Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adam kendi gitmek istiyor romantikliği bırakın artık yapacak bir şey yok

milletin kızdığı kendi gitmek istemesi sebebi ile değil, yine taraftarların kandırılması, anlaştık denen adam ile ilişki nereye geldi.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

buna katılırım ama sözleşmesi 1 sene kalmış adamı 18e satmak başarısızlık değil...adam sözleşme yenilemek istemiyor dünkü açıkalmasından da belliydi

Bruma bu sene kendini gösterip gitmek için oynuyordu zaten biz göndermek istemesek bile kalacağını mı düşünüyorsunuz??

buna katılırım ama sözleşmesi 1 sene kalmış adamı 18e satmak başarısızlık değil...adam sözleşme yenilemek istemiyor dünkü açıkalmasından da belliydi
bende buna katılırım, evet başarı ama işte bu yönetim ile o paranın hayrını göremeyecek Galatasaray

Bu Ateş üfleyerek sönmez

şimdi eleştireceksek 18m euronun kullanılma sahasını eleştireceğiz Bruma kalmak istemiyordu sözleşmesinin bitmesine de 1 yıl var 6 ay sonra sözleşmeyi yapardı bir takımda üzülürdük hiç yoktan gelen 18m olarak bakıyorum bu yönetim için büyük iş....ama dediğim gbi bu para yanlış kullanıabilir....ama bu ihtimal üzerinden Bruma'yı bedavaya kaybetmeyi göze alamayız

Ali Naci Küçük bugün yönetim 15 milyon euro istedi dedi Leipzig'den nasıl oldu da 18'e bağladılar ben onu anlamadım :confused:

Alışmamız lazım bu durumlara sinan kandini parlatsın atalay parlatsın her sene 10+ a 2 tane oyuncu satalım yerine yarı fiyata alalım öğütücü değil yetiştirici olmamız lazım.
Bruma transferi tüm camiaya örnek olmalı öyle az parlayan ahmetler serdarlara para gömmek yerine 2 tane saf yetenek bulup alacaksın. 5 sene sonra bi bakmışsın ki ş.liginde finaldesin.

Büyük oynadığın sürece büyük kazanırsın yoksa 10 senede 300 milyon euro borç yaparsın

Bruma olmasa Avrupayi göremezdik gelecek sezon. Yolun acik olsun Drogbanin oglu

Bruma olmasa Avrupayi göremezdik gelecek sezon. Yolun acik olsun Drogbanin oglu

913191_93466cdf58d3230620a2fe30bbbd51f7_640x640.jpg

hadi bakalım brumayıda satın yönetim ligi 4.sırada bitiriyoruz ve en formda ismi satıyoruz sıra kimde musleradamı gidin turk yerli türkiyeden bi aç oyuncu alırsınız paraları komisyonla cukka edersiniz sonra seneye yine biz ağlarız siz paralarınızla gezersiniz kimler yönetiyo bu takımı yazık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt