Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baccanin en iyi yonleri nedir? Baccayi transfer eden takimin oyun sablonu nasil olmalidir?

beyler bruma giderse yerini hangi oyuncularla doldurmalıyız ?

Bruma gibi genc, yetenekli ve devamli dikine oynayan birini almamiz lazim

Sam Larsson, iyi bir sezon gecirdi ve ayrilmak istiyor

Viktor Fischer, middlesbrough'da fazla sure almadi ve kume dustuler zaten

Veya Alper'in onerdigi Akolo

Bruma gibi genc, yetenekli ve devamli dikine oynayan birini almamiz lazim

Sam Larsson, iyi bir sezon gecirdi ve ayrilmak istiyor

Viktor Fischer, middlesbrough'da fazla sure almadi ve kume dustuler zaten

Veya Alper'in onerdigi Akolo
sam larsonu videolardan izledigim kadarıyla harika bi oyuncu ama burda silinip gitmesin ?

Bacca golü koklar defans arkasına müthiş sarkar bitiriciliği pozisyon bilgisi üst düzeyde adamın

Yani iyi bir Sneijder'in önünde Bacca 20-25 ten aşağı atmaz ...

Benim izledigim videolarda hep tek vurus ile gol atiyor bu eleman, kanatlar 0 a iniyor ve geri veriyor yada defans arkasina atilan top ile. Hep derken 97%, 2% i de penalti diyelim...
Tabi gelecek sezon kanat beke kimi alacaklar bilmmiyorum ama bu kanatlar oldugunu dusunelim. Sneijder ve birazda Lescuk haric o topu oraya kim getirecek?

Baccayi alinca bence kanatlarada el atman gerekecek... Sahsen Gomis in daha faydali olacagini dusunuyorum ama Tudorun dedigi gibi Veto hakkim olsa ikisinide Veto ederim

Son düzenleme:
Topla ilişkisi Dribling yeteneği filan bayağı iyi

Ama şöyle Poldi gibi 9.5 numara oynasın kilit paslar atsın bekleyemeyiz Bacca'dan orta sahaya yardımı filan Elmander olmasını bekleyemeyiz Bacca'dan ama tutupda eli belinde beklemez yani ilerde

Bu adamın işi gücü golcü forvet olmak reaksiyonları bitiriciliği pozisyon bilgisi filan gerçekten çok üst düzeyde hani golcülük söz konusu olunca dünyada sayılı forvetlerden hatta en başta gelenlerden ...

Benim izledigim videolarda hep tek vurus ile gol atiyor bu eleman, kanatlar 0 a iniyor ve geri veriyor yada defans arkasina atilan top ile. Hep derken 97%, 2% i de penalti diyelim...
Tabi gelecek sezon kanat beke kimi alacaklar bilmmiyorum ama bu kanatlar oldugunu dusunelim. Sneijder ve birazda Lescuk haric o topu oraya kim getirecek?

Baccayi alinca bence kanatlarada el atman gerekecek... Sahsen Gomis in daha faydali olacagini dusunuyorum ama Tudorun dedigi gibi Veto hakkim olsa ikisinide Veto ederim

Bruma iyi kilit pas atıyor
Sneijder zaten bu konuda usta
Selçuk'un tek iyi yaptığı iş

Bacca oynayacaksa arkasında en az 2 tane oyun görüşü yüksek vizyonlu adam olması gerekiyor bunların 1'i kesinlikle Sneijder olur 2. dediğimiz gibi bir sağ kanat transferi olabilir

Ama böyle Burak yılmaz Cenk Tosun gibi beleş golcü sadece karşı karşıya boş kaleye atar gibi birisini bekleme reis gerçekten şu ligi sallar Jardel etkisi yapar Bacca ...

Taş gibi oynar Alper kardeşim.
6 numarada oynayamaz. Oranin oyuncusu degil cunku. 8 numarada oynuyor ki Osmanlispor'da izledigim kadariyla bu konuda dusuncem net. Ndiaye varsa Selcuk olmaz diyelim. (Selcuk oynayacaksa tabi)

Tabiki Tudor seneye nasil bir sistemde oynatacak takimi o da onemli.

1617-OM_MHSC_Gomis.jpg

H.O camiamıza.

6 numarada oynayamaz. Oranin oyuncusu degil cunku. 8 numarada oynuyor ki Osmanlispor'da izledigim kadariyla bu konuda dusuncem net. Ndiaye varsa Selcuk olmaz diyelim. (Selcuk oynayacaksa tabi)

Tabiki Tudor seneye nasil bir sistemde oynatacak takimi o da onemli.

Badou oynayacak ise yanındaki önlibero hem çok iyi defans bilgisi olacak hem pas oyunuda çok üst düzey olacak

Tabiri caiz ise Badou Ndiaye yi alırsak yanına bir Atiba Hutchinson bulmamız lazım reis ...

Badou oynayacak ise yanındaki önlibero hem çok iyi defans bilgisi olacak hem pas oyunuda çok üst düzey olacak

Tabiri caiz ise Badou Ndiaye yi alırsak yanına bir Atiba Hutchinson bulmamız lazım reis ...
Aslinda Melo tarzi bir oyuncu bulmamiz gerek, Atiba sadece defansif olarak iyi ofansif olarak yetenekli bir oyuncu sayilmaz ama. Ama Melo gibi birini bulmak da zor veya buldugunda cok para lazim olur transferi icin. Ya da gideceksin daha genc ve dusuk profilli liglerden oyuncu bakacaksin o bolgeye, Belcika liginden mesela. Veya Fransa pazarindan , orta sinif takimlari izleyeceksin diyelim. Aslinda Brezilya liginden bu tarz oyuncular kolay bulunur ama scout ekibin surekli orayi takip etmesi lazim.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt