- 12 Haziran 2015
- 36.203
- 31.891
- 2.693
Bize en büyük transfer,dursunun gitmesi ve liseci sömürünün bitmesi.Daha büyük transfer bu kulübe olmaz 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yav gomisi alamayiz biz.
Yine bir avrupali olur bu sefer favori mevkim sol taraf bek veya acik fark etmez oraya bir transfer bekliyorum.
Yav aklima geldi yillik 250 bin dolar verip hic oynatmadigimiz 3. kalecimiz var bizim akliniz alabiliyor mu yahu 3.yedek kaleci 250 bin euro melonun kalede daha fazla guven verdigi bir kaleci.![]()
Bizde onu bile alabilecek yonetici yok kardesim sebebi bu, oyuncu alacak olan takim 1 ay mektup bekler gibi davranmaz boyle laubali davranirsak oyuncuda sallamaz 38 yasinsaki drogbayi bile getiremezlerdi bak.32 yasina gelmis bir oyuncu neden alamiyoruz1 sene sonra jibulesini yapar bizde
![]()
Selcuk, Sabri, Semih bu takimin gelecek sezon ise hala bel kemigi ise, hic bisey beklemeyiniz.
Kim dedi bunu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cenk Ergün sanki şimdiden kıvırmaya başladı , bütçe belli vs söylemleriyle. Ben mi çok paranoyak oldum yoksa bunlar erkenden mi bütçe demeye başladı. Bütçe yok biz de biliyoruz ama çok iyi takım başka şekilde nasıl kuracaksınız
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
eğer arkasını Asamoah-Tolga gibi bir orta saha olursa Sneijder konusunda fikirler değişebilir
Tolga ya güvenilmez koca bir sezon bu takimin as orta sahasi olmayi kaldiramaz. Zaten biraz da mallik var cocukta.
Iyi bir yedek olur daha da ötesi yok.
Cidden Tolga,Yasin ve Koray'da bilişsel eksiklik var. Kaba tabiriyle mallık var.
Tolga ya güvenilmez koca bir sezon bu takimin as orta sahasi olmayi kaldiramaz. Zaten biraz da mallik var cocukta.
Iyi bir yedek olur daha da ötesi yok.