Cildirmamak elde değil. En iyi oyuncumuzu para iyi geldi diye satıyoruz. Uefada yasinlemi başarılı olucaz.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sen bas 3 milyon euroyu menajerinede biraz para yedir bak bakalım gidiyor mu kalıyor muadam kendi gitmek istiyor romantikliği bırakın artık yapacak bir şey yok
milletin kızdığı kendi gitmek istemesi sebebi ile değil, yine taraftarların kandırılması, anlaştık denen adam ile ilişki nereye geldi.adam kendi gitmek istiyor romantikliği bırakın artık yapacak bir şey yok
sen bas 3 milyon euroyu menajerinede biraz para yedir bak bakalım gidiyor mu kalıyor mu
milletin kızdığı kendi gitmek istemesi sebebi ile değil, yine taraftarların kandırılması, anlaştık denen adam ile ilişki nereye geldi.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
bende buna katılırım, evet başarı ama işte bu yönetim ile o paranın hayrını göremeyecek Galatasaraybuna katılırım ama sözleşmesi 1 sene kalmış adamı 18e satmak başarısızlık değil...adam sözleşme yenilemek istemiyor dünkü açıkalmasından da belliydi
şöyle oldu, YALAN!!Ali Naci Küçük bugün yönetim 15 milyon euro istedi dedi Leipzig'den nasıl oldu da 18'e bağladılar ben onu anlamadım :confused:
bi kere 18 rakamı gercek degil 15 alabilirsek öpüpte basımıza koyalım18+%10-15 gib bir sonraki satış koparabilirsek efsane olurdu
bi kere 18 rakamı gercek degil 15 alabilirsek öpüpte basımıza koyalım
Bruma olmasa Avrupayi göremezdik gelecek sezon. Yolun acik olsun Drogbanin oglu