasında seçim yapmam gerekirse Carole'ü seçerim. Orta saha çok daha hayati bir pozisyon.

Bunlar yine geçen seneler gibi bir halt yapamayıp rezil edecekler transferde .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt