Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasin maldir flan ama serdar gurler nedir ya genclerde yapsin sovunu bizden uzak Allah'a yakin olsun . turkiyeden alinabilecek tek yerli cengiz oda bize tuzlu olur veya makul bi ucretle orkan

trden iş yapacak tek kanat serdar..cengizi alamayız diye saymıyorum Orkan da salonda Serdar Aziz ile çalışır en fazla

Muslera
??? ??? ??? ???
??? ???
??? Sneijder ???
???

???
Linnes Serdar Ahmet ???
Tolga Selçuk
Yasin ??? Rodrigues
Eren

Galatasaray'in en büyük problemi ilk 11 oyuncularinin olmamasi. Yedeklerimiz gayet yeterli.

Sacma sapan bir sekilde Tunay-Orkan gibi isimler yaziliyor. Aslinda yedek olacak adamlar ilk 11 oynayinca 4-5-6. falan oluyorsun.

Kaleci, sol bek ve ofansif orta saha disinda yedek oyuncu almaya gerek yok.

Çıldırmamak elde değil fiko zagrebe gitmiş büyük ihtimal bitmiş vida transferi.Adam kıl falan ama yöneticilik işinden çok iyi anlıyor.Maksimum 5 milyona biter bu transfer.Bizim gerizekalılarda tunayla uğraşsın almak için.

Adamlar 2 tane nokta atışı ile bitirecekeler işi zaten bizim ilk 11 e en az 7 oyuncu almamız lazım hoca yönetim alayı yetersiz zerre ümidim yok..

Çıldırmamak elde değil fiko zagrebe gitmiş büyük ihtimal bitmiş vida transferi.Adam kıl falan ama yöneticilik işinden çok iyi anlıyor.Maksimum 5 milyona biter bu transfer.Bizim gerizekalılarda tunayla uğraşsın almak için.

5m'a filan vermezler Vida'yı en az 7*8 vardır ..

Bugün Altınordu-Bucaspor u-17 finaline baktım biraz

Egehan Gök(MC) ve Mutlu Aksu Doğan(AMC) ikisi dikkatimi çekti iyi oyuncu olabilirler ileride. Adamların her yaş kategorisinde 'wonderkid' denebilecek tipte çocuklar var.

Kısa sürede bu noktalara geldiler helal olsun. Keşke bizde çöp yerlilerle uğraşacağımıza alt yapıya ağırlık versek daha iyi olacak.

Elimizdeki Ozan Kabak,Atalay,Yunus Akgün gibi isimleri yavaş yavaş monte ederek başlayabiliriz mesela.

Alt yapı ve scouting bu 2 konuya yeterince yönelmezsek hiç bir halt olmaz bizden.

Yalniz mecsa garry kadar oynar heralde 400 bin euroya p.tesi gelsin baslasin adinida bruma yazdirdik mi tamamdir. Ha birde kendini yere atip durmayacak. Seneye en kotu 4-5e saplariz

Bugün Altınordu-Bucaspor u-17 finaline baktım biraz

Egehan Gök(MC) ve Mutlu Aksu Doğan(AMC) ikisi dikkatimi çekti iyi oyuncu olabilirler ileride. Adamların her yaş kategorisinde 'wonderkid' denebilecek tipte çocuklar var.

Kısa sürede bu noktalara geldiler helal olsun. Keşke bizde çöp yerlilerle uğraşacağımıza alt yapıya ağırlık versek daha iyi olacak.

Elimizdeki Ozan Kabak,Atalay,Yunus Akgün gibi isimleri yavaş yavaş monte ederek başlayabiliriz mesela.

Alt yapı ve scouting bu 2 konuya yeterince yönelmezsek hiç bir halt olmaz bizden.

Yine doğru 1 post renktaş

DBT-vOVXcAMH22Q.jpg

Kışın da sözde 4 Milyona alıyordu. Gittiler Mitrovic denen ne idüğü berlirsoz herifi aldılar 4 Milyona.

sent via GSC

Kışın da sözde 4 Milyona alıyordu. Gittiler Mitrovic denen ne idüğü berlirsoz herifi aldılar 4 Milyona.

sent via GSC

Sanırım ozaman vida gelmek istememişti.Bu sefer fiko da gitmiş bizzat ilgiieniyormuş Zagrepte.Alınmayacak bir oyuncu değilki zaten.Bu sene satılmadı diyelim seneye beleş olacak.En çok bizim ihtiyacımız var böle bi adama.

Ben Serdar Gürlere hayır derim.

Böyle saman alevi gibi adamları ala ala öldük bittik zaten. Bir iyi sezon geçirdi diye kıçıkırık Gençlerbirliği futbolcusuna umut bağlıyorsak vay halimize.

Bize ilk 11 oynayacak adam lazım, hâlâ yedekten öteye gidemeyecek futbolcuların peşinde koşuyoruz.

sent via GSC

Takımın durumu ortada. 2-3 ay evvelden çalışma yapmaları lazımdı. Şimdiden en az 2 oyuncuya imza atılması gerekirdi. Bide ben merak ediyorum biz ön libero alacakmıyız.

Man City & Leipzig Dan-Axel Zagadou'nun (17) peşinde (Transfer_EN)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt