Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kongre üyeleri 1600 imza veremiyor. Taraftar her türlü baskıyı yapıyor gitmiyor işte adam.Forumu kapatalım o zaman başımızda Dursun var diye?

Forumu kapatmaya gerek yok, transferden ibaret değil her şey.

Kongre ve divancılar ''fetöcülük'' ile tehdit ediliyorlar. Dursun siyasetin adamı.

Galatasaray için herşey transfer değil.

Dursun kandıracak hepinizi neyse.

Müstahak zaten yaşananlar, daha beterlerinin yaşanması dileğiyle.

DBJWX1aXsAA997p

Gomis'i almadan donme yerli monchi

Galatasaray, Sporting Lisbon'un 19 yaşındaki Türk stoperi Merih Demiral ile ilgileniyor. (Portekiz basını-webaslan)

Merih Fenerbahçe altyapısından yetişmişti ve 'Fenerbahçe'de gençlere şans verilmiyor' diyerek Portekiz'in yolunu tutmuştu.

En az Dortmund kadar güçlü ve iddialı kulüp

Daha çok para

Sıkıcı Alman şehiri yerine metropol Paris hayatı

Dil avantajı

Yeter mi?
Tabi ki bir cok argüman bulunabilir ama benim kast ettiklerim bunlar degildi.
Benim kast ettigim Real Madrid, Manchester United, Chelsea, Juventus gibi daha güclü, daha iddiali takimlar varken neden PSG.
Tek aciklamasi oldugunu düsünüyorum oda Para ama ben bu durumda bir futbolcu olsam daha az paraya, daha iddiali takimlarda oynamak isterdim.

Tabi ki bir cok argüman bulunabilir ama benim kast ettiklerim bunlar degildi.
Benim kast ettigim Real Madrid, Manchester United, Chelsea, Juventus gibi daha güclü, daha iddiali takimlar varken neden PSG.
Tek aciklamasi oldugunu düsünüyorum oda Para ama ben bu durumda bir futbolcu olsam daha az paraya, daha iddiali takimlarda oynamak isterdim.
Neye göre daha idealı mesela manu ?
Psg devamlı şampion olan ve şampionlar ligi kupasını hedefleyen takım son yılarda. Manudan daha idealı durumunda son yılara göre. Para desen af edersin su gibi akıyor zaten.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Chiriches'in liderlik vasıfları var hocam ayrıca ayağı düzgün ve çabuk bir stoper. En büyük handikap boyu. Yanında uzun bir stoperimiz olsa isterim ben.

Serdar güven olmaz. O yüzden bize iki stoper lazım. Semih ve koray(Kiralık) gönderilmeli.

Bu iki stoperden birisi Chiriches olabilir. Geriden oyun kurmada çok iyidir. Futbol zekası yüksekdir. Boy dezavantajı var fakat hava hakimiyetinin çok da boyla alakası olmadığını düşünüyorum. Gelirse aynen gomis gibi çok net başarılı olur diye düşünüyorum. Bu adamın yanına alınacak oyuncu hava toplarında etkili hızlı bir oyuncu olmalı diye düşünüyorum.

Gomis
clichy
Chiriches
Asamoah
lens
orta saha ?
sağ bek ?
stoper ?

Aubameyang'ın sırf saçlar 20 mio eder beyler. Sprinter siyahi olmak önemli bir ayrıcalıktır.

Di Marzio da Gomis haberi paylasti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt