Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Kemiksiz iyi transfer.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Piyasada dönen parayı düşünürsek de fiyat da gayet uygun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kemiksiz iyi transfer.
Chiriches'in liderlik vasıfları var hocam ayrıca ayağı düzgün ve çabuk bir stoper. En büyük handikap boyu. Yanında uzun bir stoperimiz olsa isterim ben.
Liverpool geri adim olur mantikli degil, Wenger akilliysa onu kapmaya calisir Arsenal icin. Gerci o da bir geri adim olur suanda. Belki Manchester United alabilir.Belli olmaz o. Cavani'yi kim alır ki? Aklıma hiçbir takım gelmiyor doğrusu.
L'pool falan mı acaba?
bana zaytung haberi gibi geldi.Balotelli disiplinsiz, Negredo felsefeye ters, Martinez sakat sonuçlarına varan Galatasaray, Gomis'i kadrosuna katmak istiyor. (Sabah)
Liverpool geri adim olur mantikli degil, Wenger akilliysa onu kapmaya calisir Arsenal icin. Gerci o da bir geri adim olur suanda. Belki Manchester United alabilir.
Zlatan 2018'e kadar yok. Mecbur transfer yapacaklar oraya. Zlatan'a bu saatten sonra guvenilmez ciddi bir sakatlik gecirdi ve yas 35.Zlatan varken Cavani gereksiz gibi.
Zlatan 2018'e kadar yok. Mecbur transfer yapacaklar oraya. Zlatan'a bu saatten sonra guvenilmez ciddi bir sakatlik gecirdi ve yas 35.
Yasin Serdarı donunda sallar. Mal mal oyuncuları önerip durmayın şu takıma.
Hâlâ yedek oyuncu peşindeler.
sent via GSC
tarik,veysel, v.s adamlar bi sezon iyi bi performans gosterdi bizimkiler hop atladi. Anadolu takimindan oyuncu alinmaz diye bise yok bizim yanlisimiz adami dogru durust takim etmiyoruz ufak bi parlamada kek gibi atliyoruz oyuncu hakkinda iyi bi analiz yapmak lazim ozellikle turk oyuncular buyuk takimlara gelince ben oldum kafasinda oluyo kendini iyice saliyoYasin Serdarı donunda sallar. Mal mal oyuncuları önerip durmayın şu takıma.
Hâlâ yedek oyuncu peşindeler.
sent via GSC
SON DAKİKA! Leipzig, Bruma için teklifini 15 millyon Euro'ya yükseltti. (beIN SPORTS ÖZEL)
ahahaha iyi maytap olur açıkçasıLens instagramda Atiba ve Babel'i takip etmeye başlamış.Bjk alacak gibi duruyor.
Fb taraftarı bunu da kaptırırsa Bjk'ye kanser olurlar.
Lens instagramda Atiba ve Babel'i takip etmeye başlamış.Bjk alacak gibi duruyor.
Fb taraftarı bunu da kaptırırsa Bjk'ye kanser olurlar.