Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nevzat Dindar‏ @nevzatdindar
Beşiktaşlı Atınç'ı ederinin çok üstünde Leipzig'e götüren Ahmet Bulut Bruma için de başrolde! Transfer haftaya resmiyet kazanacak..
Dış basın kaynaklı 18 milyon ise biraz şişirilmiş gibi görünüyor.. Bence bu transfer 13-14 milyon euroya biter..

Bulut hemi leipzigden komisyonunu alir hemide bozden götürür iki milyon

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

15 geliyorsa 5 milyona gidersin yine bi gelecek vadeden oyuncu bulursun koyarsın yerine. Bu iş böledir. Bunların Bruma gibisini bulacağını hiç sanmıyorum ayrı mesele

Eğer 15-18 civarlarına falan satılıcaksa en formda oyuncumuzu bu paraya satıyoruz muhabbeti saçma.

Kimse Türkiye gibi bir ligten oyuncuya üstelik henüz Portekiz A takımının vazgeçilmezi falan da değil U21 hala 20 üstü para vermez , heleki 1 sene sözleşmesi kalmışsa.

Adam sene başı da gitmek istiyordu Telles gibi. Riekerink inandırdı ve kaldı o zaman burda 9-10 civarına tamamdı herkes , baktı bir cacık olmaz budda gitmek istiyor gene.

He burda ki oyunu Leipzigte sürdürürse minimum 40-45 konuşulur o ayrı. Burda CL veya Uefa da yarı final falan oynamadığın sürece o para etmez , oynasan da maksimum Talisca gibi 20-25 derler

Bruma'yı her türlü satacaklardı. Eldeki para eden tek oyuncu ve oyuncu da ayrılmak istiyor. win-win olacak. Satmayıp kullansaydık demek gerçek dışı, adamın gitmesine izin vermeyip gönülsüz sahaya sürerek fayda sağlayamayız.

Gomis'e gelince. Benim sevdiğim oyuncu tipi kendisini de severdim. Benim hatırladığım gol vuruşlarında biraz yeteneksiz ama onun dışında her şeye sahip. Burak'ın tam tersi yani. Şimdi nasıl bilmiyorum tabii bu dediğim 5 sene evvel.

Öte yandan mevcut orta saha düzeni böyle devam ederse Gomis'in de akıbeti çok parlak olmaz. Yaratıcı ve dinamik oyuncu noksanlığında sağa sola koşa koşa bitirir 90 dk'yı.

Orta saha zaten şart, Bruma gidiyorsa kanat da şart. Öyle Garry ile falan olmaz.

Türkiyede kim 30 milyona oyuncu satmis'da sacma sapan rakamlar yaziliyor. 18 Milyon Dogru ise gercekten cok cok iyi bir rakam.

Nigel defolmali
Selçuk İnan kaosglye transfer olmalı
Tolga Almanya'ya postalanmali

Orta saha 3 yeni adam alınmalı.

Galatasaray, Carlos Bacca'nın bonservisi için 6 milyon euro teklif etti. Milan kulübü bu rakamı çok düşük buldu. (Tuttosport)

Sneijdere verilen yıllık ücreti Brumaya da verin uzatın sözleşmesini.

Şu transfer piyasasında 12 milyon euro nedir yahu ? Zaten bu adamı biz bu paralara aldık.
Aptallasmayin. 12 ye alınan adamı 12 13 e satıp kar ettik diyorsunuz.

Kesinlikle takımda kalmalı. Kesinlikle. Bruma giderse sol kanatta Yasin salağı oynayacak yahu

Büyük ihtimal 18 doğrudur 4'ünü ahmet bulutla paylaşırlar 14e sattık derler işte

Şu transfer piyasasında 12 milyon euro nedir yahu ? Zaten bu adamı biz bu paralara aldık.

Kesinlikle takımda kalmalı. Kesinlikle. Bruma giderse sol kanatta Yasin salağı oynayacak yahu
Peki bruma kalmak istemiyorsa?

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Forvet ve stoper haberleri bir sürü ancak hiç orta saha dedikodusu yok.

Umarım gene önü arkayı yamayıp ortayı açık bırakmazlar. İki ucu kopuk takımdan hayır gelmez.

İnsallah garry bruma'nin yerine dusunulmuyodur. cunku garry beyinsizin biri zaten yasin beyinsizi var 2 beyinsizi ayni anda sahada gormek demek taraftarin kanser olmasi demek.

O paraya gerek yok bence. Bonuslarla 3,5 versen yarın kameraların karşısına gecer bruma. Uzun yıllar kalmak istiyorum der.

Sunu da artik anlamamiz lazim gelecek vaaden adamlara verilen paralar bosa gitmiyor.bruma ve telles i gencken alip para kazanarak sattik.duzgunce arastirilip alinan adamlardan zarar etmeyecegimiz ortada keske boyle transferlere devam edebilsek.kazandigimiz paralar buyuk rakam degil orasi ayri bir mevzu fakat alinan onlarca oyuncuyu bedava yada ustune para vererek yolladigimizi dusunursek oyuncu basina 3 4m euro kazanmakta fena degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt