Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pahalı, yaşlı, basarıya doymuş adam değil; ucuz maliyetli, genç, basarıya aç adam diyoruz hep..

Scout transferi olsun, manejerlerin kucagına oturmayın diyoruz..

Amma velakin.. Bizim scoutlara da guvenmiyorum.

Adamlar bula bula Garry Rodrigues i buluyorlar.. Carole i buluyorlar.. Soyle tam isabet scout transferi görmedim.

Garry Galip caliskan tarafindan onerildi ve alindi, scout transferi degil.

Bu yönetimden hiçbir şey beklemiyorum tabikide takımın başarılı olması yönündeki enn büyük engel yönetimimizdir bunlar olduğu sürece başarı imkansuz
Bruma-Sneijder-Muslera üçlüsünü elde tutsunlar haydi idareten Serdar-Garry filan oynar seneye
25887.jpg

1)Serdar'ın yanına defansif bilgisi çok iyi hava toplarını süpürecek bir stoper
2)Bruma'nın arkasına defansı çok iyi aksamayacak bir sol bek
3)Hücumu da defansı da kötü olmayacak dengeli bir sağ bek
4)Tam tamına Melo gibi bir CDM
5)B2B çift yönlü fizikli bir orta saha
6)Gol makinesi bir forvet

İlk 11 için 6 tane Avrupa standartlarında fark yaratacak oyuncu gelmez ise seneye de 4. 5. lik mücadelesi veririz ...

Doğru düzgün maça çıkamayan Serdar'ı kadroda düşünmemeliyiz.1 maç olup 15 maç olmayan adama güvenilmez.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tek Dembele diil Thamas Delaney Johansen Cyprien gibi adamlari kaçırdık.
Denaley yerine Donk
Dembele yerine Eren
Cyprien yerine De Jong
Johansen yerine Josue
Gibi topculari aldık halimiz ortada

LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunları scout ekibinin önerdiğinden emin misin? Bu isimler ve yuzlerce baska isim hergun konusuluyor.. Hangisi dogru, hangisini scoutlar önerdi, bilinmez. Burda yazılanlar da yarın medyada gercekmiş gibi yazılıyor. Ben gerceklesmiş olanlara bakarım.

İlk geldiği zamanlarda böyle değildi. En azından daha genç ve önümüzdeki sezon formsuzluğunu üzerinden atma ihtimali var. Ama Selçuk artık geri gider ileri gitmez. Daha 30 yaşında düşüşe geçen Selçuk'un 33'te daha iyi olması imkansız. Önümüzdeki yıl oynamaya devam ederse daha büyük felaketler izleriz.

İlk yazdığımı da Carole'ü çok beğendiğim için yazmadım, her türlü Linnes'i tercih ederim ama iki mevkiye de transfer yapılmayacaksa ve Carole ile Selçuk arasında seçim yapmam gerekirse Carole'ü seçerim. Orta saha çok daha hayati bir pozisyon.
Ben katılmıyorum selçuk o ya da bu şekilde oynar klas kalıcıdır yanına melo tarzı adam koyarsın götürür ama carole eliyle fener maçlarını verdi her atak da adam kaçırıyor yabancı olduğu için gözünüze sabri kadar batmıyor ama ikiside aynı işte savunmayı bilmiyorlar.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Ben katılmıyorum selçuk o ya da bu şekilde oynar klas kalıcıdır yanına melo tarzı adam koyarsın götürür ama carole eliyle fener maçlarını verdi her atak da adam kaçırıyor yabancı olduğu için gözünüze sabri kadar batmıyor ama ikiside aynı işte savunmayı bilmiyorlar.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Carole yüzünden Fener maçlarını kaybetmiş olabiliriz ama Selçuk yüzünden her maça baştan 1-0 yenik başlıyoruz. Sadece kendisi orta sahada oynadığı için yaptığı hatalar genelde anında golle sonuçlanmıyor, bu nedenle de çok göze batmıyor. Zaten sorumluluk da almıyor.

Topla ileri dribling yapamayan, adam eksiltemeyen, koşu yollarına genellikle etkili paslar atmayan, sadece topu aldığı gibi yakınındaki oyuncuya veren birinin zaten ne kadar göze batan hatası olabilir ki? Oyunu yönlendirmek, etkili uzun paslar atmak gibi temel oyun kurma görevlerini bile yerine getiremezken pres de yapmıyor, ikili mücadele veya hava topu da kazanamıyor. Ne hücumda ne savunmada hiçbir işe yaradığı yok. Maç boyunca hayalet gibi geziyor sahada. Tek yapabildiği 5-10 maçta bir penaltıdan veya frikikten gol atmak.

O bölgeye şu işleri yapabilen biri geldiğinde inan çok şey değişecek.

Son olarak futbolcuların uyruklarını kesinlikle önemsemeyen biriyim. Beni ırkları/uyrukları değil sahada gördüğüm performans ilgilendirir.

Son düzenleme:
TRANSFER | Douglas Costa savaşında Juventus PSG'den daha avantajlı durumda. (via @DiMarzio)

TRANSFER | @lequipe gazetesi İker Casillas'ın menajeri tarafından PSG kulübüne teklif edildiğini iddia etti. #Ligue1

TRANSFER | Rennes- Reims kulübünün (Ligue 2) dikkat çeken isimlerinden Hamari Traore ile anlaşmaya çok yakın. #Ligue1

TRANSFER | Chicharito ile büyük ölçüde anlaşan Lyon, Carlos Vela transferinide bitirmek için çabalıyor. #OL #Ligue1

TRANSFER | Marsilya ile adı anılan son isim Stevan Jovetic oldu. Jovetic'in bir diğer talibinin @GalatasaraySK olduğu iddia ediliyor. #Ligue1

Marcelo Bielsa'nın takımı Lille, Cengiz Ünder için Başakşehir'e €9M teklif etti. [beINSports]

Juventus bu işi biliyor. Daglıs costa müthiş transfer olur. Ben onu eplde izlemek istiyordum gerçi.

kral vagner love-gomis iklisi alınıp eren sutlanmalı,gumus bench elemanı olmalı.

serdarı stopere yazanlar hangi serdarı yazıyorlar acaba ,bize sokulan serdrıysa adamın sezonda 20 mac oynayamadıgını bilmiyorlar galiba

Portekiz basınına göre 18 milyon €'ya satmışız Bruma'yı.
Sporting 1.7m € pay alacak
Bruma yıllık 6.6 m€ kazanacak,Almanya'da %45 vergi olduğu için 3.6m €'ya denk geliyormuş
DBD0qJTW0AAEfao.jpg

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt