Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera

Kanser kanser kana biyik ugur ciftci

Selcuk mehmet

Omer ali wes ysn7

Gomis

2017-2018 sezonu sampiyonu Galatasaray

DBVp_XpXsAEDKBf.png

Yıllardır takıma yararından fazla zararı dokunan Semih-Selçuk-Sarbi üçlüsü var uzun zamandır solbekimiz yok çok uzun zamandır önlibero yok çook uzun zamandır forvetimiz yok çooooook uzun zamandır stoper yok bu takımda Dursun'la kaç transfer dönemi geçirdik 4 ve hala Semih-Sarbi-Selçuk banko 11 oynuyor solbek yok stoper yok önlibero yok forvet yok

Şimdi sorarım size ne değiştide bu transfer döneminde bu adamlardan başarı bekleyenler var ...

Galatasaray, Tudor'un onayı ile sezonu Marsilya geçiren Roma'lı William Vainqueur ile ilgileniyor. [Calciomercato]

Biz neden oyuncu kiralamıyoruz ?

Emre Mor'un kiralanma şansı varsa kiralamak için her türlü yolu deneyelim işte kötümü olur

A spor yine ard arda tranafer gelişmesi veriyor:D Geçen bunların yüzsüz Zeki Uzundurukan'a yazdım. Adamlar akşama kadar palavra atıyor. İnsan biraz utanır be kardeşim.

Planları içerisinde STSL olduğunu hiç zannetmiyorum reis ...

Bende psg,barca dedim zaten bize yolu dusmez :) verratti ile stilleri cok benziyo psg verratti'den sonra dusunebilir. Biz takimimizda bole oyunculari ne zaman gorcez acaba beli donmeyen yanindakine pas atmaktan aciz adamlardan kanser olcaz.

Bende psg,barca dedim zaten bize yolu dusmez :) verratti ile stilleri cok benziyo psg verratti'den sonra dusunebilir. Biz takimimizda bole oyunculari ne zaman gorcez acaba beli donmeyen yanindakine pas atmaktan aciz adamlardan kanser olcaz.

Bu zihniyet ile devam edersek bir 100 yıl daha imkansız böyle şeyler

Elimizdeki Bruma-Sinan-Telles gibi adamlara ne kadar sahip çıkabiliyoruz ki gidip böyle gençleri Galatasaray'a kazandırabilelim ...

ne dedim dun burada gomis olayi menejer oyunu diye inanmayin dedik bizi oyaliyorlar dedik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt