Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma iyi kilit pas atıyor
Sneijder zaten bu konuda usta
Selçuk'un tek iyi yaptığı iş

Bacca oynayacaksa arkasında en az 2 tane oyun görüşü yüksek vizyonlu adam olması gerekiyor bunların 1'i kesinlikle Sneijder olur 2. dediğimiz gibi bir sağ kanat transferi olabilir

Ama böyle Burak yılmaz Cenk Tosun gibi beleş golcü sadece karşı karşıya boş kaleye atar gibi birisini bekleme reis gerçekten şu ligi sallar Jardel etkisi yapar Bacca ...
BenArfa Sneijder Garry
Bacca

Olur mu acep?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Gomis olayi buyuk menejer oyunu beyler Marseilleye gitmek istiyormus oyuncu bizim mallari oyaliyor

Marsilya gomis yerine jovetic için 10 milyon Euro teklif etmiş intere

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Gomisi cok istiyorum ama Jovetic icin ciplak kosu yaparum

Basin Brumanin parasini ULA

~tap

TFF ye gore Sabri artik serbest ama FIFA/UEFA ya gore 30 haziran da sozlesmesi bitiyor.

Vay be Enes'e €14 milyon saymışlar. İnşallah başarılı olur, iyi lige ve kulübe gitti.

Ben Arfa tam firsat transferi, keske alabilsek, PSG'nin son maclarinda kadroya bile giremedi, kesin gider

Arsenal taraftarı görmek istiyor da ben de neler görmek istiyorum, City, Chelsea, United daha güçlü, maddi olarak da daha güçlüler. Arsenal bu 3'üyle girdiği çoğu transfer yarışını kaybeder. Spurs de çok iyi. Liverpool da çok iyi takım olmaya başladı.

Yani ilk 4 artık aslanın ağzında. Yukardaki takımların herhangi 2'si ilk 4 dışında kalabilir seneye. Şampiyonluk çok zor bence. Yani Arsenal iyi kadro kurar da bunların da iyi kadroları var.
Arsenal de iyi adamlar alabilir ben olsam Henry i devreye sokar mbappe yi alırım

Sağa mahrezi rahatlıkla alırlar

Dahada sayılabilir

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Ben Arfa tam firsat transferi, keske alabilsek, PSG'nin son maclarinda kadroya bile giremedi, kesin gider
Onu ne zaman alacaktık biliyor musun? Nice de göbekli haliyle bizim takımı maymuna çevirdiği zaman.

Şimdi gözden düşse bile sonuçta "PSG oyuncusu". Gideceğim dese bile çok talibi çıkar.

sent via GSC

DBLyDlNXYAETifH.jpg

1 Haziran 2017'deyiz!!!

Onu ne zaman alacaktık biliyor musun? Nice de göbekli haliyle bizim takımı maymuna çevirdiği zaman.

Şimdi gözden düşse bile sonuçta "PSG oyuncusu". Gideceğim dese bile çok talibi çıkar.

sent via GSC

O macta bizimkilerin icinden gecmisti

Cok talibi cikar dogru ama hic bir takim bizim verecegimiz paralari oyle kolay kolay vermez, yillik 2.5-3m teklif edersek gelir + ilk 11 oynayacagi takima gitmek ister

Bruma ve Sinan yerine genç iki isim mi terch ederdiniz ya da Ben Arfa-Nani-Lens gibi isimlerde 2sini mi

Remy,Badou,Vida,Ben Arfa'yı alsınlar önce Sarıyer'den,Beşiktaş'a'ordan Mecidiyeköye ordan da Eminönü'ne yürürüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt