Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Topu ayağına alan Bruma'ya atıyor bir şeyler yapsın diye bekliyor o da kendince deniyor bir şeyler napsın bencil olmayıp da? Kendisini bu hale getiren yine bizim oyuncular. Bütün takım Bruma'nın ayaklarına bakıyor. Başarılı olduğu pozisyonlarda da hiç ses çıkmıyor bi çalım atmaya çalışıp kaybedince ya da olmadık yerde şut çekince bencil oluyor. En azından sorumluluk alıp yeri gelince bu yaşta takımı sırtlıyor. Napsın Selçuk gibi bütün maç yan pas geri pas yapıp hayalet gibi dolaşsın mı sahada? Öyle daha mı iyi olur?

Bruma'nın sözleşme konusunda arıza çıkarma ihtimali var ama ben Dursun'un şimdi gelecek 10-15m sıcak paradan ötürü bilerek sözleşme uzatmadığını düşünüyorum.

Podo ve s10 olmasaydı bruma bu kadar parlar mıydı sanıyorsun renktaş? Sorumluluk alsın diyorsun alsın da geçen maç podoya boş pozisyonda kaç pası vermedi sayabildiniz mi? Bence bariz gitmek için uğraşıyordu. Sözleşme falan uzatmayı istemiyordu. Umarım 18 olur ama oradan ayrılırkende aynı olay tekrarlar eminim

leicester city de araya girmiş sanırım son dk haberi geçerler yarın türkiye'de

mahrez'in yerine bruma gidecek herhalde

Goy goysa admin modlar girecek şimdiye araya durun hele bi.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

kaynaksiz duyum paylasmayin

dursun gitmeden nöbet tutsak nolur

eski tadı yok. dursun gidene kadar grevdeyiz

Aldım duyumlara göre Bruma için Monaco da devrede. 25 Mil rakamı havada. Monaco T.D. her şartta​ istiyormuş.

GSC App Premium Edition 1.2

Ingiliz Kulüpler araya girdiyse hemen 20 + 1 -2 futbolcuya veya 30a gönderilmeli. Ingilizleri soymayani dövüyorlar.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Real Madrid, Inter'in James Rodriguez için yaptığı 42m €'luk teklifi reddetti. (as)

Saat 12 ye geldiğin de bruma 'nın değeri 55m a çıkar araya girenler rakamlar hey heyyyy

manchester united devreye girmiş sanırım

januzai + 17 milyon poundda mütabık kalınma aşamasına gelinmiş

Yok sonraki satış tan yüzdeler yok bilmem neler lan adam 100 mü edecek? Etse etse 30 etse yüzde 15 den 4,5milyon yapar o selçuğun bir sene yattığı yerden aldığı para:) herkes bir anda finans uzmanı oldu .. bu adamı alan aysala terime demediğini bırakmayan hatta kendisine beyinsiz diyenler bile şuan sonraki satıştan %50 bekliyor:) bi kendinize gelin yahu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt