- 3 Haziran 2015
- 56.839
- 66.005
- 4.143
Tuchel i niye kovmuslar ya?
Nagelsmanni istiyorlar Ama o da Bayern'i istiyor heralde ortalik fena karismis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tuchel i niye kovmuslar ya?
Bi de Bruma'nın keyfini mi düşüneceğiz hocam yeter bu taraftarın çektiğiBruma Leipzigde Mutlu olurmu sizce? Sonucta almanyanin en irkci bölgesinde yasayacak.
Bruma Leipzigde Mutlu olurmu sizce? Sonucta almanyanin en irkci bölgesinde yasayacak.

Dünkü Bundesliga playoff macinda Braunschweig'li taraftarlar "Mario Gomez bir o. cocugudur" diye tezahurat yapmisti stad da.
Wolfsburg dün o maci kazandi ve Bundesliga da kalmayi garantiledi. Bu olaydan sonra mac sonunda otobüs ile eve dönen Wolfsburglu oyuncular ayni sarkiyi söyleyerek eglendi.
Mario Gomez de buna eslik edip "Mario Gomez bir o.cocugudur" diye bagirdi
YouTube
Ben hala inanmiyorum o kadar yüksek teklif geldigini. Daha gecen demedi mi Dursun 9 Milyon teklif var diye.
Ne oldu da 2 katina cikardilar adamlar tekliflerini birden? Poldi olayinda oldugu gibi fiyati ilk önce yüksek gösterip sonradan gittikce düsürüp satacaklar bence.
Olan bize olacak yine. Dedigim gibi Dursun Bruma'yi aldigimiz paraya (12 Milyon) veya daha yüksegine satsin, efsane Heisenberg avatarimi yillar sonra degistirip Dursun avatari kullanirim. Hele hele 18 Milyona satsin ayakta alkislarim ama zerre inanmiyorum ben.