Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Bizim yerli monchi transferlere baslasin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim izledigim videolarda hep tek vurus ile gol atiyor bu eleman, kanatlar 0 a iniyor ve geri veriyor yada defans arkasina atilan top ile. Hep derken 97%, 2% i de penalti diyelim...
Tabi gelecek sezon kanat beke kimi alacaklar bilmmiyorum ama bu kanatlar oldugunu dusunelim. Sneijder ve birazda Lescuk haric o topu oraya kim getirecek?
Baccayi alinca bence kanatlarada el atman gerekecek... Sahsen Gomis in daha faydali olacagini dusunuyorum ama Tudorun dedigi gibi Veto hakkim olsa ikisinide Veto ederim
Aynen öylede dua edicez sakatlanmasın diye bu yönetim iki stoper almaz alsada niri denayer öbürü chriches olurSerdarı ilk 11 e değil bakkaldan alınacak malzemeler listesine dahi yazmam müzmin sakatoğlusakat
Valla dua muayla olacak iş değil adam cam adam 4.5 M verdiler bide bu gereksize ona yanıyorum o paraya daş gibi defans alınırdı üstüne de yıllık maaşı verilirdiAynen öylede dua edicez sakatlanmasın diye bu yönetim iki stoper almaz alsada niri denayer öbürü chriches olur
D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ErrorBi de okuyabilsek iyiydi
-Tapatalk-
Jonathan Cafu - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt
Şampiyonlar Liginde iyi iş çıkardı bu sezon. Dikine kaleye gidebilen ve bitiriciliği iyi bir kanat oyuncusu. Bizim Rodrigues'in falan bayağı üzerinde bir adam. Sözleşme bitimine 1 sene var. Kanat oyuncusu arıyorsak akılda olması gereken bir isim. Maliyeti de çok fazla olmaz.
Aynen öyle 4.5 değilde ahmetle serdara vwrilen paralara vida alınırdıValla dua muayla olacak iş değil adam cam adam 4.5 M verdiler bide bu gereksize ona yanıyorum o paraya daş gibi defans alınırdı üstüne de yıllık maaşı verilirdi
Psg'de ki Augustin,City'deki İheanacho ikiside bitirim. Niye kimse transfer etmez anlamam.
Jonathan Cafu - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt
Şampiyonlar Liginde iyi iş çıkardı bu sezon. Dikine kaleye gidebilen ve bitiriciliği iyi bir kanat oyuncusu. Bizim Rodrigues'in falan bayağı üzerinde bir adam. Sözleşme bitimine 1 sene var. Kanat oyuncusu arıyorsak akılda olması gereken bir isim. Maliyeti de çok fazla olmaz.
West Ham'a helal olsun o zaman.İheanacho 25e westhama gitti bile
Arsenal seviyesi topçusu falan değil ya, dedikodudur o haberler.En son Arsenal'in teklifi vardi