Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DBPedDTW0AA_Mxs.jpg

oha be

Emre mor flan gecin o işleri burasi kres degil. Sokak futbolu kafasinda hala cocuk 2 calim atti ilah ilan ettiler. Ondan sonra iyice sicti saldi kendini onu birakin butun rakiplerini calimlasin dursun. O cocuktan Almanya'da bise olmazsa dahada olmaz. O kafa yapisini degistirmesi lazim futbol sadece calimdan ibaret degil.

Azı dişlerini aldıran Gomis Marsilya mı @GalatasaraySK mı sorusuna "söyleyin onlara elinde 2 dişi var haliyle daha kıymetli artık" dedi. #Ligue1

Resmen taraftar Gomis'e dilenecek hale geldi. Fransızlar bile anlam veremiyor bu olaya .. Allah sabır versin bu transfer dönemi bize.

Sa Gomis geldi mi ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Manchester United, Real Madrid'in De Gea transferi için yaptığı 60 milyon poundluk teklifi reddetti. (Sky Sports)
Elindeki çöpe 60 milyon vermişler.
Bir dakika düşünmeden sat.

Sonrad gel;iş bilmez dursun dan, dünyanın en iyi beş kalecisinden biri olan muslera'yi 5-10 milyon euro vererek al götür.

DURSUN İSTİFA!

Hiç umudum yok yine bos belese sacma sapan bir transfer donemi olacak gibi

Öyle salak saçma bir transfer dönemi daha bizleri bekliyor ki mesela Bruma'yı satmak istiyorlar adım kadar eminim Bruma'nın yerine gelecek kişi için en ufak bir temas yoktur yerine ya ne olduğu belirsiz Garry ya çapsız Yasin oynar

Takımda tek iyi olduğumuz sol kanatta böylece sıfırı görürüz

Mesela klüp diğer rakiplerinin katlarca fazlası maaş ödüyor buna rağmen tutup solbek için 3.5 maaş teklif ediyorlar 32 yaşında adam bu => Bruma 2.5 3 maaş isteyince ovv floryanın tapusunu istedi oluyor

Veya forvet transferi takım bu kadar yaşlıyken üstüne 32 yaşında bir forvet 32 yaşında solbek koymak hangi mantığa sığıyor ?

Veya takımın yıllardır enn büyük sorunu hava topları varken 1.84 lük Chiricheş'in peşine koşmak nedir ?

Veya takımın orta sahası bu kadar ölüyken hala orta saha için kimsenin adı geçmemesi nedir ?

Kesinlikle şu transfer dönemini dursun'la geçirmememiz lazım Poldi gitti Sneijder'i gönderirler Bruma'da yolcu ohhğ seneye Allahın izniyle kümeye düşeriz ...

Hala cenk, bu ülke senin bu ülke benim diye touristik gezimi yapiyor? Bu takima en az ilk 11 icin 6 veya 7 transfer sart hala birsey yok ortada dedikodular haric

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Bruma keşke bu yönetim varken gitmeseydi ya , umarım gerçekleşmez bu transfer. Yahu benfica'nın 23 yaşındaki kalecisi 40 m euroya gidiyor. Bu nasıl bir pazar be kardeşim.Biz neden böyle olamıyoruz. Bruma bu sezon yaptığı istatistiği benfica da yapsaydı simdi 45-50 m euro ediyordu.

Adamı üçe beşe satacaklar ondan sonra yerine 30 yaş üstü adamları doldurup, maaşa basacaklar. Yine geçici,bize hiç bir kazancı olmayan hareketler maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt