- 31 Aralık 2015
- 14.643
- 9.570
- 1.588
Gorussun gorusmesin, bu saatten sonra farketmez, gomis olmazsa bir baskasi olur, doumbia var, remy var, bony var, jackson martinez var
Gomis'in alternatifinin adem buyuk olmasindan korkuyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gorussun gorusmesin, bu saatten sonra farketmez, gomis olmazsa bir baskasi olur, doumbia var, remy var, bony var, jackson martinez var
Yinetimin bakis acisini soyleyeyim.Chedjou gitti
Podolski gitti
Bruma gidiyor
Sinan gitmek istiyor
Carole icin teklif var
+ takimdaki eksikler
10 transfer falan yapilmasi lazim, nasil yetistirecekler bunu merak ediyorum
Yinetimin bakis acisini soyleyeyim.
Ahmet-serdar var stoperde olmadi semih o bolge muhim degil.
E solbekte zaten carole var.
Sagbek muallakta ama olsun joker var elimizde linnes caroleyi bile satarik para gelir.
Orta sahada 4 oyuncu var selcuk-tolga donk-jong. Donkta joker stoperde oynar kim cikariyor 10 tane oyuncu lzim haberlerini yahu.
Bi brumayi satiyoruz as takimdan yerine garryi aldik efsane ileri gousluyuz.
Sinan yedekti zaten nerden degerlendiyse.
Yasin seneye bomba gibi olacaktir hele kampi bir yapsin olmadi 1.8 verir uzatiriz sinanin para kar olur.
Forvette eren var ama onu kullanamadik inaniyoruz ku seneye bam baska olacaktir.
Bu takimin gucu bu degil 3-4takviye ile sampiyon olacagiz insallah cok iyi oyuncularimiz var hem. Biraz onlari yedekleyici oyuncu lazim belki forvete as olabilir.
2-3 aya kalmaz sonumu aha da boyle olacak
![]()
Konudan atayim mi seni kaynaksiz haber veriyorsun diye sayin modum?Gomis bitmiş.
Evet varlar ama bizim için değil.Gorussun gorusmesin, bu saatten sonra farketmez, gomis olmazsa bir baskasi olur, doumbia var, remy var, bony var, jackson martinez var
Konudan atayim mi seni kaynaksiz haber veriyorsun diye sayin modum?
vidinho'yu alak, ii dopcu.
Gomis'in paylaştığı fotoğraf.
![]()
Gomis bizim beceriksizlerle dalga geçiyor olabilir piyasasını yükseltmek için.Sıkıntı şu Lyon'un da simgesi aslan bir de onlarda lacazette gidecek gibi gözüküyor öyle olursa gomise çökme ihtimalleri yüksek bir de bu transfer ne kadar uzarsa bize gelme ihtimali o kadar azalır zaten bunu da alamazlarsa yüksek ihtimal adem büyük gelirley:
Gomis bizim beceriksizlerle dalga geçiyor olabilir piyasasını yükseltmek için.
Zamanında Gignac,Lucescu,Jansenn'in yaptığı gibi.
gomis tam bir a polat transferi ya.
Muthis 1i kesinlikle.