Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim izledigim videolarda hep tek vurus ile gol atiyor bu eleman, kanatlar 0 a iniyor ve geri veriyor yada defans arkasina atilan top ile. Hep derken 97%, 2% i de penalti diyelim...
Tabi gelecek sezon kanat beke kimi alacaklar bilmmiyorum ama bu kanatlar oldugunu dusunelim. Sneijder ve birazda Lescuk haric o topu oraya kim getirecek?

Baccayi alinca bence kanatlarada el atman gerekecek... Sahsen Gomis in daha faydali olacagini dusunuyorum ama Tudorun dedigi gibi Veto hakkim olsa ikisinide Veto ederim

Bütün suc kanatlarda araniyor, bu yanlistir. Hem iceride cogalamiyoruz, hemde oyuncularimiz hücumde iyi pozisyon alamiyorlar. Bundan dolayi kanatlar basit paslar ile gol attiramiyor.

Hadi Aykut hoca Ömer Ali'yi yaninda Fenere götür de kurtar bizi baska bir gereksiz transferden.

Icten icten Galatasarayi sevdigini biliyorum ben :D

Jonathan Cafu - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt

Şampiyonlar Liginde iyi iş çıkardı bu sezon. Dikine kaleye gidebilen ve bitiriciliği iyi bir kanat oyuncusu. Bizim Rodrigues'in falan bayağı üzerinde bir adam. Sözleşme bitimine 1 sene var. Kanat oyuncusu arıyorsak akılda olması gereken bir isim. Maliyeti de çok fazla olmaz.

Psg'de ki Augustin,City'deki İheanacho ikiside bitirim. Niye kimse transfer etmez anlamam.

Bir zamanlar tek derdimiz her sene Real Madridle oynamaktı şimdi 20 gün sonra gelecek köy takımını bekliyoruz..

Ben Arfa kiralanabilir......Lens'i kapabiliriz 5-6 civarına ya da Nani'yi 6-7ye alabiliriz.....hadi maaş yükleri fazla dersek bu adamlara o zaman Ghezzal'ı bedavaya getirebiliriz

Abdullah Avcı için ağzının suyu akanlarda gördük Avcıyı. 120 dakika kapanan takıma hiç bişey yapamadı

Bruma seviyesinde potansiyelleri 10m'den aşağıya alamıyorsun artık maalesef...Onyekuru'nun 8m serbest kalma maddesi olmasa o da en az 15ti.....2m'ye almaktan vazgeçtiğimiz Cyprien 5m'ye Nice gitti şimdi 25m....piyasa çok güçlendi....ya 1-2m civarına genç alıp ya tutarsa gibi düşüneceğiz ya da Ben Arfa,Lens,Nani gibi isimleri getirip hızlıca verim alacağız ama tabii bu oyuncuları Fatih Hoca gibi birinin elinde görmek isterdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt