Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
brumhayi bedava yollamak kerizlik, aptallık, saçmalık ve rezilliktir.

12mya gelince o paranın nereye gideceğini bilmiyoruz henüz - beklemekte fayda var. tabi mal gibi her iddaaya inanırsan rahatlıkla tunay zaaaaaa diyebilirsin

Son düzenleme:
takımı sahiplenmeme konusuna katılıyorum da 12 de az para yahu

değildir umarım,canım sıkıldı bak şimdi

O 12 Milyonun ne olacagini hepiniz biliyorsunuzdur umarim.

Püf diye havaya gidecek o para kaybolacak cünkü.

Onu bunu boşver de Can renktaş; durumu netleştirmen gerekiyor, Bruma 12 ve üzerinde bir bedelle satılırsa avatarını 'yağlı surat' yapacaksın ya hani?...

Sözünü yemeyeceksindir diye tahmin ediyorum; en az 1 yıl süreyle o avatar kalmalı ki sözün bir anlamı olsun. Öyle 1 gün sonra değiştirmezsin değil mi?;):asd22::D:hat:...

TRANSFER - Milan, Atalanta'dan 20 yaşındaki ön libero Franck Kessie'yi satın alma opsiyonuyla 2 yıllığına kiraladı.

Adana Demirspor Başkanı Mehmet Gökoğlu: "Teknik direktörlüğe Hasan Şaş'ı getirmeyi düşünüyoruz. Kendisini davet ettik, yarın görüşeceğiz."

gs sözlükte yazılana göre ılgaz çınar yönetime şu apaçiyi önermiş: yassine ayoub

Konuşulan rakam çok düşük.

15 milyon euro'dan aşağı satılırsa ciddi kazık yemiş olacağız.

Renktaş,uzatmasa uzatmasin
Burda kimsenin derdi bruma uzatsin değil.
Herkesin derdi bruma satilinca gelecek olan para dursuna yarayacak GALATASARAY'a değil.
Nakit akışı hızlanacak.
Komsiyonlar havada uçacak
Geleceğimiz, alınacak yerli ve yabancı çöpler ile daha da kararacak.

O sebeple satmazsin 1 sene daha izleriz sonra bedava giderse gitsin.

Sattığımız zaman o parayı manegerlere ve boş transferlere yedirecekler.
Diyelim ki 15 'e satıldı ondan sonra alacaklar 3 tane ptt lig topçusu bonservisleri 5 milyondan 15 uçup gidecek.
Üstüne bu 3 oyuncuya 2 milyondan 3 senelik sözleşme yapacaklar alsana 18 milyon euroluk yükümlülük daha bize girecek.

Sonra gönder göndere biliyorsan.
Şimdi;eren,serdar,tolga,cavanda gibi işe yaramazlari bedava versen bile kimse almaz.
Yeni çöpler alınacağına 1 sene sonra bruma bedava gitsin daha iyi her halükarda en az 18 milyon euro kar etmiş oluruz.

DURSUN İSTİFA!

DURSUN İSTİFA!

Dursun'un gitmesini ben de çok istiyorum herkes gibi. Ama taraftar olarak bizim elimizden gelen bir şey yok malesef. Kulübün yapısı böyle. Üzülsek de şunu kabul etmek zorundayız: Bu kulüp 5 kuruş çıkarı olmayan, sabah akşam buraya takılıp acaba kulüp adam gibi bir transfer yaptı mı , acaba gelecek sene başarılı olabilir miyiz, başarı kalıcı nasıl olur diyenlerin değil; kulübün hiçbir şeyinden haberi olmayan 70'lik dedelerin.

Yani bu çaresizlik içinde bence Bruma'nın bedava gitmesindense biraz para kazanıp, iyi transferlerin yapılacağını ummaktan başka bir şey yok. Üzücü ama gerçek!!!

Geçen hafta Dursunun maksimum 13 e satacagını söylemiştim Brumayı.O gerizekalıda 18 falan satacak zeka yok kimse ümitlenmesin.Artı sonraki satıştan payıda koyduramaz.

Onu bunu boşver de Can renktaş; durumu netleştirmen gerekiyor, Bruma 12 ve üzerinde bir bedelle satılırsa avatarını 'yağlı surat' yapacaksın ya hani?...

Sözünü yemeyeceksindir diye tahmin ediyorum; en az 1 yıl süreyle o avatar kalmalı ki sözün bir anlamı olsun. Öyle 1 gün sonra değiştirmezsin değil mi?;):asd22::D:hat:...
Çapı düşük can yağlı suratımı koyacakmış avatarına hayatta inanmam !!

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sonraki satıştan paya niye güveniyor bu salaklar. Belki adam sözleşme uzatmayacak boşa çıkacak. Belkide Leipzig bizim Sportinge yaptığımız gibi bişey yapacak. Veya Atıyorum 40 milyona satacak işe yaramaz bi oyuncusunu oraya yollayacak o oyuncunun satışını 40 milyon gösterecek Brumayada komik bi rakama göndermiş gibi yapacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt