Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Brumadan gelicek para ile

Gomis
Asomoah
Coentrao üçlüsüne gömelim

Real Madrid ve Manchester City, Kylian Mbappe için Monaco'ya yaklaşık 120 milyon euroluk teklif yaptı. (L'Equipe)

TRANSFER | Liverpool altyapıya 16 yaşındaki Bosna Hersekli oyuncu Dal Varesanovic'i transfer etti.

Bruma Leipzigde Mutlu olurmu sizce? Sonucta almanyanin en irkci bölgesinde yasayacak.

Begovic zu Bournemouth (10 milyon pound)

ntvspor, Leipzig 15 milyon teklif etti diyo

para vermeye meraklilar

Aynı kulüp Atınç için 5m vermişti

Pek de şaşırtıcı değil aslında

Dünkü Bundesliga playoff macinda Braunschweig'li taraftarlar "Mario Gomez bir o. cocugudur" diye tezahurat yapmisti stad da.

Wolfsburg dün o maci kazandi ve Bundesliga da kalmayi garantiledi. Bu olaydan sonra mac sonunda otobüs ile eve dönen Wolfsburglu oyuncular ayni sarkiyi söyleyerek eglendi.

Mario Gomez de buna eslik edip "Mario Gomez bir o.cocugudur" diye bagirdi :asd:

YouTube

TRANSFER | @SMCaen takımının genç yıldızı Jean-Victor Makengo'nun (18) Nice ile anlaştığı iddia ediliyor. #Ligue1

Fikret Orman, beIN Sports'ta: "3 transfer yapacağız 2 stoper ve sağ kanat olabilir."
Fikret Orman: "Lens konusuna bakacağız. Olabilir de, olmayabilir de. Çok ısrarcı değiliz. Onun önünde olan oyuncular var. Kısmettir bunlar."
Fikret Orman: "Beşiktaş'ta al, al, al dönemi bitti. Sat, sat, al dönemi artık. 1-2 oyuncu değil, bedelini bulursa hepsini satarım."

ulan fiko

TRANSFER | Bonservisi hala PSG kulübünde olan Salvatore Sirigu'nun Torino ile anlaşmak üzere olduğu söyleniyor. #Ligue1

Dünkü Bundesliga playoff macinda Braunschweig'li taraftarlar "Mario Gomez bir o. cocugudur" diye tezahurat yapmisti stad da.

Wolfsburg dün o maci kazandi ve Bundesliga da kalmayi garantiledi. Bu olaydan sonra mac sonunda otobüs ile eve dönen Wolfsburglu oyuncular ayni sarkiyi söyleyerek eglendi.

Mario Gomez de buna eslik edip "Mario Gomez bir o.cocugudur" diye bagirdi :asd:

YouTube

Sonucta kendiside besiktasta oynadigini biliyor

TRANSFER | Gomis sosyal medya üzerinden @GalatasaraySK ile ilgilenmeye devam ediyor. "Gel ve bizim aslanımız ol" adlı bir paylaşımı beğendi. #Ligue1

Ben hala inanmiyorum o kadar yüksek teklif geldigini. Daha gecen demedi mi Dursun 9 Milyon teklif var diye.

Ne oldu da 2 katina cikardilar adamlar tekliflerini birden? Poldi olayinda oldugu gibi fiyati ilk önce yüksek gösterip sonradan gittikce düsürüp satacaklar bence.

Olan bize olacak yine. Dedigim gibi Dursun Bruma'yi aldigimiz paraya (12 Milyon) veya daha yüksegine satsin, efsane Heisenberg avatarimi yillar sonra degistirip Dursun avatari kullanirim. Hele hele 18 Milyona satsin ayakta alkislarim ama zerre inanmiyorum ben.

18 e satilirsa ben de avatarimi leipzig amblemi yaparim

sponsorunki de olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt