Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chiriches'in liderlik vasıfları var hocam ayrıca ayağı düzgün ve çabuk bir stoper. En büyük handikap boyu. Yanında uzun bir stoperimiz olsa isterim ben.

Ayagi duzgun,agir degil ama biraz savruk defans'tan topla cikislarda cok sogukkanli fazla sogukkanlilik da iyi degil

Belli olmaz o. Cavani'yi kim alır ki? Aklıma hiçbir takım gelmiyor doğrusu.

L'pool falan mı acaba?

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Liverpool geri adim olur mantikli degil, Wenger akilliysa onu kapmaya calisir Arsenal icin. Gerci o da bir geri adim olur suanda. Belki Manchester United alabilir.

Dursun Özbek: "Eksiklerimizi tespit ettik. Cenk Ergün, hocamız ve scouting ekibimiz zayıf olduğumuz yerlerin tespitini yapıyorlar. Oldukça geniş bir liste var. Bütçemize göre onları ayıklayarak önümüzdeki sezon en iyi Galatasaray'ı yaratmaya çalışıyoruz"

Yasin Serdarı donunda sallar. Mal mal oyuncuları önerip durmayın şu takıma.

Hâlâ yedek oyuncu peşindeler.

sent via GSC

SON DAKİKA! Leipzig, Bruma için teklifini 15 millyon Euro'ya yükseltti. (beIN SPORTS ÖZEL)

Yasin Serdarı donunda sallar. Mal mal oyuncuları önerip durmayın şu takıma.

Hâlâ yedek oyuncu peşindeler.

sent via GSC
tarik,veysel, v.s adamlar bi sezon iyi bi performans gosterdi bizimkiler hop atladi. Anadolu takimindan oyuncu alinmaz diye bise yok bizim yanlisimiz adami dogru durust takim etmiyoruz ufak bi parlamada kek gibi atliyoruz oyuncu hakkinda iyi bi analiz yapmak lazim ozellikle turk oyuncular buyuk takimlara gelince ben oldum kafasinda oluyo kendini iyice saliyo

Lens instagramda Atiba ve Babel'i takip etmeye başlamış.Bjk alacak gibi duruyor.
Fb taraftarı bunu da kaptırırsa Bjk'ye kanser olurlar.

TRANSFER | Fabinho'nun @ManUtd ile anlaşmaya yakın olduğu iddia edildi. @ManUtd'ın 40-45M€ bonservis bedeli ödeyeceği söyleniyor. #ASM

Serdar'ın sözleşmesi bitiyor lig için iyi transfer olur.

TRANSFER | Michy Batshuayi'nin dün akşam Monaco'da olduğu ve gelecek sezon kiralık olarak Monaco'da yer alacağı iddia edildi. #ASM

Türkiyede istersen 20 gol 40 asist yap, kimse ilgilenmiyor. Burak 30 küsur gol attı Ruslardan başka ilgilenen olmadı. Brumayı 30-40 milyona ancak şampiyonlar liginde oynatıp şov yaparsa satarız. 18 milyon iyi para aslında. Fikoya verseler o paraya takım kurar ama bizim boş bardaktan su içen zat, gider yeni Serdar azizler, ahmet çalıklar, Donklara gömer. O yüzden ver yıllık 3 milyon Brumaya, kimlere vermedik ki. Bugünün futbolunda kilit açan oyuncular çok değerli. Bruma bunu hem de en çok deplasman maçlarında yapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt